Hayrettin Bahadir Salı 18:15 Paylaş Salı 18:15 2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. 3 2 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Salı 18:37 Paylaş Salı 18:37 (düzenlendi) Benim tuzum kuru, altta kalanın canı çıksın... Salı 19:26 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:44 Paylaş Salı 18:44 hızlı oldu iyi oldu belirsizlik olmadı şükür Yorum bağlantısı
Metin Mankal Salı 18:54 Paylaş Salı 18:54 (düzenlendi) Gerçek asgari ücret değildir.. Doğu ve güneydoğuda asgari ücrete çalışan zaten çok azdı.. Market çeki ve elden verilen beş bin liralarla zaten yirmi beş bin civarında idi maaşlar. Bundan sonrası otuz otuz beş binler olacak.. Bu da şu demek; iş veren 22104 liradan sigorta yatıracak ama 30 bin lira maaş verecek. Ayrıca şu küsuratlara hep kafam takılırdı. Bundan bir kaç ay öncesinde 50 tl altı matikten çekilemez oldu. O 4 lira bir senede 48 lira olacak ve hep bankada kalacak. Bunu milyonla çarpalım.. Şeytana pabucunu ters giydirmiyor bir tarafına sokuyorlar. Salı 18:58 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 5 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir Salı 19:00 Paylaş Salı 19:00 Metin Mankal yazdı: Gerçek asgari ücret değildir..Doğu ve güneydoğuda asgari ücrete çalışan zaten çok azdı.. Market çeki ve elden verilen beş bin liralarla zaten yirmi beş bin civarında idi maaşlar. Bundan sonrası otuz otuz beş binler olacak.. Bu da şu demek; iş veren 22104 liradan sigorta yatıracak ama 30 bin lira maaş verecek. Ayrıca şu küsuratlara hep kafam takılırdı. Bundan bir kaç ay öncesinde 50 tl altı matikten çekilemez oldu. O 4 lira bir senede 48 lira olacak ve hep bankada kalacak. Bunu milyonla çarpalım.. eft yapar fatura öder vs hocam ben cebinde para olan görmüyorum hep dijital , ama hikaye güzel Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 19:04 Paylaş Salı 19:04 Baha Kanberoğlu yazdı: Ufak bir artış daha gelebilir sanki. +1000₺ Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 19:06 Paylaş Salı 19:06 Evren Erakçora yazdı: Kemerleri fena sıkıyorlar. Bu kemer sıkmak değil ki. Devletle alakası yok en düşük memur maaşı 42 bin. Devletle alakası yok dedim de mecliste fabrikası olmayan kaç kişi vardır acaba.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Salı 19:09 Paylaş Salı 19:09 Bu tutarın üzerinde verilecek her zam zaten uçup gidecekti. Fazlasını talep etmek de sorunu çözmüyor. Sene sonu beklenti enflasyonu da %30 olacaksa ve en önemlisi bu gerçekleşecekse zam miktarı doğru yapılmış. Tabiki sadece ''teknik'' olarak. Yorum bağlantısı
Metin Mankal Salı 19:24 Paylaş Salı 19:24 Emre Demir yazdı: ama hikaye güzel Yok hikaye değil masal anlatıyorum. .İyi uykular kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 19:32 Paylaş Salı 19:32 Evren Erakçora yazdı: Kemerleri fena sıkıyorlar. sayın öğretmenim benim kaygım kredi kartlarının taksitlerini kısmak yada tümden iyice kısmak üzerine 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:17 Paylaş Salı 20:17 Doğan Arşiray yazdı: benim kaygım kredi kartlarının taksitlerini kısmak yada tümden iyice kısmak üzerine kaygın uzun sürmez, limitler kısılacak dert bitecek, artık temudan ürün bakmayınca günde 1 saat zamanım arttı çok sevinçliyim 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 20:17 Paylaş Salı 20:17 pirimiz noktayı koymuş maaşlardan dolayı değil demiş. (diğer konuya koymuştum buraya da koydum). Çok eğlenceli videodur. Google translate açın videoda. tek sebep para basılması. Devletin giderinin gelirinden fazla olması. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 20:49 Paylaş Salı 20:49 bence asgari ücret ne olursa olsun sorun değil, Millet olarak bu paraya çalışmıyoruz demek lazım, isterse 10 bin olsun, kimse o paraya çalışmazsa elleri mahkum adam gibi maaş vermek zorundalar, asgari ücret değil Milletin tutumu belirler maaşı, tabi aklı başında toplumlarda olur bu! 6 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Salı 22:08 Paylaş Salı 22:08 Alptuğ Özcan yazdı: +1000₺ Tutar olmayabilir. %2.5-5 arasi bir duzeltme yapabilirler. Ya bunu yaparlar ya da MTVde bir son dakika indirimi belki. Bir aksiyon olacak diye bekliyorum Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 03:41 Paylaş Dün saat 03:41 Ali Cihangiroğlu yazdı: bence asgari ücret ne olursa olsun sorun değil, Millet olarak bu paraya çalışmıyoruz demek lazım, isterse 10 bin olsun, kimse o paraya çalışmazsa elleri mahkum adam gibi maaş vermek zorundalar, 🙂 Kimle yapacaksınız bunu ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 05:01 Paylaş Dün saat 05:01 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: devlet tasarruf edecek tek çözümü bu. İtibardan! tasarruf olmuyor maalesef. O yüzden ne yapıyoruz, tabana yayıyoruz, üstüne halı seriyoruz Dün saat 05:01 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya Dün saat 05:15 Paylaş Dün saat 05:15 Düşüncem kesinlikle siyasi amaçlı değildir. O yöne çekilmemeli. Bana göre kim hangi partiye oy veriyorsa, maaşını o partinin vaadettiği tutardan alacak. Zaten partiler devletten ödenek alıyorlar. Bir dahaki seçimde daha çok maaş veren partiye geçeyimi önlemek için de önceki dönem oylarına bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Dün saat 05:32 Paylaş Dün saat 05:32 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: devlet tasarruf edecek tek çözümü bu. Odalardaki yazıcılar toplandı, koridorlarda tek yazıcı olacak denildi. Devlet daha büyük nasıl tasarruf edecek hocam Ha birde koridor ve tuvaletteki 2 lambadan biri iptal edildi. Daha ne yapsın bu adamlar Dün saat 05:32 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 05:37 Paylaş Dün saat 05:37 Tuvalet kağıdı devlette yasaklansın 5 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 05:38 Paylaş Dün saat 05:38 Yanıldım. Demek ki durum düşündüğümden daha kötü 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts