Alpay Sumer 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Metin Akbal yazdı: Acaba 2024 2. altı aydan itibaren yeni bir platform mu var diye düşünmeye başladım çünkü ACC ve yarı otonom sürüş olmayan 2024 kere henüz ekleme yapanı görmedim. 2023 modellerde var. Artık eskisi gibi degil.. sfd kilidi var. Öyle takayım kodlayayım lamba yansın , kapatayım far sönsün yok.. 😂 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Metin Akbal yazdı: Otomobil dünyası 3 şeye odaklandı Mercedes teki beyin sayısı, VW deki gizli özellikleri ve Toyota şanzımanı Harika ötesi bir reklam. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak Paylaş 26 Ocak siyah değil sedan değil camda film yok... böyle merso mu olurmuş Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Arabanın binde 2 si yerli uretimmis. Arka kelebek camlar şişe cam 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Metin Akbal yazdı: Arabanın binde 2 si yerli uretimmis. Arka kelebek camlar şişe cam bişe diyim mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: bişe diyim mi Deme sen deme Alpay da demesin Oğuzkan 350 diyebilir ama hiç olmazsa niyeti belli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Metin Akbal yazdı: Deme sen deme Alpay da demesin Oğuzkan 350 diyebilir ama hiç olmazsa niyeti belli ne kadan güzel bir araba dicektim yaaa, hep şey anlıyorsunuz siz de 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne kadan güzel bir araba dicektim yaaa, hep şey anlıyorsunuz siz de İnanmam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Karma tüketim yarı yarıya uzun yol ve şehir içi: Buda bugün ilçeye geldim onun tüketimi. 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Metin Akbal yazdı: Karma tüketim yarı yarıya uzun yol ve şehir içi: Buda bugün ilçeye geldim onun tüketimi. 1.0 arabaya göre bence fazla 😕 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Alpay Sumer yazdı: 1.0 arabaya göre bence fazla 😕 He oldu. Senin tüketimi görelim 1.5 e göre nasıl 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Emre Şimşek yazdı: Şehirden şehire değişir ama bence başarılı Normal kullanımda beni bayağı memnun etti kassam 4 litreyi rahat görecek gibi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Metin Akbal yazdı: He oldu. Senin tüketimi görelim 1.5 e göre nasıl Foto vardı forumda.. Aynı hıza aynı tüketim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Astra’nın 11 yakan şartlarında durum nedir? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Astra’nın 11 yakan şartlarında durum nedir? Fenaa. İlçedeki eve 5.5-6 arası gelirdim. 4.4 ile gelmişim. Şehir içi normal kullanım 9.5 kasarsam 8-8.5 görüyor. Clio dan az yakıyor gibi. Clio 100 kg daha hafif. Opel ağır olduğu için hizlanirken falan daha fazla devir çevirmem gerekiyordu. Düşük devirde yürüyor bu. Bununda etkisi fazla. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Metin Akbal yazdı: Fenaa. İlçedeki eve 5.5-6 arası gelirdim. 4.4 ile gelmişim. Şehir içi normal kullanım 9.5 kasarsam 8-8.5 görüyor. Clio dan az yakıyor gibi. Clio 100 kg daha hafif. Opel ağır olduğu için hizlanirken falan daha fazla devir çevirmem gerekiyordu. Düşük devirde yürüyor bu. Bununda etkisi fazla. Yani %20 az yakıyor. Bence yıllar içindeki içten yanmalı teknolojik gelişimi muazzam oldu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani %20 az yakıyor. Bence yıllar içindeki içten yanmalı teknolojik gelişimi muazzam oldu Şu da var. Bu araba 1250 kilo Opel 1400 kusur kilo idi. Turbo avantajı var. Dediğim gibi Opel i düşük devirde yürütmek zor şehir içinde. Bunda öyle bir sorun yok. TSI ve DSG kombinasyonu zaten genel olarak az yakan ikili. 1.5 TSI belki yarım litre daha az yakar. Ama o fiyat farkını kapatacak km yi yapmak zor gibi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Metin Akbal yazdı: Bunun neresi 1.0 Bir koruma kapağı ile kapatılmış olsa 1,0 olduğunu kimse anlayamaz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Metin Akbal yazdı: He oldu. Senin tüketimi görelim 1.5 e göre nasıl Benim 1.8'in tüketimi paylaşayım mı Metin Akbal yazdı: Bunun neresi 1.0 Maşallah, her şeyi koca koca kullanmışlar, blok hariç 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Sani Gerşon yazdı: Benim 1.8'in tüketimi paylaşayım mı Şehir içi 2 şehir dışı 7 dir 😄 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts