Ali Darbaz Çarşamba 19:18 Paylaş Çarşamba 19:18 (düzenlendi) Tamam buldum motorunu Ea211 imiş. Dışardan lastik kayışlı. tüm teknik yenilikleri vs bu pdf dökümanda var. Grafikleri sevenlere için on numara 5 yıldız. İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. Üstelik alışıla gelenin dışında solda değilde sağda. https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-539_1_0-l_3-cylinder_TSI_Engine.pdf Çarşamba 19:22 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 19:22 Paylaş Çarşamba 19:22 Ali Darbaz yazdı: Tamam buldum motorunu Ea211 imiş. Dışardan lastik kayışlı. tüm teknik yenilikleri vs bu pdf dökümanda var. Grafikleri sevenlere için on numara 5 yıldız. İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-539_1_0-l_3-cylinder_TSI_Engine.pdf Yeni ecoboost 1.0 125PS bulsan bize çok makbule geçer. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 19:25 Paylaş Çarşamba 19:25 Evren Erakçora yazdı: Yeni ecoboost 1.0 125PS bulsan bize çok makbule geçer. Sadece Vag gurubu böyle müşteriyi bilgilendiren SSP teknik dökümanları paylaşıyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 19:31 Paylaş Çarşamba 19:31 Ali Darbaz yazdı: Sadece Vag gurubu böyle müşteriyi bilgilendiren SSP teknik dökümanları paylaşıyor. Bu kadar güzel arabalar yapan şirket batarsa yazık. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 20:06 Yazar Paylaş Çarşamba 20:06 Ali Darbaz yazdı: @Metin Akbal Arabanın motoru nedir ne değildir öğrendinmi. Hayırlısı olsun. Kayış mı zincirmi, balans şaftı varmı, variablemiç Ali Darbaz yazdı: Tamam buldum motorunu Ea211 imiş. Dışardan lastik kayışlı. tüm teknik yenilikleri vs bu pdf dökümanda var. Grafikleri sevenlere için on numara 5 yıldız. İlginç olarak Egzantirk mili üzerinden tahrik alan termostada gömülü bir su pompası var. Üstelik alışıla gelenin dışında solda değilde sağda. https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-539_1_0-l_3-cylinder_TSI_Engine.pdf Bilgim yok valla. Son paylaşımın 110 HP olan motor güncel olanlar 116 HP. Ama güzel bilgiler var. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 20:22 Paylaş Çarşamba 20:22 Metin Akbal yazdı: Bilgim yok valla. Son paylaşımın 110 HP olan motor güncel olanlar 116 HP. Ama güzel bilgiler var. Teşekkürler. Yaw işte sendeki motorda EA211 evo2 oluyor. Aynı motorun hafif modifiyelisi. Burda Skoda dökümanı var. https://cdn.skoda-storyboard.com/2024/02/04_Press_Kit_Skoda_Scala_Skoda_Kamiq_Media_Launch_Powertrains_05cfd9f1.pdf 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 20:50 Paylaş Çarşamba 20:50 Maşallah, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Vag olunca sen bunu kurcslar durursun, eklemelerin, kodlamaların sonu gelmez. Sayfalar Ali ilevyarışır artık. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 21:36 Paylaş Çarşamba 21:36 Hayırlı olsun güle güle kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Çarşamba 21:38 Paylaş Çarşamba 21:38 Gülerek binin hayırlı olsun maşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 04:19 Yazar Paylaş Perşembe 04:19 Metin Uzunoğlu yazdı: Maşallah, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Vag olunca sen bunu kurcslar durursun, eklemelerin, kodlamaların sonu gelmez. Sayfalar Ali ilevyarışır artık. Eksikleri tamamlarsam çok kurcalamam abi 😅 Teşekkür ettim. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 04:42 Paylaş Perşembe 04:42 Hele bakın kim gelmiiiiş ilk mesajım ciddi olsun. Saplamacalar takılmacalar sonraki meşazlarda Hayırlı uğurlu olsun, aileyle sağlık sıhhatle gülerek kullanın 🧿 Maşallah rengi cok güzel.. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 04:45 Paylaş Perşembe 04:45 Bu siniftaki en begendigim modellerden biri, nefis renk, guzel gunlerde, kazasiz belasiz, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Perşembe 05:05 Paylaş Perşembe 05:05 Hocam ağız tadıyla, güzel günlerde, keyifle kullanın, çok güzel bir tercih oldu maşallah 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Perşembe 05:11 Paylaş Perşembe 05:11 Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 05:49 Paylaş Perşembe 05:49 Eye of espirisini kim yapacak diye bekliyordum Güle güle kullan hocam 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 05:53 Paylaş Perşembe 05:53 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 06:03 Paylaş Perşembe 06:03 Maşallah Allah kaza bela ceza göstermesin, çok güzelmiş... (keşke benim olsaaaaaaa) 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 06:08 Paylaş Perşembe 06:08 Doğan Arşiray yazdı: e pembe bu? @Önder Özcan Evet ya, benim gözümden kaçmış. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz Perşembe 06:17 Paylaş Perşembe 06:17 Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. 🧿🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts