Murat Öngür Perşembe 08:16 Paylaş Perşembe 08:16 (düzenlendi) Merhaba uzun süredir 245 45 18 100 y için orta segment lastik arıyorum üst segmentler conti pirelli bridgestone michelin gibi markalar çok pahalı , baya araştırdım eskilerden bildiğimiz marka oluşu, etiket değerleri , alman markası oluşundan dolayı % 90 Fulda da karar kıldım gibi. 4750 TL ( + 9 taksit peşin fiyatına ) sök tak balans dahil fiyatı bu ( nette bir tık daha ucuza var ama onunda sök tak balans ve tabi ameleliği var biraz ) lastikçiler debica semperit gibi markalarıda önerdiler ama ne olduklarını bilmediğimden şüpheli yaklaşıyorum. Perşembe 08:18 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Perşembe 08:56 Paylaş Perşembe 08:56 3 ya önce 245/45/18 lassa revola aldım. aracım vito. ve yük endeksinin en az 100 olması şart. 20.500 liraya aldım. şimdi biraz zamlanmıştır tabi. ondan önce hep michelin primacy 4 kullandım. 3 takım eskittim. çabuk yıprandı gibi sanki. o yüzden lassa yı denemek istedim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 08:58 Paylaş Perşembe 08:58 debica,semperit,barum,sava vs bunlar da kötü değil. hepsi orta ayarda. fulda ise çok nadir bulunan birşey. en son 15 sene önce bir dükkanda görmüştüm ben. satılyormu hala? Mustafa Çayır yazdı: 3 ya önce 245/45/18 lassa revola aldım. aracım vito. ve yük endeksinin en az 100 olması şart. 20.500 liraya aldım. şimdi biraz zamlanmıştır tabi. ondan önce hep michelin primacy 4 kullandım. 3 takım eskittim. çabuk yıprandı gibi sanki. o yüzden lassa yı denemek istedim. lassanın yaz lastikleri pek iyi olmuyor. gürültü çok yüksek. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Perşembe 09:03 Paylaş Perşembe 09:03 Doğan Arşiray yazdı: debica,semperit,barum,sava vs bunlar da kötü değil. hepsi orta ayarda. fulda ise çok nadir bulunan birşey. en son 15 sene önce bir dükkanda görmüştüm ben. satılyormu hala? lassanın yaz lastikleri pek iyi olmuyor. gürültü çok yüksek. yazın deneyip görücem. michelin ile arasında 1 desibel fark var. lassa daha yüksek. yine geldik çin atasözüne. "aracınızdaki sesler gidinceye kadar teybin sesini açmaya devam edin" Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 09:24 Yazar Paylaş Perşembe 09:24 Mustafa Çayır yazdı: 3 ya önce 245/45/18 lassa revola aldım. aracım vito. ve yük endeksinin en az 100 olması şart. 20.500 liraya aldım. şimdi biraz zamlanmıştır tabi. ondan önce hep michelin primacy 4 kullandım. 3 takım eskittim. çabuk yıprandı gibi sanki. o yüzden lassa yı denemek istedim. Fulda tekrar girdi Tr piyasasına. Lassa yerli marka olmasına rağmen hiç bir testte olmamasına rağmen maşallah conti michelin pirelli fiyatıları ile yarışıyor bence asla o paraların lastiği değil lassa 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Perşembe 09:45 Paylaş Perşembe 09:45 Murat Öngür yazdı: Fulda tekrar girdi Tr piyasasına. Lassa yerli marka olmasına rağmen hiç bir testte olmamasına rağmen maşallah conti michelin pirelli fiyatıları ile yarışıyor bence asla o paraların lastiği değil lassa kamyonetimde 11 yıldır lassa kullanırım. haddinden yüksek defalarca yük altına girdi. benim için yeterli. semperit bakın bence. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 09:53 Paylaş Perşembe 09:53 Bu lastiği alıp tekrar bulamayacaksam almam. Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 10:22 Yazar Paylaş Perşembe 10:22 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Bu lastiği alıp tekrar bulamayacaksam almam. lastik başına bir tık daha fiyatı yükseltip goodyear da alabilirim, aylık ödemede 500 tl fark edecek , bakalım cumartesi belli olacak son durum Perşembe 10:26 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:19 Paylaş Perşembe 11:19 test sonuçları gayet iyi, ıslak zeminde virajda michelin 4 ten iyi, frende biraz yavaş olunmalı, alınır bu rakama 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 12:03 Yazar Paylaş Perşembe 12:03 Çağlar Bayur yazdı: test sonuçları gayet iyi, ıslak zeminde virajda michelin 4 ten iyi, frende biraz yavaş olunmalı, alınır bu rakama Abi bu yazdıkların fulda için mi goodyear için mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 12:05 Paylaş Perşembe 12:05 Murat Öngür yazdı: Abi bu yazdıkların fulda için mi goodyear için mi fulda sportcontrol2 konu başlığındaki. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 12:23 Yazar Paylaş Perşembe 12:23 Çağlar Bayur yazdı: fulda sportcontrol2 konu başlığındaki. eyw abi tşk ler Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Murat Öngür yazdı: Fulda tekrar girdi Tr piyasasına. Lassa yerli marka olmasına rağmen hiç bir testte olmamasına rağmen maşallah conti michelin pirelli fiyatıları ile yarışıyor bence asla o paraların lastiği değil lassa bir continental kadar pahalı olmasada yerli olamayacak kadar pahalı bence de ve bu çok saçma. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bir continental kadar pahalı olmasada yerli olamayacak kadar pahalı bence de ve bu çok saçma. Aynen bende onu diyorum işte maşallah hankook dan pahalı kendi sitelerinde iyice uçmuş , ki lassa testlerde yok seviyelerinde tamamen en diplerde bu ne kendine güvendir anlamadım ki ki hem kalite yok hem lastikleri çoğu markadan pahalı Yorum bağlantısı
Murat Öngür 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fulda sportcontrol2 konu başlığındaki. aynı ölçülerdeki debica markası için ne düşünüyorsun abi ? bilgin var mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Murat Öngür yazdı: debica markası daha iyi birşeyler alınabilir 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daha iyi birşeyler alınabilir eyw abi o zaman fulda ile devam etmek daha iyi FP olarak Yorum bağlantısı
Recommended Posts