Tamer Topaç 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Önder Özcan yazdı: gözümden kaçmış Gözden de kaçmaz ki 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Bi de bizimkilere bak Siz çok bilgili bi abiye benziyonuz🍆 Pattayada kime sorsan gösterir-di Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Pattayada kime sorsan gösterir-di Oranın mıhtarı bizim akraba Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 vietnam da yapılan masaj videosu gördüm hatun çok güzel ama emin olamıyorsun leydiboy olma olasılığı çok fazla 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Tamam konuda ciddiyim bayan teknisyen alıcam. İşi bilmeyip merakı da olsa kafi. Kadınlar daha sebatkâr. Erkeğe iki lehimi öğret kıçı başı oynamaya başlıyor kapıya bakıyor. 5 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Tamam konuda ciddiyim bayan teknisyen alıcam. İşi bilmeyip merakı da olsa kafi. Kadınlar daha sebatkâr. Erkeğe iki lehimi öğret kıçı başı oynamaya başlıyor kapıya bakıyor. İşyerinden- ortaklıktan ayrılan sendin di mi? 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Tamam konuda ciddiyim bayan teknisyen alıcam. İşi bilmeyip merakı da olsa kafi. Kadınlar daha sebatkâr. Erkeğe iki lehimi öğret kıçı başı oynamaya başlıyor kapıya bakıyor. Lehim ve montaj konusunda kadın personelin yeteneği çok daha belirgindir. Elektronik fabrikalarında o yüzden mecburen kadın işçi çalıştırıyorlar. Literatürde ispatlanmış bilimsel konudur. Gebzede bir fabrikada hakemim. Klima fabrikası. Bir sürü kadın montajda ellerde lehim. dedim bravo kadın çalıştırıyorsunuz. adam dedi ki mecburuz erkekler yapamıyor. 1 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Lehim ve montaj konusunda kadın personelin yeteneği çok daha belirgindir. Elektronik fabrikalarında o yüzden mecburen kadın işçi çalıştırıyorlar. Literatürde ispatlanmış bilimsel konudur. Gebzede bir fabrikada hakemim. Klima fabrikası. Bir sürü kadın montajda ellerde lehim. dedim bravo kadın çalıştırıyorsunuz. adam dedi ki mecburuz erkekler yapamıyor. Motor beceriler konusunda kadın beyni daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 kuyum lehimde de hep kadın personel vardır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Servet abiye layık bir kadın olamadım Lehim için yani (sıvayayım iyice) 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 bursada otomotiv sektörüne iş yapan kauçuk firmalarını ziyaret ettim kadın işçiler hakimdi çünkü bitmiş ürünlerden çapak alınma işi yapılıyor örnek veriyorum bu işi kadın yapar sadece çünkü elleri daha ufak ve işi daha iyi sahipleniyorlar günde 200 parçanın çapağını al desen 50. parçada erkeğin götü başı oynar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Önder Özcan yazdı: İşyerinden- ortaklıktan ayrılan sendin di mi? 21 sene yeter. Şeye göndüm. Ticari bekleme yapma betimlemesi şeysi İlkay Başaran yazdı: Servet abiye layık bir kadın olamadım Lehim için yani (sıvayayım iyice) Sen niye kadın oldun ki betimlemesi şeysi 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Belki revizyon da kabuldür bi dakka hemen vazgeçmeyelim Papayı seçerken kontrol ediyorlarmış ya, vakti zamanında bir papa kadın çıkmış. Kadın çıkmasın diye. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Evren Erakçora yazdı: Papayı seçerken kontrol ediyorlarmış ya, vakti zamanında bir papa kadın çıkmış. Kadın çıkmasın diye. Nasıl demeyeceğim. Umarım röntgenle falandır 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Nasıl demeyeceğim. Umarım röntgenle falandır Link 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Nasıl demeyeceğim. Umarım röntgenle falandır abd başkanı her sene teste girio.... eldivenli felan işler dahil 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Konu geyikten dolayı bir kıdım ilerleyememiş ama olsun çok önemli bilgiler edindim. Taylandlılar hakkında önemli bir bilgi de ben aktarayım. Adem elması sadece erkeklerde çıkıntı yaparmış. Oradan ayırt edebilirsiniz. Yani edebilirmişsiniz. Bir arkadaş söyledi 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Emre Şimşek yazdı: bir kıdım Kac cm e takabül eder tahmini 😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Emre Şimşek yazdı: Konu geyikten dolayı bir kıdım ilerleyememiş ama olsun çok önemli bilgiler edindim. Taylandlılar hakkında önemli bir bilgi de ben aktarayım. Adem elması sadece erkeklerde çıkıntı yaparmış. Oradan ayırt edebilirsiniz. Yani edebilirmişsiniz. Bir arkadaş söyledi Adem elması testesreronla alakalı aslında. Doğu almanya gülle takımındaki doğuştan dişi olan ablalarda bizden büyük adem elması, daha büyük bisepsler var. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Adem elması testesreronla alakalı aslında. Doğu almanya gülle takımındaki doğuştan dişi olan ablalarda bizden büyük adem elması, daha büyük bisepsler var. Doğu alman gülle takımı Nereden aklın gelir bunlar yahu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Evren Erakçora yazdı: Doğu alman gülle takımı Nereden aklın gelir bunlar yahu Cem yılmaz demişti gösteride Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Alpay Sumer yazdı: Kac cm e takabül eder tahmini 😂 Parmak ucuyla gösterilir böyle yazıyla anlatılmaz:) İlkay Başaran yazdı: Adem elması testesreronla alakalı aslında. Doğu almanya gülle takımındaki doğuştan dişi olan ablalarda bizden büyük adem elması, daha büyük bisepsler var. Adem elması ne kadar büyükse o kadar testesteron vardır diyebilir miyiz hocam? ama konu pis dağılıyor yaa:( 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Konuyu toparlayalım; 20 yıldır geleni yedirir içiririm. Neden? Çünkü bu günler için. Öyleysee; kişi başı 10bin tl ateşleyin Fakaaat? Kimse kalmadı konuda Demekkiii; kimseye bişey ısmarlama kaçıyolar 2 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: 10bin tl ateşleyin Sana borcumuzu ödemeye kalksak, daha rakam keşfetmemişler onun için. O yüzden ödeme falan yok 1 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts