İbrahim Yılmaz 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Bugün hava güzel olunca yakışıklı ile biraz rodaj yaptık. GP tur camı montajını yaptım. Yarın da rally koruma ile elcik koruma montajını yapacağız. Tank ped, far koruma, kaz ayağını aliexpres den aldım gelmesini bekliyorum. 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak İbrahim Yılmaz yazdı: Bugün hava güzel olunca yakışıklı ile biraz rodaj yaptık. GP tur camı montajını yaptım. Yarın da rally koruma ile elcik koruma montajını yapacağız. Tank ped, far koruma, kaz ayağını aliexpres den aldım gelmesini bekliyorum. Rodaja Adanaya geleceksin muhtemel, haber verirsin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak İran için geri sayım başladı. Hazırlıklar tamamlanıyor. 21 Ocakta teker döner. 😎 9 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Ocak Paylaş 14 Ocak İbrahim Yılmaz yazdı: Bugün hava güzel olunca yakışıklı ile biraz rodaj yaptık. GP tur camı montajını yaptım. Yarın da rally koruma ile elcik koruma montajını yapacağız. Tank ped, far koruma, kaz ayağını aliexpres den aldım gelmesini bekliyorum. Hocam iyi sürüşler. Tam benim istediğim tarz motorlar var kadrajda Himalayan'ın rengi çok güzelmiş. Acaba diğer arkadaşların motorları ne? Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Murat Gedik yazdı: Hocam iyi sürüşler. Tam benim istediğim tarz motorlar var kadrajda Himalayan'ın rengi çok güzelmiş. Acaba diğer arkadaşların motorları ne? Murat hocam iki tanesi KTM 390, 790 adventure diğeri CFMoto 800mt. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 18:48 Yazar Paylaş Pazartesi 18:48 (düzenlendi) 2 himalayan yola çıktık. 750 km yol tepip tatvana ulaştık. -5, -6 derecelerde sürdük, lobiye ulaştık, üst baş değişip, tatvan gecelerine aktık. Hayat yollarda güzel. 😁 Bekarstaylaaa 😎 Pazartesi 18:49 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 8 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 18:56 Yazar Paylaş Pazartesi 18:56 İlkay Başaran yazdı: Bakarken hasta oldum İran a geçince -12 lerde de hasta olmazsak daha kurşun işlemez 😁 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 19:04 Paylaş Pazartesi 19:04 Ahmet Kiriş yazdı: İran a geçince -12 lerde de hasta olmazsak daha kurşun işlemez 😁 Valla bravo abi. Bu pazar 12 dereceydi güneş de vardı. Yine de üşümüşüm boğazım bir acaip. Tebrik ediyorum seni. Ekipman nedir belden üstteki sayar mısın? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:05 Paylaş Pazartesi 19:05 İlkay Başaran yazdı: Bakarken hasta oldum gergin gibi? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 19:05 Paylaş Pazartesi 19:05 Benim boğazım ve göğsüm demir gibi oluyor 1 saatte. Mont falan dandik demekki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:05 Paylaş Pazartesi 19:05 Ahmet Kiriş yazdı: 750 km yol tepip tatvana ulaştık. sebep? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 19:51 Yazar Paylaş Pazartesi 19:51 Çağlar Bayur yazdı: sebep? İran lobiler keşfi 😎 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 20:00 Yazar Paylaş Pazartesi 20:00 İlkay Başaran yazdı: Valla bravo abi. Bu pazar 12 dereceydi güneş de vardı. Yine de üşümüşüm boğazım bir acaip. Tebrik ediyorum seni. Ekipman nedir belden üstteki sayar mısın? Tutku 5 numara kolsuz atlet, Sweatshirt, Decathlon ince softjel polarlı Revit mont içlikli Yamaha bilek üstü uzun kışlık eldiven Alt taraf; Decathlon içlik Tuono motosiklet kotu korumalı North face polarlı softjel pantolon Termal çorap decathlon TCX motosiklet botu 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 20:06 Paylaş Pazartesi 20:06 Tutku yerine seher yıldızı olur mu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Pazartesi 20:52 Yazar Paylaş Pazartesi 20:52 İlkay Başaran yazdı: Tutku yerine seher yıldızı olur mu Onu sadece pazar günleri 13:00-17:00 arası 😁 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Ahmet Kiriş yazdı: İran a geçince -12 lerde de hasta olmazsak daha kurşun işlemez 😁 Hep mi çok sıcak diyeceğiz abi biraz da çok soğğğuuuk diyelim Adanalı olarak.🥶🥶🥶 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Yolun açık olsun Ahmet,eksi 5 de arabanın içinde ısınamayan var,Allah yardımcın olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts