Murat Sahın Perşembe 11:53 Paylaş Perşembe 11:53 Turabi Çelik yazdı: 1.6 multijettde var mi hocam yağ eksiltme Rastlamadım. Şirkette 2 tane 1.6 mtj Doblo kullandık, bir tanesini halen kullanıyoruz, öyle bir şikayetimiz olmadı. Bu arada beklentiler içinde performans ilk 3te değilse 1.3 alın. Yeterince gider ve yürütmesi daha makul fiyatlara maloluyor. Mehmet Göktürk yazdı: adam memnun. yeteri kadar para almayacak ise niye satsın? eski diye ille ucuz olacak diye birşey yok. markalar arası çok uçurum var. ve mantıklı. Adam memnun değil ki ilana koymuş hocam. Piyasadaki eski civiclerin hep içinden geçilmiş. Bilinçli kullanıcı tarafından düzgün kullanılan fd6 ya zaten 800den fazla para istiyorlar. Mantıklı değil bu. Overrated başlığında konuşmuştuk bunları. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Perşembe 13:51 Yazar Paylaş Perşembe 13:51 Çağlar Bayur yazdı: tdci bir motorda yağ seviyesi hiç düşmez, aksine artabilir, arrtığı kadar da düşüyor ise seviye aynı kalır yani düşmez o seviye Tamamdır hocam şu an akl8mda egea var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:41 Paylaş Perşembe 14:41 AegeA da pazarlık şansı da çok zira satan çok arzı fazla, biri olmaz ise diğeri alınır. alıcı için avantaj Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 14:43 Paylaş Perşembe 14:43 Murat Sahın yazdı: Rastlamadım. Şirkette 2 tane 1.6 mtj Doblo kullandık, bir tanesini halen kullanıyoruz, öyle bir şikayetimiz olmadı. Bu arada beklentiler içinde performans ilk 3te değilse 1.3 alın. Yeterince gider ve yürütmesi daha makul fiyatlara maloluyor. Adam memnun değil ki ilana koymuş hocam. Piyasadaki eski civiclerin hep içinden geçilmiş. Bilinçli kullanıcı tarafından düzgün kullanılan fd6 ya zaten 800den fazla para istiyorlar. Mantıklı değil bu. Overrated başlığında konuşmuştuk bunları. 950e polo alırım mis gibi. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Perşembe 16:05 Yazar Paylaş Perşembe 16:05 Çağlar Bayur yazdı: AegeA da pazarlık şansı da çok zira satan çok arzı fazla, biri olmaz ise diğeri alınır. alıcı için avantaj Hocam peki minimum hangi paketi almalıyım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:24 Paylaş Perşembe 16:24 Turabi Çelik yazdı: Hocam peki minimum hangi paketi almalıyım paket isim ve içeriklerini bilemiyorum ben en dolusunu alırdım Yorum bağlantısı
Murat Sahın Perşembe 16:43 Paylaş Perşembe 16:43 Turabi Çelik yazdı: Hocam peki minimum hangi paketi almalıyım Urban ve üzeri öneririm Evren Erakçora yazdı: 950e polo alırım mis gibi. 950 ye çok araba var seçenek olarak... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:53 Paylaş Perşembe 16:53 Murat Sahın yazdı: Urban ve üzeri öneririm 950 ye çok araba var seçenek olarak... arka cam fabrikasyon renkli olan mı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 16:57 Paylaş Perşembe 16:57 Murat Sahın yazdı: Urban ve üzeri öneririm 950 ye çok araba var seçenek olarak... 2024 model , güvenlik donanımları bile var. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Perşembe 17:20 Yazar Paylaş Perşembe 17:20 Murat Sahın yazdı: Urban ve üzeri öneririm 950 ye çok araba var seçenek olarak... Tamamdır Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 19:04 Paylaş Perşembe 19:04 Serdar Göktaş yazdı: B sinifi araçlar size uyar mı? Örnek olarak; https://shbd.io/s/8e5CjnkA Not: ilan ile alakam yoktur. Km orijinal ise 🤔 neden olmasın ki Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 19:16 Paylaş Perşembe 19:16 KM canavarlarında görmüştüm, hoş konforlu sorunsuz bir seçenek olabilir -İlan: Civic 1.6i DTEC Sport Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce 1.3 egea alırdım. Mis gibi araba. O paraya aynı yaş, aynı segment daha iyi araba varsa yazın aydınlanalım. Şirkette 10 tane vardır, girip çıkmadığımız yol yok ailede öldüremezsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: daha iyi araba varsa yazın aydınlanalım. var Astra Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: var Astra Aynı para mı? Aynı model? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: 1.3 egea alırdım. Mis gibi araba. O paraya aynı yaş, aynı segment daha iyi araba varsa yazın aydınlanalım. Şirkette 10 tane vardır, girip çıkmadığımız yol yok ailede öldüremezsiniz. Sanayiden çıkmıyor diyorlar ben anlamıyorum niye gidiyor sanayiye. onun bunun elinde kalırsa her araba gider. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Egea 1.3 candır. Ben hala eski arabamı özlerim. Bin pişmanım sattığıma. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Sanayiden çıkmıyor diyorlar ben anlamıyorum niye gidiyor sanayiye. onun bunun elinde kalırsa her araba gider. Euro 5 lerde hiç sıkıntı yaşamadık. 6.2 lerden biri dpf arızası verdi kendi kendine geçti. Katır gibi araba. Ya biz r12 lerden geldik diye mi bilmiyorum. Bizde de var gençlerden ya bunu kullanınca oram buram ağrıyorculardan. 20 yaşında çocuk 2 saat kullanınca heryerim ağrıyor diyor. Sen omurgana bi baktır dedim bende. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Euro 5 lerde hiç sıkıntı yaşamadık. 6.2 lerden biri dpf arızası verdi kendi kendine geçti. Katır gibi araba. Ya biz r12 lerden geldik diye mi bilmiyorum. Bizde de var gençlerden ya bunu kullanınca oram buram ağrıyorculardan. 20 yaşında çocuk 2 saat kullanınca heryerim ağrıyor diyor. Sen omurgana bi baktır dedim bende. Mercedeste doğdu sanki demi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aynı para mı? Aynı model? daha ucuz daha yeni, egeacılar stokçu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Euro 5 lerde hiç sıkıntı yaşamadık. 6.2 lerden biri dpf arızası verdi kendi kendine geçti. Katır gibi araba. Ya biz r12 lerden geldik diye mi bilmiyorum. Bizde de var gençlerden ya bunu kullanınca oram buram ağrıyorculardan. 20 yaşında çocuk 2 saat kullanınca heryerim ağrıyor diyor. Sen omurgana bi baktır dedim bende. "çöp" çüler var bi de. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Kalender 13 saat önce Paylaş 13 saat önce selamlar, model olarak öneri yapmayacağım ama küçük bir tavsiye verebilirim kendimce. masrafsız olsun diyorsan bence benzinli ve manuel araçlara yönelmeni, eğer denk getirebilirsen menşei japon 100.000 i aşmamış araçlar işini yeterince görecektir diye düşünüyorum. saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts