Hayrettin Bahadir Salı 07:24 Paylaş Salı 07:24 Derneğimiz için internet sitesi kurmak istiyorum. - üye kaydı açabilme - üye idatlarının site üzerinden ödenebilmesi -sponsor ve reklam işbirliği gibi içeriklerin olmasını istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı? Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 08:51 Paylaş Salı 08:51 İkiz villa sevenler derneği @Mehmet Ozyurek 10 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 11:04 Paylaş Salı 11:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Konusu ne. biz de üye olabilecek miyiz sadece zenginlermiş 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 11:44 Paylaş Salı 11:44 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece zenginlermiş bana da geldi çağrı da kabul etmedim. o kadar düşemem yani... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 11:46 Paylaş Salı 11:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece zenginlermiş Zincir mi yoksa Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 14:47 Paylaş Salı 14:47 Tamer Topaç yazdı: Zincir mi yoksa Şu an iple bağlıyorlarmış. Zincir sonra 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 06:14 Paylaş Çarşamba 06:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an iple bağlıyorlarmış. Zincir sonra Halkaların da birleşmesi gerekiyor tabi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Çarşamba 06:28 Paylaş Çarşamba 06:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Konusu ne. biz de üye olabilecek miyiz Eczacı olmayanları ilgilendirmeyen bir siteymiş abi bize yaramaz sanırım Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 06:28 Paylaş Çarşamba 06:28 Hayrettin Bahadir yazdı: Derneğimiz için internet sitesi kurmak istiyorum. - üye kaydı açabilme - üye idatlarının site üzerinden ödenebilmesi -sponsor ve reklam işbirliği gibi içeriklerin olmasını istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı? Hayrettin Bey, bunun icin bazi siteler var bu hizmeti veren, dernekcell (evet ismi biraz acayip), ronesis, aidango, dernekweb gibi, onlari incelediniz mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 07:49 Paylaş Çarşamba 07:49 Hayrettin, M.Kaya hoca da yapıyordu sanırım Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 08:00 Paylaş Çarşamba 08:00 Cem Işık yazdı: Eczacı olmayanları ilgilendirmeyen bir siteymiş abi bize yaramaz sanırım Dernek bazen faaliyet olarak promosyon ilaç (maviymiş rengi, arkadaşım öyle söyledi) dağıtırsa belki arkadaşı kayıt olmak isteyen olur 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Çarşamba 08:21 Paylaş Çarşamba 08:21 Dernek ismi Arkadaşhapıalanlar derneği olması lazım. 1 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 15:59 Paylaş Çarşamba 15:59 Barterçekikabuledenlerderneği de olabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 08:54 Yazar Paylaş Perşembe 08:54 Gökhan Tuna yazdı: Hayrettin Bey, bunun icin bazi siteler var bu hizmeti veren, dernekcell (evet ismi biraz acayip), ronesis, aidango, dernekweb gibi, onlari incelediniz mi? teşekkür ederim dernekcell güzelmiş ama çok para istiyor, paramız yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts