Metin Uzunoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. hepsiburada dan güvenlik filesi alacaktım firma ankarda idi, google da ardım ulaştıp, 1600 tl lik ürünü 950 tl ye almıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. o hep oluyor, rakamlar oynak, yarın 1420 ye indirebilir Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: 1600 tl lik ürünü 950 tl ye almıştım. Keşke emlakçıların aldığı evdede böyle olsa direkt ev sahibini bulsalar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ümit Türk yazdı: Keşke emlakçıların aldığı evdede böyle olsa direkt ev sahibini bulsalar o ev sahibinin kabahti, yanlış emkalçı ile çalışıyorsa Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o ev sahibinin kabahti, yanlış emkalçı ile çalışıyorsa Abi yanlış olsada olmasada komisyon niye verelim. Hem ev sahibinden alıyor hem kiracılar veya alıcıdan. Emlakçılar taş mı yesin diyenlere olacak ama kaldırılsın bu meslek Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o hep oluyor, rakamlar oynak, yarın 1420 ye indirebilir Piyasa fazla serbest bizde. Tam ortadoğu tipi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ümit Türk yazdı: komisyon niye verelim. sebebi çok, tek satışla veya sözleşme ile işi bitmez, her sene yeninden çalışır portföyü varsa, merdiven altı ise zaten o ayrı konu Hüseyin Sönmez yazdı: Piyasa fazla serbest bizde. Tam ortadoğu tipi. olması gereken yani. malum belkçikadaki klasörrümüzde ortadoğu yazıyor 2021 den beri Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Fatih’in dediği gibi. Her şeyden önce ahlak sorunumuz var. pandemi başladığında adi maskenin tanesini 5 liraya satan o eczanenin önünden her geçişimde küfrediyorum. Mehmet Bey, sorunumuz ahlaktan çok ekonomik anlayışımızda. Biz liberal ekonomi modelini taşıyacak üretime sahip değiliz. Devlet kapalı alanlara maskesiz giremezsiniz dedi: Bez parçasından üretilen maskeye 7 lira verdim postaneye girebilmek için. Liberalizm emperyalizme dönüştü. Sonra maskeleri ben vereceğim, herkes kimlik numarasıyla eczaneden alacak dedi: Olmadı. İsteyen istediği kadar üretsin ama üst sınırı 1 lira deyince en kalitelisini 50 kuruşa aldık. Biz bu ekonomik düzenin üretimine ve ahlakına sahibiz, Keynes... Devlet müdahalesinin şart olduğu bir sistem. Hocam siyasi algılanmasın yazıyı kaldırabilirsiniz. 11 saat önce tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. İnsan yüzde 30 kazıklar demi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler anlayışının sonucu bunlar Fatih Bey. Yorum bağlantısı
Recommended Posts