Metin Uzunoğlu Dün saat 10:56 Paylaş Dün saat 10:56 Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. hepsiburada dan güvenlik filesi alacaktım firma ankarda idi, google da ardım ulaştıp, 1600 tl lik ürünü 950 tl ye almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:13 Paylaş Dün saat 11:13 Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. o hep oluyor, rakamlar oynak, yarın 1420 ye indirebilir 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 11:13 Paylaş Dün saat 11:13 Metin Uzunoğlu yazdı: 1600 tl lik ürünü 950 tl ye almıştım. Keşke emlakçıların aldığı evdede böyle olsa direkt ev sahibini bulsalar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 Ümit Türk yazdı: Keşke emlakçıların aldığı evdede böyle olsa direkt ev sahibini bulsalar o ev sahibinin kabahti, yanlış emkalçı ile çalışıyorsa Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 Çağlar Bayur yazdı: o ev sahibinin kabahti, yanlış emkalçı ile çalışıyorsa Abi yanlış olsada olmasada komisyon niye verelim. Hem ev sahibinden alıyor hem kiracılar veya alıcıdan. Emlakçılar taş mı yesin diyenlere olacak ama kaldırılsın bu meslek Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 11:23 Paylaş Dün saat 11:23 Çağlar Bayur yazdı: o hep oluyor, rakamlar oynak, yarın 1420 ye indirebilir Piyasa fazla serbest bizde. Tam ortadoğu tipi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Ümit Türk yazdı: komisyon niye verelim. sebebi çok, tek satışla veya sözleşme ile işi bitmez, her sene yeninden çalışır portföyü varsa, merdiven altı ise zaten o ayrı konu Hüseyin Sönmez yazdı: Piyasa fazla serbest bizde. Tam ortadoğu tipi. olması gereken yani. malum belkçikadaki klasörrümüzde ortadoğu yazıyor 2021 den beri 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu Dün saat 17:21 Paylaş Dün saat 17:21 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Fatih’in dediği gibi. Her şeyden önce ahlak sorunumuz var. pandemi başladığında adi maskenin tanesini 5 liraya satan o eczanenin önünden her geçişimde küfrediyorum. Mehmet Bey, sorunumuz ahlaktan çok ekonomik anlayışımızda. Biz liberal ekonomi modelini taşıyacak üretime sahip değiliz. Devlet kapalı alanlara maskesiz giremezsiniz dedi: Bez parçasından üretilen maskeye 7 lira verdim postaneye girebilmek için. Liberalizm emperyalizme dönüştü. Sonra maskeleri ben vereceğim, herkes kimlik numarasıyla eczaneden alacak dedi: Olmadı. İsteyen istediği kadar üretsin ama üst sınırı 1 lira deyince en kalitelisini 50 kuruşa aldık. Biz bu ekonomik düzenin üretimine ve ahlakına sahibiz, Keynes... Devlet müdahalesinin şart olduğu bir sistem. Hocam siyasi algılanmasın yazıyı kaldırabilirsiniz. Dün saat 17:39 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 17:28 Paylaş Dün saat 17:28 Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. İnsan yüzde 30 kazıklar demi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu Dün saat 17:31 Paylaş Dün saat 17:31 Fatih Sarıkaya yazdı: Trendyol sepete 1 ürün eklemiştim 1320-tl fiyatı vardı. Şimdi girdim 1920-tl olarak güncellenmiş. Gülermisin ağlarmısın. Ver coşkuyu. Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler anlayışının sonucu bunlar Fatih Bey. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o hep oluyor, rakamlar oynak, yarın 1420 ye indirebilir mission not possible Çağlar abi. Alan alır almayan pahalı alır deyolar. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler anlayışının sonucu bunlar Fatih Bey. Sorsan sıkı bir şekilde denetliyorlar ve fırsatçılara göz açtırmıyorlar. Balık baştan kokmuş. Köfteci Yusuf borsaya açılmış olsaydı domuz eti skandalından sonra hisseleri aylarca tavan giderdi. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Evren Erakçora yazdı: İnsan yüzde 30 kazıklar demi sene sonu enflasyonunu ve kur farkını hesaplıyor esnaflar biliyorsunuz...... maaş da öyle hesaplanıyor zaten. sanki aynı hesap geçerli. çok da kızmamak lazım, hatırlattığınız iyi oldu bende amazon daki ürünlere enflasyon düzeltmesi uygulayayım biraz da stopaj düzeltmesi eklersek tamamdır!? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Merkez Bankası yiyecek hizmetlerinde fiyatları incelemiş. https://x.com/iriscibre/status/1872525434874655081?t=bfgcbc4iyby_66pCiDdpOQ&s=19 Özellikle 2023'ten sonra fiyatları köklemişler. 6 saat önce tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce et ve yemekleri grafiği ise, 2025 bu çizgi minnacık kalacak. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: et ve yemekleri grafiği ise, 2025 bu çizgi minnacık kalacak. Aslında tavuk ve fast food da durum daha kötü. Gerçi bu arada pandemide bu hastalık Türklere bulaşmayacak diyen profesör dedi ki ete para vermeyin, pardon et yerine mercimek yiyin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Aslında tavuk ve fast food da durum daha kötü. bmw, ayrıntınlı fiyat listesinde 3.16 manuel benzinlinin sözde ithalat fiyatı, 3.20 otomatik ten fazla idi... güzel numaradır... ucuz eti tabağa nispeten daha yüksek kar ile koymak. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güzel numaradır... koymak. Zaten bütün mesele bu. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Asgari ücret üzerinden cok güzel algı yönetildiğini düşünüyorum. Şaşalı toplantılar,anlaşamamalar bir daha toplantılar vs . Sonra Cumhurbaşkanının açıklaması falan. Sanki devlet bu ücreti açıklıyor herkes onu vermek zorundaymış ve çalışan da bunu almalıymış gibi bir durum oluşuyor insanlar buna sartlanıp asgari ücrete razı geliyor. Devlet bunun altında ücret vermezsin diyor. Buna toplantıya vs bile gerek yok. Devlet söyler geçer sonrasında bu memleketin sendikaları yok mu iş verenle otursun masaya. Niye devletle otuyor, devlet 22 bin verdi diye niye buna razı geliyor. Devlet niye 22 bine mecbursunuz gibi bir algı yaratıyor bunları sorgulamak lazım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Tahir İlter yazdı: Asgari ücret üzerinden cok güzel algı yönetildiğini düşünüyorum. Şaşalı toplantılar,anlaşamamalar bir daha toplantılar vs . Sonra Cumhurbaşkanının açıklaması falan. Sanki devlet bu ücreti açıklıyor herkes onu vermek zorundaymış ve çalışan da bunu almalıymış gibi bir durum oluşuyor insanlar buna sartlanıp asgari ücrete razı geliyor. Devlet bunun altında ücret vermezsin diyor. Buna toplantıya vs bile gerek yok. Devlet söyler geçer sonrasında bu memleketin sendikaları yok mu iş verenle otursun masaya. Niye devletle otuyor, devlet 22 bin verdi diye niye buna razı geliyor. Devlet niye 22 bine mecbursunuz gibi bir algı yaratıyor bunları sorgulamak lazım Devleti işverenler yönetiyor. Mecliste fabrikası olmayan kaç vekil vardır acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts