İçeriğe Yönlendir

Aracı Çekiciye Yükleyip İndirdikten Sonra Direksiyonda Ses Sorunu

Mustafa Ceviz

Recommended Posts

Mustafa Ceviz

Arkadaşlar merhabalarlar. Bugün aracı çekiciye yükledik önden halat bağlanıp asilirak çekiciye bindirik sonra indirdik. İndirip bindirirken aracın çalışmaması gerekiyordu. O yüzden direksiyon çok sert döndürülerek Manevra yapmak zorunda kaldık. Daha sonra aracı çalıştdihimda direksiyonu sağa sola döndurdumde kayıt Kuyt sesle birlikte bir zorlanma hisse sertlik Oluştu. Ne olmuş olabilir ki? Acaba aracı çalıştırmadan direksiyonu çevirerek manvra yapıldığı için olabilir mi? Pompa filan mı zorlandı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz
Çağlar Bayur yazdı:

hidrolik kapaktan atmış mı

Çağlar abi hic dikkat etmedim. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Arabayı normal çeki demiri kısmından mı çektiniz? Öyle saçma yere halat bağlayıp araba çeken insanlar gördüm ki sormak zorunda kaldım. Çekiciyi kullanan kişi siz görmeden biyere takıp asılmıştır vs?

Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz
İlkay Başaran yazdı:

Arabayı normal çeki demiri kısmından mı çektiniz? Öyle saçma yere halat bağlayıp araba çeken insanlar gördüm ki sormak zorunda kaldım. Çekiciyi kullanan kişi siz görmeden biyere takıp asılmıştır vs?

çeki demiri takılmadı.  öylesine bir yere takıldı aracın içindeyimdim ben nereye takıldığını görmedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz
Çağlar Bayur yazdı:

hidrolik kapaktan atmış mı

şimdi inip baktım herhangi bir yerden yağ var mı* diye yağ atması görmedim 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mustafa Ceviz yazdı:

çeki demiri takılmadı.  öylesine bir yere takıldı aracın içindeyimdim ben nereye takıldığını görmedim

Bu büyük hata olmuş. Bizim memlekette yetkinlik, işe saygı vs beklemeyin. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

çeki demiriyle uğraşmak istemeyen çekiciler genelde halatı aksa bağlarlar. sizinki belki sağlam olsun diye rot koluna da bağlamış demek ki. ön takımın içinden geçmiş gibi görünüyor 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Bu büyük hata olmuş. Bizim memlekette yetkinlik, işe saygı vs beklemeyin. 

Doğrusunu söyleyince bir de kötü oluyorsun en sinirlendigim kısımda burası. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Gerçekten böyle şeyleri duyunca sinirlerim bozuluyor.Geçmiş olsun kim bilir hangi parçaya takıp çekti gereksiz herif .Şuçuda kabullenmez.Video kaydı v.s alsaydınız keşke.Ben çekiciye yüklenirken yüklendikten sonra her açıdan foto çekerim.Belki bir yere sürtecek belli mi olur sonra ıspatlamakla uğraşmayayım diye.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz
(düzenlendi)
Onur Bulut yazdı:

Eminim doğruyu söylemeyecektir yada oradan birşey olmaz deyip geçiştirecektir.

tarihinde Mustafa Ceviz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Salıncak veya beşiğe bağlanır ekseri. Sabitleme vidaları beşiğin aksın neyse gevşetilecek ve tekrar sıkılacak. Sonra da rot ayarı vs kontrol

Yorum bağlantısı
Mikail Gerek

Öncelikle geçmiş olsun. Türkiyedeki en büyük sorun aslında ekonomi falan değil böyle insanların çoğalmış olması. İşini iyi yapan insan bi hayli azaldı işin can sıkan tarafıda bu suçları söylediğinde bizden olan bir şey değil deyip umursamamaları.

Şahsen böyle tipleri suçunu kabul edene kadar sokak ortasında ıslak söğüt dalı ile ibrete alem döveceksin.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Bu sorun genelde araç çalışırken lifte alınıp direksiyonu sağa sola elle ittiklerinde olur, liftten inince bir süre direksiyonu sağa sola çevirince vuruntu oluşur.

Kısa bir süre sonra geçer. Fiesta'larda böyle.

Sizdeki halen geçmedi mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...