Servet Aydın 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Google aratıp yazmak kavram karmaşasından öte gitmez. Sermaye belli ve ayrılma akçesi net ancak, hali hazırda aktif şirket faaliyeti sorunsuz devam ediyor. Gerek müşteri kapasitesi gerek yurt dışı bağlantısı var. Sermayeye esas alıcak ayrılma payı harici yaşayan şirket değeri hakkı nasıl hesaplanır veya alınır? Bu işin mahkeme yolu da var lakin uzun sürüyor. Ticari hesaplama yapan biri varsa işi gereği ona vekalet vereceğim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 05:28 Paylaş Pazar 05:28 Hayır olsun abi Iyibir mali müşavir bu konuda yardımcı olacaktır. Sen mi ayrılacaksın yoksa ortaklardan birimi ayrılıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 06:43 Paylaş Pazar 06:43 Abi öncelikle sana hayirli, forumdaşlara da şimdiden geçmiş olsun. Leblebinin uyuşturucu etkisi ile bana hain planlarından bahsetti 😬 İyiki benzinli araba almışım 😅 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazar 06:49 Paylaş Pazar 06:49 Borsa bilgilerinden. Sermaye Öz sermaye (şirketin mal varlığı, ekipmanları,) İsim hakkı (pazar payı) öz sermaye + isim hakkı gibi değerler şirketin değerini tespit eder. Pazarlık payıyla hisse değeri bulunur. Ayrılacak olan sensen dikkat. Ltd' lerde ayrılsan bile, ayrılış tarihine kadar devlete olan borçlardan sorumluluk devam eder. Bunu sağlama al. Hem @Önder Özcan Mercedes den anlamasa bile, bunları bilir . 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 07:44 Paylaş Pazar 07:44 Değer hesabı bilirkişiler yapar. Kısaca cironun 7 katıdır pratikte. Bunun üstüne malzeme mobilya vs alacaklar borçlar. gebze adliyesinde bilirkişilik yapan eşraf bunu size mütalaa raporu olarak hazırlar. Mahkemeye gerek yok. Mahkeme olursa da o raporu dosyaya sunarsın. Mert adliye listesinden düzgün uygun bir arkadaş bulsun tanıştırsın 5 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 08:11 Paylaş Pazar 08:11 Mehmet Göktürk yazdı: Değer hesabı bilirkişiler yapar. Kısaca cironun 7 katıdır pratikte. Bunun üstüne malzeme mobilya vs alacaklar borçlar. gebze adliyesinde bilirkişilik yapan eşraf bunu size mütalaa raporu olarak hazırlar. Mahkemeye gerek yok. Mahkeme olursa da o raporu dosyaya sunarsın. Mert adliye listesinden düzgün uygun bir arkadaş bulsun tanıştırsın Zamanında iki ortaklı dershane böyle ayrıldı, tayin edilen bedel ikisi içinde süpriz oldu karşılayabilen olmadı, alacaklar zamana yayıldı. Allah kolaylık versin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 08:21 Paylaş Pazar 08:21 Parayı vermek istemeyen çakal taraf bilanço alacakları ve masa sandalye hesabı yaptırır. Ancak o geçerli değildir. Şirket değerlemesi nasıl yapılır bilen bir bilirkişi olması gerek yoksa masa sandalye raporu gelirse itiraz etmek gerekir ( ne tarafta olduğunuza bağlı) 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazar 08:30 Paylaş Pazar 08:30 Mehmet Göktürk yazdı: Parayı vermek istemeyen çakal taraf bilanço alacakları ve masa sandalye hesabı yaptırır. Ancak o geçerli değildir. Şirket değerlemesi nasıl yapılır bilen bir bilirkişi olması gerek yoksa masa sandalye raporu gelirse itiraz etmek gerekir ( ne tarafta olduğunuza bağlı) Güzel öneri. Sanayi şirketi olduğundan tek bilirkişi olmaz hocam . Mali müşavir ve teknik (mak. Müh) heyet olursa daha sağlam olur. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazar 08:41 Paylaş Pazar 08:41 Mehmet Göktürk yazdı: Değer hesabı bilirkişiler yapar. Kısaca cironun 7 katıdır pratikte. Bunun üstüne malzeme mobilya vs alacaklar borçlar. gebze adliyesinde bilirkişilik yapan eşraf bunu size mütalaa raporu olarak hazırlar. Mahkemeye gerek yok. Mahkeme olursa da o raporu dosyaya sunarsın. Mert adliye listesinden düzgün uygun bir arkadaş bulsun tanıştırsın var öyle biri hem de emminin hemşerisi 😋 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 08:57 Yazar Paylaş Pazar 08:57 Mert Yeldan yazdı: var öyle biri hem de emminin hemşerisi 😋 Yarın ilgilensene. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazar 09:58 Paylaş Pazar 09:58 (düzenlendi) Hayırlısı olsun , üzülsek mi sevinsek mi? bilemedim. @Cem Işık @Necat Ertan ne der bu konuda. Pazar 10:04 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 10:03 Paylaş Pazar 10:03 Servet Aydın yazdı: Yarın ilgilensene. cironun mu karın mı 7 katı bilemedim şimdi ama interneti araştırırsan bellidir. Bazısı 8 der. Onun da bi açıklaması vardı yatırım geri dönüş maliyeti vs vs. dayanamadım baktım: ciroymuş. ama tabi normal şirketler için. alengirli hesaplar paralel şirketler vs olunca işler değişir tabi. Adnan Çakır yazdı: Hayırlısı olsun , üzülsek mi sevinsek mi? bilemedim. @Cem Işık @Necat Ertan ne der bu konuda. harekette bereket vardır demek lazım. değişim evrim uyum sağlama vb vb. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 10:09 Paylaş Pazar 10:09 Haşmet Güngör yazdı: Güzel öneri. Sanayi şirketi olduğundan tek bilirkişi olmaz hocam . Mali müşavir ve teknik (mak. Müh) heyet olursa daha sağlam olur. Evet onu Mert ayarlar. Biz genelde 3 kişi giderdik. Günlerce hesap yapıp sayarlardı sonra benim dediğim "20 milyon" rakamına ulaşmışlardı bi bakışta bi keresinde. Çok kızdıkları da oluyor taraflara pek bulaşmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazar 10:12 Paylaş Pazar 10:12 Servet Aydın yazdı: Yarın ilgilensene. Ne soracağız tam detaylı bana bi yazsana abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 10:16 Paylaş Pazar 10:16 Adnan Çakır yazdı: Hayırlısı olsun , üzülsek mi sevinsek mi? bilemedim. @Cem Işık @Necat Ertan ne der bu konuda. Bir yola girilmiş vukuu bulanda hayır vardır diyelim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:26 Paylaş Pazar 10:26 Mehmet Göktürk yazdı: . Günlerce hesap yapıp sayarlardı sonra benim dediğim "20 milyon" rakamına ulaşmışlardı bi bakışta anadoluefes mali işlerdeyiz, bir toplantıda hesap makinesı bende, parmağımı kıpırdatmıyorum, 15 dak sonra sonuç dediler? yeterinden fazla dedim.... bu iş olmaz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazartesi 07:08 Paylaş Pazartesi 07:08 Bende lgbt filan bir şeyler okudum 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:16 Paylaş Pazartesi 07:16 Hayrettin Bahadir yazdı: LTD aydınlatma okudum e öyle değilmi zaten? aa değilmiş! Mert Yeldan yazdı: Bende lgbt filan bir şeyler okudum ehhuheuehwu kavgada söylenmez Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 07:39 Paylaş Pazartesi 07:39 Hakkında hayırlısı olsun abi. Ayrıl da gel diyelim o zaman. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 08:04 Paylaş Pazartesi 08:04 @Servet Aydınumarım sen devam ediyorsundur ancak tam tersi ise Ankaraya bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:44 Paylaş Pazartesi 09:44 Hayrettin Bahadir yazdı: LTD aydınlatma okudum değilmiy miş ydiye yine okudum hakkat değilmiş iyi mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 09:49 Paylaş Pazartesi 09:49 E değiştireyim başlığı? Herkes aydınlatma okuyorsa başlığı aydınlatma yapayım? 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Pazartesi 12:55 Paylaş Pazartesi 12:55 Önder Özcan yazdı: E değiştireyim başlığı? Herkes aydınlatma okuyorsa başlığı aydınlatma yapayım? Abi? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 13:13 Paylaş Pazartesi 13:13 Ben de Çağlayanda bir bilirkişi ismi vermiştim King'e ama kafası karışık sanırım tüm tuşlara basıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts