Turabi Çelik Salı 15:16 Paylaş Salı 15:16 Merhabalar uzun zamandır araç arıyorum hatta bir tanesini almaya yaklaştım(Ford Grand C-Max) ama neredeyse vazgeçmek üzereyim çünkü çok fazla kötü yorum geldi napacağımı bende bilmiyorum inanın. Daha farklı 2 araç buldum veya sizin önereceğiniz ilk araç olarak ne alabilirim https://shbd.io/s/nhGsq2lO https://shbd.io/s/yHvsfSib Yorum bağlantısı
Umut Taşlı Salı 17:36 Paylaş Salı 17:36 ilk arabayı dizel almazdım, yeni olsa bile düşük km olan 100 bin km'yi geçmiş. normalde sorun olmaz ama acemi için benzinli atmosferik güvenli liman bence, motorun üstüne çıksan bile buji-bobinle devam genelde en fazla. o iki araç da c-max'e alternatif olmaz bu arada, 301-c-elysee de courier de kalite olarak bayağı geride araçlar c segmenti binek bir ford'a göre. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Salı 18:48 Yazar Paylaş Salı 18:48 Çağlar Bayur yazdı: Umut Taşlı yazdı: ilk arabayı dizel almazdım, yeni olsa bile düşük km olan 100 bin km'yi geçmiş. normalde sorun olmaz ama acemi için benzinli atmosferik güvenli liman bence, motorun üstüne çıksan bile buji-bobinle devam genelde en fazla. o iki araç da c-max'e alternatif olmaz bu arada, 301-c-elysee de courier de kalite olarak bayağı geride araçlar c segmenti binek bir ford'a göre. Benzinli araçlarda pahalı hocam ve çok fazla yakar bana göre Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz Çarşamba 04:40 Paylaş Çarşamba 04:40 çok yakın kadın bir arkadaşımın polosu var. 1.6tdi ve dsg olanlardan, baya bakımlı ve sorunsuz araç, 2013 ve 190.binde olması lazım, 600 bin bandına alınabilir, parçası her köşede bulunuyor. tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Çarşamba 05:06 Paylaş Çarşamba 05:06 Ben bu miktarların biraz daha düşüğüne Kasım ayında Seat Altea xl 1.6 tdi+dsg aldım etrafımdakiler dizelden benzine dönerken ben tersine bir geçiş yaptım. Ben ve ailem şu an çok memnunuz özellikle haftasonu gezi ve tatil için biçilmiş kaftan kasa olarak. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Çarşamba 05:51 Paylaş Çarşamba 05:51 C-max bu araçlardan çok daha iyi ve kullanışlı her yönden.Tek olumsuz yanı 2.eli malesef. 2 tane c-max aracım oldu şimdiye kadar çok severek kullandım.1.6 dizel c-max kolay kolay sorun çıkartmaz.Tasarım olarak hoşunuza gittiyse ve 2. el önemli değilse titanium donanım olmak kaydı ile ben c-max alırdım net. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 05:58 Paylaş Çarşamba 05:58 Dizel ve turbolu araç almayın. Atmosferik candır. Yorum bağlantısı
Serkan Derya Çarşamba 06:54 Paylaş Çarşamba 06:54 Dizel isteniyorsa 301-c-elysse ve egea 1.3 ler var o marjda genelde. Fakat bakımsız dizel adamı üzer o nedenle alınırken iyi baktırılmalı. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Çarşamba 07:03 Paylaş Çarşamba 07:03 Serkan Derya yazdı: Dizel isteniyorsa 301-c-elysse ve egea 1.3 ler var o marjda genelde. Fakat bakımsız dizel adamı üzer o nedenle alınırken iyi baktırılmalı. Arkadaşın almak istediği C-max ile tavsiye ettiğin 301-C-elysse nin motoru %90 aynı bu arada. Yorum bağlantısı
Serkan Derya Çarşamba 07:53 Paylaş Çarşamba 07:53 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Arkadaşın almak istediği C-max ile tavsiye ettiğin 301-C-elysse nin motoru %90 aynı bu arada. Km olarak C-Max'i o fiyatlara düşük bulmak biraz zor. Bende 700 bandında araç bakıyorum. Model yılı ve km olarak en ideal olanlar yazdıklarım. Ayrıca yakıt ekonomisi olarak HDİ motor TDCİ göre daha iyi bir motor. Araçların ağırlık ve tork değerleri de etkiler tabi bunu Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Çarşamba 08:06 Yazar Paylaş Çarşamba 08:06 Ahmet Türedi yazdı: C-max bu araçlardan çok daha iyi ve kullanışlı her yönden.Tek olumsuz yanı 2.eli malesef. 2 tane c-max aracım oldu şimdiye kadar çok severek kullandım.1.6 dizel c-max kolay kolay sorun çıkartmaz.Tasarım olarak hoşunuza gittiyse ve 2. el önemli değilse titanium donanım olmak kaydı ile ben c-max alırdım net. Bu linkteki nasıl hocam sizce peki Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Çarşamba 08:12 Yazar Paylaş Çarşamba 08:12 Serkan Derya yazdı: Dizel isteniyorsa 301-c-elysse ve egea 1.3 ler var o marjda genelde. Fakat bakımsız dizel adamı üzer o nedenle alınırken iyi baktırılmalı. benzin çok yakar diye dizel bakıyorum hocam hem de daha ucuz Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Çarşamba 08:16 Paylaş Çarşamba 08:16 Turabi Çelik yazdı: Bu linkteki nasıl hocam sizce peki İlandaki arabanın durumu hakkında buradan birşey söyleyemeyiz. Kaporta vs için expere, motor durumu içinde servise ustaya göstermen gerekir. C-max için yorum istiyorsan güzel araçtır. 1.6 TDCI motor da ekonomik ve kronik sorunu olmayan bir motor. Aynı motoru BMW, Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Mini, Fiat, Mazda nın araçlarında görebilirsin. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Çarşamba 08:20 Yazar Paylaş Çarşamba 08:20 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: İlandaki arabanın durumu hakkında buradan birşey söyleyemeyiz. Kaporta vs için expere, motor durumu içinde servise ustaya göstermen gerekir. C-max için yorum istiyorsan güzel araçtır. 1.6 TDCI motor da ekonomik ve kronik sorunu olmayan bir motor. Aynı motoru BMW, Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Mini, Fiat, Mazda nın araçlarında görebilirsin. kendi servisindeki usta anlar mı motordan hocam Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Çarşamba 08:49 Paylaş Çarşamba 08:49 Turabi Çelik yazdı: Bu linkteki nasıl hocam sizce peki link nerede c-max lini göremedim Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Çarşamba 09:02 Yazar Paylaş Çarşamba 09:02 Ahmet Türedi yazdı: link nerede c-max lini göremedim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-grand-c-max-1.6-titanium-1217597727/detay/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 10:12 Paylaş Çarşamba 10:12 forumda güzel bir araç var ona bir bakın isterseniz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2.sahibinden-boyasiz-degisensiz-ful-cam-tavanli-1202421697/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 10:16 Paylaş Çarşamba 10:16 tüm kamyonet türlerini kamyonet lazım değilse direk ele . 3 senede bir motor yaptırma parasını radara ödersin 1 Yorum bağlantısı
Turabi Çelik Çarşamba 10:45 Yazar Paylaş Çarşamba 10:45 Ali Gök yazdı: tüm kamyonet türlerini kamyonet lazım değilse direk ele . 3 senede bir motor yaptırma parasını radara ödersin c-max kamyonet diye mi geçiyor Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Çarşamba 11:17 Paylaş Çarşamba 11:17 Turabi Çelik yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-grand-c-max-1.6-titanium-1217597727/detay/ Açıkcası araç dediği gibi ise alınabilir.Bu araçta cam tavan perdesi sıkışmış en kötü 5 - 10 bin tl masrafı var ve heryerde yaptıramazsın. km baya düşük orjinal mi sorgulamak lazım.ben şüpheli yaklaşıyorum bu yaştaki düşük km li araçlara doğruysa çok iyi. Ön koltuk çerçeveleri kırılıyor genelde bununda şöför tarafı hafif açılmış ayakları hafiften kırılmış olabilir gözünüze batmıyorsa sorun değil.Ben garantiden değiştirmiştim. Geri kalan kısımları eksperin yorumlaması lazım sadece ilan fotoları ile yorumlamak zor.Birde hasar sorgusunda 180 lik benzinli motor görünüyor.Ruhsata yanlış mı işlenmiş anlamadım. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Çarşamba 11:40 Paylaş Çarşamba 11:40 Turabi Çelik yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-grand-c-max-1.6-titanium-1217597727/detay/ Gaziantep'ten araç alırken iki kere düşünürdüm sizin yerinizde olsam. Satıcı arkadasin ismi ise yabanci uyruklu gibi geldi. Ben direkt elerdim bu aracı mesala. C Max dan anlamam ama yukarı da söylediğim iki kriter bile elenme sebebi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 12:35 Paylaş Çarşamba 12:35 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: forumda güzel bir araç var ona bir bakın isterseniz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2.sahibinden-boyasiz-degisensiz-ful-cam-tavanli-1202421697/detay/ 350 olursa gelelim Turabi Çelik yazdı: c-max kamyonet diye mi geçiyor Otomobil olarak geçer. Kamyonet geçen hafif ticariler zorunlu değilse alınmamalı zaten. Hız sınırı, belirli saatlerde belirli yerlere giriş yasağı, yılda bir muayene falan, anlamsız. Ben o fiyatlara 2017 civarı 1.3 egea bakardım. Ancak üst sınır 2017 çünkü sonrasında addblue işin içine girince durum değişiyor. Aracın kullanımı rahat, motoru güvenilir. Usta ve parça sıkıntısı yok. Ancak Cmax ile falan kıyaslanmaz araç olarak. Serdar Göktaş yazdı: Gaziantep'ten araç alırken iki kere düşünürdüm sizin yerinizde olsam. Satıcı arkadasin ismi ise yabanci uyruklu gibi geldi. Ben direkt elerdim bu aracı mesala. C Max dan anlamam ama yukarı da söylediğim iki kriter bile elenme sebebi. E ama arkadaşın kendisi de Gaziantepte Çabiden ödünç vesile ile, bende Gaziantepten araç almam. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts