Efehan ACET 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Selamlar, 2009 Symbol aracımın orjinak teybine ayrı hoparlör ve güç kaynağı bağlayacağım. Ancak şemayı bulamadım. Sizden ricam +12V - ve de 2 adet hoparlör + - bağlantılarını vermeniz. Teşekkürler Şemadaki çiziklere aldırmayan lütfen. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Aralık Paylaş 22 Aralık anlamadım ayrı güç kaynağı derken ne bağlayacaksınız amfi mi nedir? hoparlör için olanlar sokette belirtilmiş zaten rr sağ arka lr sol arka fr ön sağ fl ön sol hoparlör 1 Yorum bağlantısı
Efehan ACET 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık Mehmet Cihat yazdı: anlamadım ayrı güç kaynağı derken ne bağlayacaksınız amfi mi nedir? hoparlör için olanlar sokette belirtilmiş zaten rr sağ arka lr sol arka fr ön sağ fl ön sol hoparlör Ayrı 12 volt adaptör. Hoparlör soketleri tamam ancak +12 ve - soketlerini bulamadım. Yorum bağlantısı
Efehan ACET Pazartesi 12:07 Yazar Paylaş Pazartesi 12:07 Çağlar Bayur yazdı: A7 12V artı. A8 şase eksi Teşekkürler deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazartesi 19:17 Paylaş Pazartesi 19:17 gnd eksi demek ground a7 de in put giriş Gerçi Çabi yazmış ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts