Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Metin Akbal yazdı: Az önce ek garanti yaptırdım +1 yıl 34325 lira tek cekim, sigorta olduğu için Ziraat 4 e böldü kendisi. 34 bin lira mı ? garanti için ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 34 bin lira mı ? garanti için ? DSG için desek daha doğru 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 o zaman okey bebeyim ikna oldum 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın 1 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın katılıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın Doğan Arşiray yazdı: katılıyorum. Ha hisse senedi bu. DSG de 3 sene sonra 34 bin olmayacak sonuçta 😬 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Metin Akbal yazdı: Ha hisse senedi bu. DSG de 3 sene sonra 34 bin olmayacak sonuçta 😬 muhtemelen eski DSG 0 tl edecek, 82 bin km de çöp yani o nedenle hisse mantıklı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? İnşallah giriyordur Gerçi giriyor bir arkadaş değiştirdi o şekilde. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Yetkili servis garanti uzatma rakamları. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? Ford da led ek garantiye girmiyordu yaptırmadım. 7 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts