Çağlar Bayur Pazartesi 15:00 Paylaş Pazartesi 15:00 Cem Işık yazdı: bir bilirkişi ismi vermiştim bana da lazım alayım, şöle icralı janjanlı uğraşacak varsa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazartesi 16:38 Paylaş Pazartesi 16:38 Çağlar Bayur yazdı: bana da lazım alayım, şöle icralı janjanlı uğraşacak varsa tanıdık mafya var ayağa filan da sıkıyorlar. Daha kısa yol ararsan 4 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 18:28 Paylaş Pazartesi 18:28 Mert Yeldan yazdı: tanıdık mafya var ayağa filan da sıkıyorlar. Daha kısa yol ararsan bi ara telegramda hapis yatılır 3 ay 50k 6 ay 100 k falan diye ilan açıyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 22:31 Yazar Paylaş Pazartesi 22:31 Beyler, hukuk demek bazen tatsızlık demek. Totalde 27 yıllık tanışlık nedeniyle son hamleler yapıldı orta yol bulundu. 31 Aralık itibariyle Allahtan bir mani keder olmazsa Sedef İstif ile bağımı resmi olarak ayırıyorum. Yıllardır hayalim olan Elektrikli araç onarımına ağırlık vereceğim. Tabi ki forklift kart onarımına devam. Yer ve açılış bilgileri Ocak ayı içinde belli olacak nasipse. Devir pilli bebe devri alın kullanın bende size öğro kepirt öhhööeehöö şey destek olayım 20 4 2 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 22:47 Paylaş Pazartesi 22:47 Hayırlı olsun, ne yaparsan yap başarılı olacağına eminim. Bastonum bozulursa senden başkasına götürmem . 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 23:02 Yazar Paylaş Pazartesi 23:02 Çipli ve delimavi led zenın uv yaparık abi😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 04:34 Paylaş Salı 04:34 Aydın Elektrikli Araçlar Slogan, " Böyle patlama güneşte olmadı!" Kampanya, "Eski kartı getir, yeniyi aynı fiyata götür!" "Bir alana ikinci aynı fiyata!" 1 10 Yorum bağlantısı
Cem Işık Salı 05:12 Paylaş Salı 05:12 Slogan da hazır; “Herşey bir kıvılcımla başladı” Big Bang oto batarya a.ş. 1 10 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 05:14 Paylaş Salı 05:14 Yalnız olun, icadın sırrı budur. Yalnız olun, fikirlerin bulunduğu zaman budur. Yalnız olun, olgunlaşacağınız an budur. (rahmetli nikola tesla) Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 05:24 Paylaş Salı 05:24 Hayırlı olsun, yüksek voltajlı gelir ve mutluluk dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Salı 05:53 Paylaş Salı 05:53 Evet, kızımın ışıldağının pilinin değişimi ile ilk müşteri ben oluyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 05:59 Paylaş Salı 05:59 Servet Aydın yazdı: Beyler, hukuk demek bazen tatsızlık demek. Totalde 27 yıllık tanışlık nedeniyle son hamleler yapıldı orta yol bulundu. 31 Aralık itibariyle Allahtan bir mani keder olmazsa Sedef İstif ile bağımı resmi olarak ayırıyorum. Yıllardır hayalim olan Elektrikli araç onarımına ağırlık vereceğim. Tabi ki forklift kart onarımına devam. Yer ve açılış bilgileri Ocak ayı içinde belli olacak nasipse. Devir pilli bebe devri alın kullanın bende size öğro kepirt öhhööeehöö şey destek olayım abi hayırlı uğurlu olsun, orta yolların bulunmasına çok sevindim. yeni açacağın yerinde hayırlı bol kazançlar dilerim alman gereken kalite belgesi, dokümanlar için bir telefon kadar uzakta olacağım saat ücretine senin tarifeden yazarız dükkanı yakın bir yerlere aç öyle çok uzaklara gitme 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 06:38 Paylaş Salı 06:38 Patliiican elektrikli arac limaytıt şetei.. Uff kocaman birde tabela 🔥 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 06:59 Paylaş Salı 06:59 voltajı yüksek amperi düşük vatana millete hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 08:05 Paylaş Salı 08:05 Servet Aydın yazdı: Beyler, hukuk demek bazen tatsızlık demek. Totalde 27 yıllık tanışlık nedeniyle son hamleler yapıldı orta yol bulundu. 31 Aralık itibariyle Allahtan bir mani keder olmazsa Sedef İstif ile bağımı resmi olarak ayırıyorum. Yıllardır hayalim olan Elektrikli araç onarımına ağırlık vereceğim. Tabi ki forklift kart onarımına devam. Yer ve açılış bilgileri Ocak ayı içinde belli olacak nasipse. Devir pilli bebe devri alın kullanın bende size öğro kepirt öhhööeehöö şey destek olayım Elektrikli aracımız olsun da kepirten sen ol Abi. Yabancıya gitmeyelim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 09:03 Paylaş Salı 09:03 Servet Aydın yazdı: Yer ve açılış bilgileri bozuk radyoları da getirelim mi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Salı 09:04 Paylaş Salı 09:04 Abi hayırlı olsun,dükkanın ismini Servet koyma ürkütme müşteriyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 09:38 Paylaş Salı 09:38 Motor inecek cümlesini takriben ne kadar sürede duyarız abi. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 09:47 Yazar Paylaş Salı 09:47 Çağlar Bayur yazdı: bozuk radyoları da getirelim mi Pilli araba diyom radyo diyon Ali Gülmez yazdı: Yalnız olun, icadın sırrı budur. Yalnız olun, fikirlerin bulunduğu zaman budur. Yalnız olun, olgunlaşacağınız an budur. (rahmetli nikola tesla) Hep yanlızken oluyo zaten 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 09:48 Paylaş Salı 09:48 Servet Aydın yazdı: Pilli araba diyom radyo diyon Hep yanlızken oluyo zaten yatırımcı arıyor musun abi dükkana sermaye koyabilirim ciddi yazdım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Salı 10:17 Paylaş Salı 10:17 Servet Aydın yazdı: Pilli araba diyom radyo diyon 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 10:25 Paylaş Salı 10:25 Abi hakkında hayırlısı olsun, anlaşarak süreci sonlandırmak iyi olmuş. Artık eskisi gibi seyahat olmayacaksa doğum günü kutlamaları selbes olacak mı? Bir arkadaş soruyorda 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 13:43 Yazar Paylaş Salı 13:43 Ali Gülmez yazdı: yatırımcı arıyor musun abi dükkana sermaye koyabilirim ciddi yazdım Ciddi şekilde söverim. 21 yıllık ortaklığı ne boka bırakıp yeni ortak alayım? Param mı yok? Ki tahmin edemeyeceğin sermayem var. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 13:52 Paylaş Salı 13:52 Servet Aydın yazdı: Ki tahmin edemeyeceğin sermayem var. Bunu başbaşa tartışabilir miyiz? Canımız sıkılırsa çağırabileceğim arkadaşlarım var. Donma derecesi sıfırın altında olan sıvıların bulunduğu ortamda konuşuruz. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts