Emre Şimşek Perşembe 10:00 Paylaş Perşembe 10:00 Hayırlı olsun Metin Hocam tekrardan. Life donanımda bu kadar doluysa bunun bir üstünde cam tavan + yolcu koltuğu fırlatma bile vardır:) Resimlerden birinde gözüme çarptı, ayna ısıtma aktifti, onu unutmayasın sadece ihtiyaç olduğunda kullan biliyorsundur muhtemelen mevzuyu, uzun süre ısıtması aktif olunca aynaların yapışkanı özelliğini zamanla yitiriyor, gogıldan gelenler için yazdım. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 10:01 Paylaş Perşembe 10:01 Metin Akbal yazdı: Kendim almış kadar oldum yahu kendin almış kadar olsaydın taygo almazdın 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 10:05 Paylaş Perşembe 10:05 Metin Akbal yazdı: Eşiklere kaplama aklımda da folyo sıkıntı oluyor sonra. Başka birşeyler bakacağım inşallah. Ne gibi sıkıntı oluyor? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:08 Paylaş Perşembe 10:08 Tekrardan hayırlı olsun. Rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 10:18 Yazar Paylaş Perşembe 10:18 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun Metin Hocam tekrardan. Life donanımda bu kadar doluysa bunun bir üstünde cam tavan + yolcu koltuğu fırlatma bile vardır:) Resimlerden birinde gözüme çarptı, ayna ısıtma aktifti, onu unutmayasın sadece ihtiyaç olduğunda kullan biliyorsundur muhtemelen mevzuyu, uzun süre ısıtması aktif olunca aynaların yapışkanı özelliğini zamanla yitiriyor, gogıldan gelenler için yazdım. Bir üstü Style donanım 150 bin fark vardı onda koltuk ısıtma IQ Mercekli LED far sunroof 17 jant koltuk ısıtma vs ve iç kısımda bir kaç dekor değişikliği vardı ama tavan çıtası yok ve ACC ile yarı otonom opsiyonlu geliyordu. Bu seferde fiyat farkı 250 bini geçiyordu. Napalim bizde minder alırız kafamızı tepeden cikartmayız 😅 Ayna ısıtma mevzusu ben arka cam rezistans açıldığında aktif olur diye düşünüyordum bunu bir araştırayım teşekkür ederim. Köksal Yılmaz yazdı: Ne gibi sıkıntı oluyor? Sökerken vs kalıyor falan ya o yüzden krom kapı eşiği falan düşünüyorum. Alpay Sumer yazdı: kendin almış kadar olsaydın taygo almazdın Sıfır almasaydım Tiguan alırdım 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 11:08 Yazar Paylaş Perşembe 11:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah, maşallah.. güzel araç güle güle kullan hocam.. Kabak çekirdeği açıldığı gün bitti teşekkür ederim 😬 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 12:09 Paylaş Perşembe 12:09 Metin Akbal yazdı: 😅 Sıfır almasaydım Tiguan alırdım tiguan alsan sıfır alırmıydın 😂 Emre Şimşek yazdı: ayna ısıtma aktifti, Sende pazartesi git mr cihazı olarak başla.. O nasil bir dikkat 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 12:24 Yazar Paylaş Perşembe 12:24 Alpay Sumer yazdı: tiguan alsan sıfır alırmıydın 😂 2. sıfır arabam tabisi de sıfır alırdım 😎 Yorum bağlantısı
Murat Küçük Perşembe 14:00 Paylaş Perşembe 14:00 Tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 15:46 Paylaş Perşembe 15:46 Metin Akbal yazdı: 2. sıfır arabam tabisi de sıfır alırdım 😎 Sıfır alsan tiguan almazdın 😀 Biri bizi bu döngüden kurtarsın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:29 Paylaş Perşembe 16:29 sıfır tiguan olmaz tüm tigular 2.eldir manuel de candır 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 16:35 Yazar Paylaş Perşembe 16:35 Çağlar Bayur yazdı: sıfır tiguan olmaz tüm tigular 2.eldir manuel de candır LPG candı bende çöp olanı aldım 😬 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:41 Paylaş Perşembe 16:41 Metin Akbal yazdı: LPG candı bende çöp olanı aldım 😬 kısa çöpü çekmeyeydin iyiydi, çekirdekler taze miydi, buzluktan mı çıkardı? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 18:10 Yazar Paylaş Perşembe 18:10 Çağlar Bayur yazdı: kısa çöpü çekmeyeydin iyiydi, çekirdekler taze miydi, buzluktan mı çıkardı? İkisi de elimizde kalacaksa kısa uzun farketmez 😅 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 18:42 Paylaş Perşembe 18:42 Bana da şöyle sıteyşın posat çeksek ne güzel olur bee 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 18:53 Yazar Paylaş Perşembe 18:53 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bana da şöyle sıteyşın posat çeksek ne güzel olur bee Senin bu kararı alman için kafana cisim değil kütle grostonluk bir gemi çarpması lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 19:07 Paylaş Perşembe 19:07 Metin Akbal yazdı: Senin bu kararı alman için kafana cisim değil kütle grostonluk bir gemi çarpması lazım Karar alması 1 sn. Sıkıntı o olsun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 19:22 Yazar Paylaş Perşembe 19:22 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Karar alması 1 sn. Sıkıntı o olsun Önder abinin çırağı yazıyor diye düşünüyorum 😬 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 19:28 Paylaş Perşembe 19:28 Metin Akbal yazdı: Önder abinin çırağı yazıyor diye düşünüyorum 😬 Bir gün herkes yok bu o değildi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:58 Paylaş Perşembe 20:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bana da şöyle sıteyşın posat çeksek ne güzel olur bee töbe yılın bitmesine kalmış 3 gün kazasız cezasız dedik 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 18:48 Paylaş Dün saat 18:48 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle kullan Metin hocam. Benim Tiguanı alsaydın, sıfır almış sayılırdın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:50 Yazar Paylaş Dün saat 19:50 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle kullan Metin hocam. Benim Tiguanı alsaydın, sıfır almış sayılırdın. 1 milyon üstünü kredi kartiyla 24 ay ödeme imkanı olsaydı alabilirsin hocam 😅 Teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts