Hüseyin Sönmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bizim forum bence parti kursun. en azından ekonomi sanayi iletişim ve tarım daha iyi yönetilir o kadar net. tabi bunlar sırasıyla ev ekonomisi, oto sanayii, özel mesajla iletişim ve zeytin yağı manasında yazılan şeyler kimse başka bir anlam çıkartıp nifak sokmasın. Biz düşündük ama politikalarımız için ülke hazır değil. Tek ihtiyacımız olan 20 milyon ceset torbasıydı. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: Biz düşündük ama politikalarımız için ülke hazır değil. Tek ihtiyacımız olan 20 milyon ceset torbasıydı. 20 milyonun yaş dağılımı nasıl abi onu merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bizim forum bence parti kursun. en azından ekonomi sanayi iletişim ve tarım daha iyi yönetilir o kadar net. tabi bunlar sırasıyla ev ekonomisi, oto sanayii, özel mesajla iletişim ve zeytin yağı manasında yazılan şeyler kimse başka bir anlam çıkartıp nifak sokmasın. Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. hanımlar gelmiyor öyle yere... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: hanımlar gelmiyor öyle yere... Lüküs olur gelirler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. Village? Bende sarı kapşonlu kepenek var hocam 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 09:01 Paylaş Perşembe 09:01 Ali Gülmez yazdı: 20 milyonun yaş dağılımı nasıl abi onu merak ettim 99 doğumlular ağırlıkta. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:05 Paylaş Perşembe 10:05 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: 99 doğumlular ağırlıkta. Gençler mi? Perşembe 10:05 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 10:48 Paylaş Perşembe 10:48 Mahmut Yıldız yazdı: Gençler mi? Yaşa bakmazsızın emniyet şeridinden gidip araya kaynayanların hepsi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:20 Paylaş Perşembe 11:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Kuru fasulye candır.. düşündüm de, koncerve formundan tabağa en az enerji harcatıp en yüksek proteini olan stok gıdası.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 11:24 Paylaş Perşembe 11:24 Çağlar Bayur yazdı: düşündüm de, koncerve formundan tabağa en az enerji harcatıp en yüksek proteini olan stok gıdası.... Et yemeye de gerek kalmıyor.. Gerekli protein bunda mevcut. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:25 Paylaş Perşembe 11:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Et yemeye de gerek kalmıyor.. Gerekli protein bunda mevcut. şükür ohhhh Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 12:24 Paylaş Perşembe 12:24 Mehmet Göktürk yazdı: Lüküs olur gelirler Lüksü kurulmuş zaten hocam "Zekeriyaköy" oraya bütün hanımlar gelir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts