İçeriğe Yönlendir

Eye Of The Taigo

Metin Akbal

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)

Tamam buldum motorunu Ea211 imiş. Dışardan lastik kayışlı. tüm teknik yenilikleri vs bu pdf dökümanda var. Grafikleri sevenlere için on numara 5 yıldız. 

İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. Üstelik alışıla gelenin dışında solda değilde sağda. 

https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-539_1_0-l_3-cylinder_TSI_Engine.pdf

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Tamam buldum motorunu Ea211 imiş. Dışardan lastik kayışlı. tüm teknik yenilikleri vs bu pdf dökümanda var. Grafikleri sevenlere için on numara 5 yıldız. 

İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. 

https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-539_1_0-l_3-cylinder_TSI_Engine.pdf

Yeni ecoboost 1.0 125PS bulsan bize çok makbule geçer. :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Yeni ecoboost 1.0 125PS bulsan bize çok makbule geçer. :) 

Sadece Vag gurubu böyle müşteriyi bilgilendiren SSP teknik dökümanları paylaşıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Sadece Vag gurubu böyle müşteriyi bilgilendiren SSP teknik dökümanları paylaşıyor. 

Bu kadar güzel arabalar yapan şirket batarsa yazık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

@Metin Akbal Arabanın motoru nedir ne değildir öğrendinmi. Hayırlısı olsun. 

Kayış mı zincirmi, balans şaftı varmı, variablemiç

Ali Darbaz yazdı:

İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. Üstelik alışıla gelenin dışında solda değilde sağda. 

Bilgim yok valla. Son paylaşımın 110 HP olan motor güncel olanlar 116 HP. Ama güzel bilgiler var. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Bilgim yok valla. Son paylaşımın 110 HP olan motor güncel olanlar 116 HP. Ama güzel bilgiler var. Teşekkürler.

Yaw işte sendeki motorda EA211 evo2 oluyor. Aynı motorun hafif modifiyelisi. Burda Skoda dökümanı var. 

https://cdn.skoda-storyboard.com/2024/02/04_Press_Kit_Skoda_Scala_Skoda_Kamiq_Media_Launch_Powertrains_05cfd9f1.pdf

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Maşallah, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Vag olunca sen bunu kurcslar durursun, eklemelerin, kodlamaların sonu gelmez. Sayfalar Ali ilevyarışır artık.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Uzunoğlu yazdı:

Maşallah, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

Vag olunca sen bunu kurcslar durursun, eklemelerin, kodlamaların sonu gelmez. Sayfalar Ali ilevyarışır artık.

Eksikleri tamamlarsam çok kurcalamam abi 😅 Teşekkür ettim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Hele bakın kim gelmiiiiş :bye: 

ilk mesajım ciddi olsun. Saplamacalar takılmacalar sonraki meşazlarda :vandal: 

Hayırlı uğurlu olsun, aileyle sağlık sıhhatle gülerek kullanın 🧿 

Maşallah rengi cok güzel.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Bu siniftaki en begendigim modellerden biri, nefis renk, guzel gunlerde, kazasiz belasiz, saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hocam ağız tadıyla, güzel günlerde, keyifle kullanın, çok güzel bir tercih oldu maşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Eye of espirisini kim yapacak diye bekliyordum :D Güle güle kullan hocam

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Maşallah Allah kaza bela ceza göstermesin, çok güzelmiş... (keşke benim olsaaaaaaa:good2:)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. 🧿🧿

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Eren Gökmen
  • Yeni Oluştur...