Ersen Tapan Salı 13:56 Paylaş Salı 13:56 Sani Gerşon yazdı: Donma derecesi sıfırın altında olan sıvıların bulunduğu ortamda konuşuruz. Tamirhanede antifiriz bölümündenmi bahsediyorsun ? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 14:01 Paylaş Salı 14:01 Servet Aydın yazdı: Ciddi şekilde söverim. 21 yıllık ortaklığı ne boka bırakıp yeni ortak alayım? Param mı yok? Ki tahmin edemeyeceğin sermayem var. tek başına yetişemezsin diye yazdım yav niye kızıyon hemen Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 14:44 Paylaş Salı 14:44 Çırak lazım mı? Henüz I = VxR seviyedeyim ama çalışkanım yaparım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:01 Paylaş Salı 15:01 Servet Aydın yazdı: Pilli araba diyom radyo diyon kondansaötrü lehimsiz bağlarım sanayi usulü nerde benim capon yapıştırıcım Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan Salı 16:37 Paylaş Salı 16:37 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çırak lazım mı? Henüz I = VxR seviyedeyim ama çalışkanım yaparım Seviye eksiymiş yalnız. I = VxR değil I=V/R Hayırlı olsun Servet bey, ortak iş yapmak çok zordur. Doğru karar vermişsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Salı 16:43 Paylaş Salı 16:43 Atlama Sani dediği gibi yaparsa tüm forumun sermayesi yetmez. 1nükler santral 1toryum jeneretörü lityum maden. i tesla bobini tnt. dinamit. En son musk ile konuşuyordu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:50 Paylaş Salı 16:50 Haşmet Güngör yazdı: En son musk ile konuşuyordu afrikalı aradı, Kİng meşgule attı, çay içiyorduk o sırada. münasebetsiz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 17:37 Paylaş Salı 17:37 Tesla bobini denmiş. Benim kafa ile aynı platformu kullanıyor. Lazımsa geleyim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 17:49 Yazar Paylaş Salı 17:49 Ali Gülmez yazdı: tek başına yetişemezsin diye yazdım yav niye kızıyon hemen Tek başıma yetişemiyor isem personel alırım. İşi yetişmeyen ortak mı alıyor? Saçmaladığın için kızdım Çağlar Bayur yazdı: kondansaötrü lehimsiz bağlarım sanayi usulü nerde benim capon yapıştırıcım Uzak dur benden şeytan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çırak lazım mı? Henüz I = VxR seviyedeyim ama çalışkanım yaparım 6bin yuroluk kartı bırak çırağı kimseye elletmem 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 18:20 Paylaş Salı 18:20 Hayrlı olsun,tadilat tamirat boya badana temizlik için yapılacak birşeyler varsa haber et . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 18:24 Paylaş Salı 18:24 Hayırlı olsun.. istanbul şehrine doğru hareket olacak gibi duruyor minimal tuzla. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 18:27 Paylaş Salı 18:27 Hayırlı olsun inşallah- ve olacak inanıyorum. Şimdiden başarılar dilerim arkadaşım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 18:31 Yazar Paylaş Salı 18:31 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun.. istanbul şehrine doğru hareket olacak gibi duruyor minimal tuzla. Hocam mutlukent dışına pek çıkasım yok. Ulaşım ve lokasyon iyi burada. Günlük yol yapmak istemiyorum artık Adnan Çakır yazdı: Hayrlı olsun,tadilat tamirat boya badana temizlik için yapılacak birşeyler varsa haber et . Sana komşu gelecek gibiyim neredeyse Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun inşallah- ve olacak inanıyorum. Şimdiden başarılar dilerim arkadaşım. 3 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Salı 18:34 Paylaş Salı 18:34 Abi hayırlı olsun, gönlüne göre olur umarım. Mum üflemeye de geliriz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:47 Paylaş Salı 18:47 Retro elektrikli araç işine de girsen varyaaaa poffff. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 19:37 Yazar Paylaş Salı 19:37 Mustafa Tüfekçi yazdı: Retro elektrikli araç işine de girsen varyaaaa poffff. Boşa zaman kaybı aslında. Hali hazırda çalışan araçların yarısı pil sorunlu. Sürüm iyidir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 19:53 Paylaş Salı 19:53 Hayırlı olsun abi yeniden. Sen başarırsın, bu konuda marka bile olursun. İş teklifi yapar kafası çalışan firma. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 19:54 Paylaş Salı 19:54 Elin maskı servis teklifiyle gelir 3 vakte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:15 Paylaş Salı 20:15 Mustafa Tüfekçi yazdı: Retro elektrikli araç işine de girsen varyaaaa poffff. plaka takamyaıp tüvden geçmeyenlerin piyasasına mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 20:24 Paylaş Salı 20:24 Servet Aydın yazdı: Boşa zaman kaybı aslında. Hali hazırda çalışan araçların yarısı pil sorunlu. Sürüm iyidir Tesla teknik servis açma başvurusu için sadece 600 dolar gerekiyor. Farklı bir yaklaşımı var. https://service.tesla.com/en-US/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 20:28 Yazar Paylaş Salı 20:28 Mehmet Göktürk yazdı: Tesla teknik servis açma başvurusu için sadece 600 dolar gerekiyor. Farklı bir yaklaşımı var. https://service.tesla.com/en-US/ Bunu bir ara görüşelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 21:23 Paylaş Salı 21:23 Servet Aydın yazdı: Bunu bir ara görüşelim US... ar u kola 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 21:57 Paylaş Salı 21:57 Çağlar Bayur yazdı: plaka takamyaıp tüvden geçmeyenlerin piyasasına mı? Bı firma ağır vasıta dönüşü yapıyormus geçen gördüm plakalı idi:P Yorum bağlantısı
Recommended Posts