İlkay Başaran 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Manzara efsane. Dağın arkası mordor sanki. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Manzara efsane. Dağın arkası mordor sanki. Oraya da gidip baktım, Çamlıyayla çıktı mordoru göremedik. 😁 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Oraya da gidip baktım, Çamlıyayla çıktı mordoru göremedik. 😁 Nasıl üşümüyorsunuz cidden bravo abi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 İlk sürüş, ilk deneyim. Tek silindir 450 cc, 135 km ye kadar dikiz aynası dahil zerre titreşim yok, stabil uzun yol hızı 120-140 arası, Vites geçişleri inanılmaz pürüzsüz, Tork 2500 den sonra hızlıca geliyor, Elektronik gaz kolu çok hassas, Ön cam yetersiz, adv olanı sipariş ettim, Sele konforu yeterli, 6 saat sürüşte bişey hissettirmedi. Mevcut lastikler geç ısınıyor, ısınınca yapışıyor asfalta, continental tkc 80 için üzerindekileri biraz eritmek lazım, Kontrolü çok kolay ve acayip dengeli, çılgınca viraj yapmaya çok müsait, Sele 83 cm, kontrolü çok kolaylaştırıyor, Car play mevcut, haritayı ekrana direk yansıtıyor ve kesintisiz, donma yada gecikme olmadan çalışıyor. Radyatör koruma, motor koruma, karter muhafaza, adv ön cam, elcik koruma siparişlerini verdim. Şimdilik bu kadar, yakıta hiç bakmadım. 😂 12 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2024 Paylaş 12 Aralık 2024 çok güzelmiş, tanıdık birinin test etmeside ayrı güzel oldu, demekki Royal iyiymiş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Aralık 2024 Yazar Paylaş 13 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Nasıl üşümüyorsunuz cidden bravo abi. İçlik giymem normalde, dağa gidiyorum diye alt üst giydim, termal çorap ile muhteşem oluyor, sıcacık gidip geldim. Bir de burası Adana, bugün bile halen tshirt giyebiliyorum. Üzerine incecik rüzgarlıkla gün geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Aralık 2024 Yazar Paylaş 13 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Kar var dağda orası neresi? Aladağ/Adana 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Aralık 2024 Yazar Paylaş 13 Aralık 2024 Motora özel yaptırdığım koruma demir çantaları da geldi. Diğer aksesuarlar da geldin de tamamlayalım motosikleti. 😎 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Aralık 2024 Yazar Paylaş 14 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: hotd kotürrrğrhğ mirim... Yani ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2024 Paylaş 15 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Yani ? özel yapım fransızca şeetttik, kasımpaşa fransızcası 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Aralık 2024 Yazar Paylaş 17 Aralık 2024 Rodaj bitti, headers egzoz kızarttık. 😁 7 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Arkadaşın kamerasından haftasonu, birileri Ahmet de düşüyor demiş, tek düşmeyen benim 😁 👍 Ahmet Kiriş yazdı: Himalayan gerginmiş dediler, vurdum kırbacı pamuk gibi oldu. 😎 ne güzel bir yer 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: birileri Ahmet de düşüyor demiş, tek düşmeyen benim 😁 Dere kenarları vidyoları alaydık 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 İbrahim Yılmaz yazdı: @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. Hayırlı olsun tekerin düz bassın kazasız cezasız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 Aralık 2024 Yazar Paylaş 19 Aralık 2024 İbrahim Yılmaz yazdı: @Ahmet Kiriş abi dün şu yakışıklı için peşinat ödedim. Bir aksilik olmazsa cuma-cumartesi teslim alacağım. Hayırlı olsun, iyi bulmuşsun, kalmadı diyorlar. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Hayırlı olsun, iyi bulmuşsun, kalmadı diyorlar. Teşekkür ederim Ahmet abi. 1 tane slate salt rengi, 1 tane slate blue, 1 tane de siyah varmış salı sabahı. ben gelmeden mavi satılmış, siyah duruyordu. Ödemeyi yaptım bakalım İstanbul'dan fatura filan gönderilmesini bekliyorum. Motoru alınca aksesuarlar için senden destek isterim abi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Aralık 2024 Yazar Paylaş 20 Aralık 2024 İbrahim Yılmaz yazdı: Teşekkür ederim Ahmet abi. 1 tane slate salt rengi, 1 tane slate blue, 1 tane de siyah varmış salı sabahı. ben gelmeden mavi satılmış, siyah duruyordu. Ödemeyi yaptım bakalım İstanbul'dan fatura filan gönderilmesini bekliyorum. Motoru alınca aksesuarlar için senden destek isterim abi. Faturalama konusunda elleri yavaş, aksesuarları da ödüyoruz, taciz edip zorla kargolatıyoruz 😁 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Aralık 2024 Yazar Paylaş 28 Aralık 2024 Az biraz karda depiştik. Kirlendik. Aksesuarlandık. Yıkandık😁 Tur camı, Far koruma, Radyatör koruma, Motor koruma demiri, Karter muhafaza, Elcik koruma. Oxford elcik ısıtma ve knmaster 10 W sis farı takılınca aksesuar işi bitiyor inşallah. Firma 3 lü çanta setini ocakta teslim edecekmiş. 10 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Ben konuyu yeni fark ettim. Güle güle kullanmaya devam abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Sani Gerşon yazdı: Abime bak maşallah, dipçik gibi bizim burda deli derler 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: bizim burda deli derler Sizin orda jiç akıllı yokki zaten ne hikmetse artık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts