Hüseyin Sönmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bizim forum bence parti kursun. en azından ekonomi sanayi iletişim ve tarım daha iyi yönetilir o kadar net. tabi bunlar sırasıyla ev ekonomisi, oto sanayii, özel mesajla iletişim ve zeytin yağı manasında yazılan şeyler kimse başka bir anlam çıkartıp nifak sokmasın. Biz düşündük ama politikalarımız için ülke hazır değil. Tek ihtiyacımız olan 20 milyon ceset torbasıydı. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: Biz düşündük ama politikalarımız için ülke hazır değil. Tek ihtiyacımız olan 20 milyon ceset torbasıydı. 20 milyonun yaş dağılımı nasıl abi onu merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bizim forum bence parti kursun. en azından ekonomi sanayi iletişim ve tarım daha iyi yönetilir o kadar net. tabi bunlar sırasıyla ev ekonomisi, oto sanayii, özel mesajla iletişim ve zeytin yağı manasında yazılan şeyler kimse başka bir anlam çıkartıp nifak sokmasın. Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. hanımlar gelmiyor öyle yere... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: hanımlar gelmiyor öyle yere... Lüküs olur gelirler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Partiyi bilmem de bi köy kursak huzuru buluruz. Village? Bende sarı kapşonlu kepenek var hocam 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Gülmez yazdı: 20 milyonun yaş dağılımı nasıl abi onu merak ettim 99 doğumlular ağırlıkta. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ocak Paylaş 2 Ocak (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: 99 doğumlular ağırlıkta. Gençler mi? 2 Ocak tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Gençler mi? Yaşa bakmazsızın emniyet şeridinden gidip araya kaynayanların hepsi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kuru fasulye candır.. düşündüm de, koncerve formundan tabağa en az enerji harcatıp en yüksek proteini olan stok gıdası.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: düşündüm de, koncerve formundan tabağa en az enerji harcatıp en yüksek proteini olan stok gıdası.... Et yemeye de gerek kalmıyor.. Gerekli protein bunda mevcut. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Et yemeye de gerek kalmıyor.. Gerekli protein bunda mevcut. şükür ohhhh Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Lüküs olur gelirler Lüksü kurulmuş zaten hocam "Zekeriyaköy" oraya bütün hanımlar gelir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Musk a mail attım, koloni gemisi yap, ben sana gelecek insan bulurum dedim, az sabredin millet, huzur uzayda Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Musk a mail attım, koloni gemisi yap, ben sana gelecek insan bulurum dedim, az sabredin millet, huzur uzayda Ali Bey Üniversitelerimiz hali bu sanki Huzuru Yeryüzünde bulmuş gibiler. https://x.com/onediocom/status/1870523633380335941?t=wytqfQacjBuuVIjvt0r7yQ&s=19 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Ali Bey Üniversitelerimiz hali bu sanki Huzuru Yeryüzünde bulmuş gibiler. https://x.com/onediocom/status/1870523633380335941?t=wytqfQacjBuuVIjvt0r7yQ&s=19 Yazık, zaten adam gibi okul yoktu memlekette şimdi tam oldu, bir zamanlar bu ülkedeki en iyi Üniversiteler aslında Harp Okullarıydı, gerisi eh işteydi, şimdiyse tamamı bitik (bu Okullardaki her eğitmeni katmıyorum tabii) bu Millet aklını başına toplamazsa yazık olacak bu Vatana.... 8 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Yazık, zaten adam gibi okul yoktu memlekette şimdi tam oldu, bir zamanlar bu ülkedeki en iyi Üniversiteler aslında Harp Okullarıydı, gerisi eh işteydi, şimdiyse tamamı bitik (bu Okullardaki her eğitmeni katmıyorum tabii) bu Millet aklını başına toplamazsa yazık olacak bu Vatana.... Elbette Her Hocamızı katamayız bu çok net.Ancak ne bileyim bu görüntüler hiç iç açıcı değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ben baktıça canım sıkılıyor, biraz önce şöyle bir baktım, Millet diyorki kimi boykot edelim? Soruya bak, önce kendizi boykot edin, bu hale gelmemize izin veren toplumun kendisi, hala daha kurtarıcı arıyor toplum, ne zaman birey olmayı öğrenecekler acaba, 2. Kurtuluş Savaşını Atatürk olmadan yapınca akıllanacaklar sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts