Metin Akbal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yeğenimin 20000 km bakımı için Egea Cross 1.6 dct aracına 16000 tl fiyat cektiler. Senin bakım ne kadar şu anki kurlar ile. Ayrıca bakım aralığı nedir Aralık ve Ocak aylarında 7 ile 10 bin diyenler olmuş. Ekstraları olanlar var 10 bin olanda. Cam tavan bakımı, silecek ekletmiş vs. Clio da 3. yıl bakımı bujiler ve fren hidroliği değişimi ile 11 kusur tutmuştu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Aralık ve Ocak aylarında 7 ile 10 bin diyenler olmuş. Ekstraları olanlar var 10 bin olanda. Cam tavan bakımı, silecek ekletmiş vs. Clio da 3. yıl bakımı bujiler ve fren hidroliği değişimi ile 11 kusur tutmuştu. az önce sordum. Minimum bakım 9-11 arasında değişiyor yağ, 3 filtre Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: az önce sordum. Minimum bakım 9-11 arasında değişiyor yağ, 3 filtre Taylandın bakımımı o para Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun renk çok güzel Şirket aracı olarak 15 aydır taigo kullanıyorum yaklaşık 45.000 km yol yaptım. Genellikle bu segment araçları pek fazla sevmem ama taigo beklentileri karşılayan güzel bir otomobil olmuş. Silgeçleriniz muhtemelen gürültülüdür servis garantiden değişim yapıyormuş ama aynısı oluyor. Bosch aerotwin taktım rahatladım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun renk çok güzel Şirket aracı olarak 15 aydır taigo kullanıyorum yaklaşık 45.000 km yol yaptım. Genellikle bu segment araçları pek fazla sevmem ama taigo beklentileri karşılayan güzel bir otomobil olmuş. Silgeçleriniz muhtemelen gürültülüdür servis garantiden değişim yapıyormuş ama aynısı oluyor. Bosch aerotwin taktım rahatladım. Teşekkür ederim. Fiyat performans aracı VW si 😊 Ben silecekleri biraz kanirttim o sebepten henüz ses yapmadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts