Selçuk Bakış Dün saat 06:45 Paylaş Dün saat 06:45 Önder Özcan yazdı: İlk işin tükkana fiyat tarifesi asmak olsun. Arıza tespit. Vay kardeşiimm: 1000 tl Kaç yıllık arkadaşız yhaa: 1000 tl Forumdanız: 1000 tl Bize de mi menü: 1000 tl Bizi Emmi yolladı: 1000 tl Patlıcanını kendi getiren? 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 06:53 Paylaş Dün saat 06:53 Servet Aydın yazdı: Bi huzur verin Olsa dükkan senin abi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Ben iş kıyafetlerini merak ediyorum asıl. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Nolmuş ? Servet Abimizi şirketten mi atmışlar ? Abi yapabileceğimiz bir şey var mı, eksiğin gediğin ne bileyim herhangi bir ihtiyacın var mı? Doğum gününde sana ne alalım ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Önder Özcan yazdı: İlk işin tükkana fiyat tarifesi asmak olsun. Danışma-Arıza tespit. Vay kardeşiimm: 1000 tl Kaç yıllık arkadaşız yhaa: 1000 tl Forumdanız: 1000 tl Bize de mi menü: 1000 tl Bizi Emmi yolladı: 1000 tl sonuncunun en pahalı olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 08:05 Paylaş Dün saat 08:05 elektrik araçta inşallah Servet abiye yonlendirecgiz sorani. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Önder Özcan yazdı: İlk işin tükkana fiyat tarifesi asmak olsun. Danışma-Arıza tespit. Vay kardeşiimm: 1000 tl Kaç yıllık arkadaşız yhaa: 1000 tl Forumdanız: 1000 tl Bize de mi menü: 1000 tl Bizi Emmi yolladı: 1000 tl olması gereken bu. bu danışma ve arıza tespiti için dışarıdan gelen, tanımayan, yoldan gelen için fiyat ne mesela ticaret hanenin yürütülmesi için maliyetler olacaktır. bu maliyette kim olursa olsun karşılanmalıdır. tarifenin üzerine "para dosttan kazanılır" yazmak gerekli bence 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: olması gereken bu. bu danışma ve arıza tespiti için dışarıdan gelen, tanımayan, yoldan gelen için fiyat ne mesela ticaret hanenin yürütülmesi için maliyetler olacaktır. bu maliyette kim olursa olsun karşılanmalıdır. tarifenin üzerine "para dosttan kazanılır" yazmak gerekli bence Tanımayan yoldan geçen : 750 tl (ikinci gelişi 1000 tl) Çay eşliğinde ücretsiz far ayarı yapılır. Çay 500 tl. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:01 Paylaş Dün saat 10:01 Önder Özcan yazdı: Tanımayan yoldan geçen : 750 tl (ikinci gelişi 1000 tl) Çay eşliğinde ücretsiz far ayarı yapılır. Çay 500 tl. Allahtan maaşlı çalışansın abi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:48 Yazar Paylaş Dün saat 10:48 Önder Özcan yazdı: İlk işin tükkana fiyat tarifesi asmak olsun. Danışma-Arıza tespit. Vay kardeşiimm: 1000 tl Kaç yıllık arkadaşız yhaa: 1000 tl Forumdanız: 1000 tl Bize de mi menü: 1000 tl Bizi Emmi yolladı: 1000 tl İlk ğç sıra seni tarif ediyor İlkay Başaran yazdı: Ben iş kıyafetlerini merak ediyorum asıl. İşimle ilgili üniformam üstümde olacak Tamer Topaç yazdı: Nolmuş ? Servet Abimizi şirketten mi atmışlar ? Abi yapabileceğimiz bir şey var mı, eksiğin gediğin ne bileyim herhangi bir ihtiyacın var mı? Doğum gününde sana ne alalım ? Sağol cano 1 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 12:01 Paylaş Dün saat 12:01 Servet abi, ALLAH yolunu açık etsin. senin başaramayacağın şey yoktur. her daim yanındayız abi. semaverde çay falan lazım olursa haber ver yeter. 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Büyültülüp çerçevelenmiş vesikalık resim çerçevesinin sağına ; BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM KALİTEYE HOŞGELDİNİZ soluna ; TEKLİF ETME VERESİYE DOST KALALIM ÖLESİYE. Çalışmalar bende hazır, duvarın ölçüsüne göre şey edicez onu 13 saat önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Doru akımla çalışan, alternatif akımla çalışan nasıl olur? Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tamer Topaç yazdı: Nolmuş ? Servet Abimizi şirketten mi atmışlar ? Abi yapabileceğimiz bir şey var mı, eksiğin gediğin ne bileyim herhangi bir ihtiyacın var mı? Doğum gününde sana ne alalım ? Tam tersi, servet abi şirkettekileri attı.. doğum günü kutlayan artık hediye verecek, ben borcumu eda ettim örneğin 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts