Oğuzkan Işık Cuma 12:01 Paylaş Cuma 12:01 Metin Akbal yazdı: Az önce ek garanti yaptırdım +1 yıl 34325 lira tek cekim, sigorta olduğu için Ziraat 4 e böldü kendisi. 34 bin lira mı ? garanti için ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 12:25 Yazar Paylaş Cuma 12:25 Oğuzkan Işık yazdı: 34 bin lira mı ? garanti için ? DSG için desek daha doğru 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 12:38 Paylaş Cuma 12:38 Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 o zaman okey bebeyim ikna oldum 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Cuma 12:40 Paylaş Cuma 12:40 Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın 1 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 12:54 Paylaş Cuma 12:54 Harun Kocaçalışkan yazdı: DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın katılıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 13:50 Yazar Paylaş Cuma 13:50 Harun Kocaçalışkan yazdı: DSG'nin sıfırı kaç para yav o parayla hisse alsaydın Doğan Arşiray yazdı: katılıyorum. Ha hisse senedi bu. DSG de 3 sene sonra 34 bin olmayacak sonuçta 😬 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 14:00 Paylaş Cuma 14:00 Metin Akbal yazdı: Ha hisse senedi bu. DSG de 3 sene sonra 34 bin olmayacak sonuçta 😬 muhtemelen eski DSG 0 tl edecek, 82 bin km de çöp yani o nedenle hisse mantıklı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:59 Paylaş Cuma 14:59 Metin Akbal yazdı: DSG için desek daha doğru 😬 uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 15:18 Yazar Paylaş Cuma 15:18 Çağlar Bayur yazdı: uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? İnşallah giriyordur Gerçi giriyor bir arkadaş değiştirdi o şekilde. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar Cuma 15:32 Paylaş Cuma 15:32 Yetkili servis garanti uzatma rakamları. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 15:50 Paylaş Cuma 15:50 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: uzatılmış garanti kapsamına giriyor mu? baskı balatası mesela? Ford da led ek garantiye girmiyordu yaptırmadım. Cuma 18:29 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce İlk modifikasyon. VW plaka lambasına kadar LED koymuş ama terbiyezisler bir bagaj lambasında ledi esirgemişler 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: İlk modifikasyon. VW plaka lambasına kadar LED koymuş ama terbiyezisler bir bagaj lambasında ledi esirgemişler karşıyada yap bitane.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Alpay Sumer yazdı: karşıyada yap bitane.. Aklımda. Ayak aydınlatma ile aynı bu bagaj aydınlatma. Ayak aydınlatma takımına 5000 lira istiyor uyanıklar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Metin Akbal yazdı: Aklımda. Ayak aydınlatma ile aynı bu bagaj aydınlatma. Ayak aydınlatma takımına 5000 lira istiyor uyanıklar. önlerde ayak aydınlatma varmı? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Metin Akbal yazdı: Garanti kapsamından çıkmıştır, geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Metin Akbal yazdı: İlk modifikasyon. VW plaka lambasına kadar LED koymuş ama terbiyezisler bir bagaj lambasında ledi esirgemişler 2019 tiguan allspacede de bagaj kapaginin icindeki beyaz led, bagaj aydinlatmasi normal sari, bir de minik bir el feneri var ayni zamanda bagaj aydinlatmasi. Onunda bagaji aydinlatan yeri sari, fener olan kismi beyaz Degiisikli olsun canim demistir biri. Biraz ondan biraz bundan 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Alpay Sumer yazdı: önlerde ayak aydınlatma varmı? Olsaydı T-Roc olurdu 😅 Torpidoda aydınlatma da yok mesela. Metin Uzunoğlu yazdı: Garanti kapsamından çıkmıştır, geçmiş olsun. Ampul patlaması sayılmaz 😬 Eren Gökmen yazdı: 2019 tiguan allspacede de bagaj kapaginin icindeki beyaz led, bagaj aydinlatmasi normal sari, bir de minik bir el feneri var ayni zamanda bagaj aydinlatmasi. Onunda bagaji aydinlatan yeri sari, fener olan kismi beyaz Degiisikli olsun canim demistir biri. Biraz ondan biraz bundan Gökkuşağı gibi olmuş buda 😃 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Yolcu hava yastığını söküp disko topu takalım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Demiyorki bagaj aydınlatmasını led yaptım. Önce VW İçleri led yapmış mış ama bunu hay allah unutmuşlar galiba yaaa diye ben yapıverdim falan bi tane projektör al, clio’nun da vitesini aydınlatırsın 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Olsaydı T-Roc olurdu 😅 Torpidoda aydınlatma da yok mesela. 😬 😃 Olsaydı tayrok olurdu ha? Daha bekleyelim bakalım neler neler cıkacak 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Demiyorki bagaj aydınlatmasını led yaptım. Önce VW İçleri led yapmış mış ama bunu hay allah unutmuşlar galiba yaaa diye ben yapıverdim falan bi tane projektör al, clio’nun da vitesini aydınlatırsın Hem şanzımansız hem LED farsız hem MTV si yüksek. Eksikleri de yazıyoruz dostlar alışverişte görsüne bagliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Hem şanzımansız hem LED farsız hem MTV si yüksek. Eksikleri de yazıyoruz dostlar alışverişte görsüne bagliyorsun led ışık soğuk. Tavan lambasıyla ortamı ısıtanlar olabilir aramızda 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Seat sağolsun her yandaki ampülleri led koymuş mod filan uğraştırmadı beni Tansu Kalafatoğlu yazdı: led ışık soğuk. Tavan lambasıyla ortamı ısıtanlar olabilir aramızda Gaz lambası alsana 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yeğenimin 20000 km bakımı için Egea Cross 1.6 dct aracına 16000 tl fiyat cektiler. Senin bakım ne kadar şu anki kurlar ile. Ayrıca bakım aralığı nedir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts