Metin Akbal 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yeğenimin 20000 km bakımı için Egea Cross 1.6 dct aracına 16000 tl fiyat cektiler. Senin bakım ne kadar şu anki kurlar ile. Ayrıca bakım aralığı nedir Aralık ve Ocak aylarında 7 ile 10 bin diyenler olmuş. Ekstraları olanlar var 10 bin olanda. Cam tavan bakımı, silecek ekletmiş vs. Clio da 3. yıl bakımı bujiler ve fren hidroliği değişimi ile 11 kusur tutmuştu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Metin Akbal yazdı: Aralık ve Ocak aylarında 7 ile 10 bin diyenler olmuş. Ekstraları olanlar var 10 bin olanda. Cam tavan bakımı, silecek ekletmiş vs. Clio da 3. yıl bakımı bujiler ve fren hidroliği değişimi ile 11 kusur tutmuştu. az önce sordum. Minimum bakım 9-11 arasında değişiyor yağ, 3 filtre Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: az önce sordum. Minimum bakım 9-11 arasında değişiyor yağ, 3 filtre Taylandın bakımımı o para Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Hayırlı olsun renk çok güzel Şirket aracı olarak 15 aydır taigo kullanıyorum yaklaşık 45.000 km yol yaptım. Genellikle bu segment araçları pek fazla sevmem ama taigo beklentileri karşılayan güzel bir otomobil olmuş. Silgeçleriniz muhtemelen gürültülüdür servis garantiden değişim yapıyormuş ama aynısı oluyor. Bosch aerotwin taktım rahatladım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun renk çok güzel Şirket aracı olarak 15 aydır taigo kullanıyorum yaklaşık 45.000 km yol yaptım. Genellikle bu segment araçları pek fazla sevmem ama taigo beklentileri karşılayan güzel bir otomobil olmuş. Silgeçleriniz muhtemelen gürültülüdür servis garantiden değişim yapıyormuş ama aynısı oluyor. Bosch aerotwin taktım rahatladım. Teşekkür ederim. Fiyat performans aracı VW si 😊 Ben silecekleri biraz kanirttim o sebepten henüz ses yapmadı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Metin Akbal yazdı: Teşekkür ederim. Fiyat performans aracı VW si 😊 Ben silecekleri biraz kanirttim o sebepten henüz ses yapmadı. bu şey mi? Ucuzluktan ayakkabı alıp 2 gece kalıba koymak falan Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu şey mi? Ucuzluktan ayakkabı alıp 2 gece kalıba koymak falan Yok canım. Tamer Tancadan ayağına uygun olanı uyguna düşürmek. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 16:49 Yazar Paylaş Cuma 16:49 @Servet Özdemir sayın abi arabayı aldığım gece Carscanner ile kurcalayalım dedin de ben biraz bakındım da desteklemiyor sanırım benim araç henüz yok listede. Mavi Bluetooth obd var sendeki hangisiydi? Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 19:09 Paylaş Cuma 19:09 Metin Akbal yazdı: @Servet Özdemir sayın abi arabayı aldığım gece Carscanner ile kurcalayalım dedin de ben biraz bakındım da desteklemiyor sanırım benim araç henüz yok listede. Mavi Bluetooth obd var sendeki hangisiydi? Servet Aydın olmasın o? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 19:30 Yazar Paylaş Cuma 19:30 İnan Çınar yazdı: Servet Aydın olmasın o? Düzeltelim neden öyle oldu anlamadım 😅 @Servet Aydın 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 20:57 Paylaş Cuma 20:57 Wifi olacak bağlantı apple için. Id7 dahi var carscanner’de 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 07:08 Yazar Paylaş Cumartesi 07:08 Servet Aydın yazdı: Wifi olacak bağlantı apple için. Id7 dahi var carscanner’de Cihaz için önerin var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 07:16 Paylaş Cumartesi 07:16 Bendeki ne mark bilmiyom ki. Ha carista var o da çok iyi. Mavidiş aparatını da veriyor yazılımı ile beraber 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 07:46 Paylaş Cumartesi 07:46 (düzenlendi) Senin arabada böyle bişiy yok allahtan. 100 bin masrafı varmış. Cumartesi 07:47 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:04 Paylaş Cumartesi 08:04 İphone için ya wifi ya da bluetooth 4,0 üstü lazım. vlinker iyiymiş. Bende obdlink var ama gereksiz pahalı. Foxwell de fena değil. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 18:42 Yazar Paylaş Cumartesi 18:42 Ali Darbaz yazdı: Senin arabada böyle bişiy yok allahtan. 100 bin masrafı varmış. Ben ilk kez duyuyorum. İyi niyet garantisinden halledenler olmuş. Tansu Kalafatoğlu yazdı: İphone için ya wifi ya da bluetooth 4,0 üstü lazım. vlinker iyiymiş. Bende obdlink var ama gereksiz pahalı. Foxwell de fena değil. Bendeki elm de seri var mı bilmiyorum. Bu dediklerinle kodlama yapılıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:49 Paylaş Cumartesi 18:49 Elm de tabiki seri var. Freddy boşuna mı çekti bir sürü seriyi. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:04 Paylaş Cumartesi 19:04 Ali Darbaz yazdı: Senin arabada böyle bişiy yok allahtan. 100 bin masrafı varmış. daha önceden burada da yazmıştım. Mild hibrit sistemler en karmaşık sistemlerdir. Sorun çıkaracağı o kadar belli ki. Zaten de çıkarmış. Daha da artacak zamanla @Metin Akbal teknoloji geliştikçe obd2 adaptörleri kendini yeniliyor. Çok yeni araçlarda hangisi çalışır hangisi çalışmaz bilmek zor. Deneme yanılma mecburen. Ya da bi süre beklemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 19:30 Yazar Paylaş Cumartesi 19:30 Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha önceden burada da yazmıştım. Mild hibrit sistemler en karmaşık sistemlerdir. Sorun çıkaracağı o kadar belli ki. Zaten de çıkarmış. Daha da artacak zamanla @Metin Akbal teknoloji geliştikçe obd2 adaptörleri kendini yeniliyor. Çok yeni araçlarda hangisi çalışır hangisi çalışmaz bilmek zor. Deneme yanılma mecburen. Ya da bi süre beklemek lazım Obdeleven önerenleri gördüm genelde. Carscanner de kullanışlı ucuz ama benim araba henüz desteklemiyor. Misal ek yakıt özelliğini buldum diye sevinmiştim ama program desteklemiyor diye ikaz aldım Diğer veriler görünüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:53 Paylaş Cumartesi 19:53 Metin Akbal yazdı: Obdeleven önerenleri gördüm genelde. Carscanner de kullanışlı ucuz ama benim araba henüz desteklemiyor. Misal ek yakıt özelliğini buldum diye sevinmiştim ama program desteklemiyor diye ikaz aldım Diğer veriler görünüyor. carscanner uygulama. Ben adaptör sandım. ek yakıt özelliği ne? VW benzin deposunu da mı gizli özellik yapmış 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 20:04 Yazar Paylaş Cumartesi 20:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: carscanner uygulama. Ben adaptör sandım. ek yakıt özelliği ne? VW benzin deposunu da mı gizli özellik yapmış Kaç litre depoda boşluk olduğunu görüyorsun. Carscanner nette bakındım. Uyumlu adaptör ile gizli özellikler açılıyor ben ek yakıtı gördüm sadece deneme için araç verilerini görüyor ama uzun kodlama yapmıyor. Otomobil dünyası 3 şeye odaklandı Mercedes teki beyin sayısı, VW deki gizli özellikleri ve Toyota şanzımanı 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 21:06 Paylaş Cumartesi 21:06 Metin Akbal yazdı: Kaç litre depoda boşluk olduğunu görüyorsun. Carscanner nette bakındım. Uyumlu adaptör ile gizli özellikler açılıyor ben ek yakıtı gördüm sadece deneme için araç verilerini görüyor ama uzun kodlama yapmıyor. Otomobil dünyası 3 şeye odaklandı Mercedes teki beyin sayısı, VW deki gizli özellikleri ve Toyota şanzımanı Al bi kablo sende Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 21:08 Yazar Paylaş Cumartesi 21:08 Alpay Sumer yazdı: Al bi kablo sende Bakalım kısmet Yorum bağlantısı
Eren Gökmen Pazar 07:48 Paylaş Pazar 07:48 Bluetoothlu beyaz olan carista var bende. Kendi uygulamasi haric diger uygulamalarla da kullanilabiliyor (carscanner, torque vs gibi). Obd eleven buna izin vermiyor bildigim kadariyla. Carista ile carscanner uzerinden uzun kodlama yapilabiliyor diye biliyorum. Ben denemedim hic. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 08:03 Yazar Paylaş Pazar 08:03 Eren Gökmen yazdı: Bluetoothlu beyaz olan carista var bende. Kendi uygulamasi haric diger uygulamalarla da kullanilabiliyor (carscanner, torque vs gibi). Obd eleven buna izin vermiyor bildigim kadariyla. Carista ile carscanner uzerinden uzun kodlama yapilabiliyor diye biliyorum. Ben denemedim hic. Acaba 2024 2. altı aydan itibaren yeni bir platform mu var diye düşünmeye başladım çünkü ACC ve yarı otonom sürüş olmayan 2024 kere henüz ekleme yapanı görmedim. 2023 modellerde var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts