Emin Önal Çarşamba 06:12 Paylaş Çarşamba 06:12 Hakkında hayırlısı abi. Hazır ve nazır bekliyorum her konuda. Logo, tabela, broşür, grafik, reklam, tanıtım. Dijital yada matbu aklına ne gelirse 7/24 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 07:12 Yazar Paylaş Çarşamba 07:12 Emin Önal yazdı: Hakkında hayırlısı abi. Hazır ve nazır bekliyorum her konuda. Logo, tabela, broşür, grafik, reklam, tanıtım. Dijital yada matbu aklına ne gelirse 7/24 Senle işimiz çok zaten. Hele bi ocak gelsin 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Çarşamba 07:28 Paylaş Çarşamba 07:28 Emin Önal yazdı: Hakkında hayırlısı abi. Hazır ve nazır bekliyorum her konuda. Logo, tabela, broşür, grafik, reklam, tanıtım. Dijital yada matbu aklına ne gelirse 7/24 Emin, Patlıcan logolu eşantiyon çalışmalarına başla. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 07:43 Yazar Paylaş Çarşamba 07:43 Haşmet Güngör yazdı: Emin, Patlıcan logolu eşantiyon çalışmalarına başla. Abi ama olmadı ki! Firmamın logosunu ifşa ettin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 08:55 Paylaş Çarşamba 08:55 Servet Aydın yazdı: . Hele bi ocak başı Servet Aydın yazdı: gelsin aaaa davet bu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 10:09 Paylaş Çarşamba 10:09 Önder Özcan yazdı: Servete ulşabilen var mı yaa Parasal anlamda mı? 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 10:18 Paylaş Çarşamba 10:18 herşeyin hayırlısı servet abi yeni başlangıçta çok daha başarılı olursun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 11:14 Paylaş Çarşamba 11:14 Doğan Arşiray yazdı: Parasal anlamda mı? O anlamda ancak Brunei sultanı ulaşabilir Servet'e. Galiba beni yanlışlıkla engellemiş (telefon, wp, facebook, instagram, twitter den) yanlışlıkla. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 12:10 Paylaş Çarşamba 12:10 Önder Özcan yazdı: O anlamda ancak Brunei sultanı ulaşabilir Servet'e. Galiba beni yanlışlıkla engellemiş (telefon, wp, facebook, instagram, twitter den) yanlışlıkla. yalnışlıkla değil mercedes i olmayanla muhatap olmuyor 1 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:22 Paylaş Çarşamba 12:22 Önder Özcan yazdı: Servete ulşabilen var mı yaa notunuz vars alayım, sıra gelince iletiriz BOO6 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 12:40 Yazar Paylaş Çarşamba 12:40 Forumda bot üye mi var? Yönetim bi ilgilenin ve engelleyin virüsü 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 19:06 Paylaş Çarşamba 19:06 Haşmet Güngör yazdı: Emin, Patlıcan logolu eşantiyon çalışmalarına başla. Kafamda deli projeler var dedem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:54 Paylaş Perşembe 16:54 Emin Önal yazdı: Kafamda deli projeler var dedem kardişiiimmmmm 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu Perşembe 18:52 Paylaş Perşembe 18:52 Servet Aydın yazdı: Bi huzur verin Abi çok bilindik bi devlet dairesinde 18 yıllık iç güvenlik dış güvenlik tecrübem var, huzur güven sağlarım, öyroları korurum. Birlikte çalışak mı☺️ 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 18:59 Paylaş Perşembe 18:59 Benim bataryayı lityuma çevirip, kapasite artırıp bunu yazılımla işleyebiliyor muyuz? Ne zaman? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 18:59 Yazar Paylaş Perşembe 18:59 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Abi çok bilindik bi devlet dairesinde 18 yıllık iç güvenlik dış güvenlik tecrübem var, huzur güven sağlarım, öyroları korurum. Birlikte çalışak mı☺️ Heh bi sen eksiktin gel🍆 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 19:02 Paylaş Perşembe 19:02 Servet Aydın yazdı: Heh bi sen eksiktin gel🍆 Benim saçları da alternatif akımla uyarabilirsek on numara olur aslında 3 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Perşembe 19:07 Paylaş Perşembe 19:07 Abi hayirli olsun. Ben 6 ay önce ltd sirkette ortağımdan ayrildim. Sormak istedigin birsey varsa konusabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 19:07 Paylaş Perşembe 19:07 O zaman kıvırcık olur DC akım da düz istediğin tarafa tara İlkay Başaran yazdı: Benim saçları da alternatif akımla uyarabilirsek on numara olur aslında 1 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 19:09 Paylaş Perşembe 19:09 Adnan Çakır yazdı: O zaman kıvırcık olur DC akım da düz istediğin tarafa tara Osiloskopla dalga veririz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:59 Paylaş Perşembe 20:59 Servet Aydın yazdı: Bi huzur verin katmer va rmı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 22:15 Yazar Paylaş Perşembe 22:15 Çağlar Bayur yazdı: katmer va rmı? Dubai fıstıklı var Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim bataryayı lityuma çevirip, kapasite artırıp bunu yazılımla işleyebiliyor muyuz? Ne zaman? Lityum eskide. Demir fosfat yaparık 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 06:43 Paylaş Cuma 06:43 Servet Aydın yazdı: Lityum eskide. Demir fosfat yaparık İlk işin tükkana fiyat tarifesi asmak olsun. Danışma-Arıza tespit. Vay kardeşiimm: 1000 tl Kaç yıllık arkadaşız yhaa: 1000 tl Forumdanız: 1000 tl Bize de mi menü: 1000 tl Bizi Emmi yolladı: 1000 tl 3 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts