İçeriğe Yönlendir

A Sınıfı Motor Ehliyeti Aldım

Murat Gedik

Recommended Posts

Bahadır TÜFEKCİ
Emin Önal yazdı:

eee ne şimdi benim motor :)

Valla dualsport yada adventure denilebilir ama bence commuter sınıfında bir motosiklet. 

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Murat Gedik yazdı:

Gerçekten motora göre fiyat çok iyi. Ama şimdi alamıyorum :unsure2:

Tarzını tipi beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bilemem ama aşağıdaki motor fiyatına göre üzerinde kaliteli ekipman barındırıyor.

image.png.91e8817a231d83267a64a0cb0b6b5138.png

Süspansiyonları sınıfındaki rakiplerine göre en iyisi olabilir.

Motor bloğu KTM 390 ADV ile aynı. Marka KTM'nin zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Tarzını tipi beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bilemem ama aşağıdaki motor fiyatına göre üzerinde kaliteli ekipman barındırıyor.

image.png.91e8817a231d83267a64a0cb0b6b5138.png

Süspansiyonları sınıfındaki rakiplerine göre en iyisi olabilir.

Motor bloğu KTM 390 ADV ile aynı. Marka KTM'nin zaten.

bu aralar bu firma çok popüler

ktm vw ise bu firma audi olarak geçiyor

görünüşü güzel ve kaliteli gözüken bir naked aranıyor ise bu firmayı tavsiye ediyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Ali Gülmez yazdı:

bu aralar bu firma çok popüler

ktm vw ise bu firma audi olarak geçiyor

görünüşü güzel ve kaliteli gözüken bir naked aranıyor ise bu firmayı tavsiye ediyorlar

Husqvarna Avrupanın en eski motosiklet üreticilerindendir. İsveç'li bir firmaydı ve genelde arazi tipi motosikletler üretirdi. Sonrasında mali kriz yaşayıp BMW'nin bünyesine girdi. İtalya'daki fabrikaları bir süre daha üretime devam etti ama yine dikiş tutturamadı. Motosikletleri çok pahalı idi, para kazanamayınca marka KTM'ye satıldı. İtalya'daki Husqvarna fabrikası da Çinli SWM'ye satıldı. 

Şimdilerde alacağınız Husqvarna, aslında KTM. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Naked istemiyorum. Biraz yarış motoru gibi göründüğü için hanım izin vermiyor :biggrin: zaten benim de tarzıma uygun değil. Adventure tarzı motorlar hoşuma gidiyor. Zirvem Yamaha Tenere ya da Honda Africa Twin olabilir ama şu anda gönlümdeki Ktm 390 Adv - Honda Nx500 - cf 450 mt - Royal Enfield Himalayan  450 (belki) 

Yani Hayaller 

cf-moto-450-mt-2023-2024-siyah-ve-kirm-8

Hayatlar 

relae125-20240112-081507-2.png

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

o zaman Nc750x DCT al geç, daha arkana bakma zaten emekli eder diyeceğim ama fiyatı malum, yazık bize vallahi...

bence en ideali senin için Himalayan olacak sanki :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o zaman Nc750x DCT al geç, daha arkana bakma zaten emekli eder diyeceğim ama fiyatı malum, yazık bize vallahi...

bence en ideali senin için Himalayan olacak sanki :)

nc750 fiyatlardan dolayı erişilmez boyutlara geldi

nx500 bence daha ideal ve ulaşması kolay

uygun lastiği tak asfalta bin lastiği tak araziye gir bulunmaz hint kumaşı ama 250 cc maxi scooterlar bence bizler için falza uygun

125 cc lik pcx scooter ile Türkiye turu gibi uzun mesafeler yapanları gördükçe 250 cc scoterlar fazla bile

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

nc750 fiyatlardan dolayı erişilmez boyutlara geldi

nx500 bence daha ideal ve ulaşması kolay

uygun lastiği tak asfalta bin lastiği tak araziye gir bulunmaz hint kumaşı ama 250 cc maxi scooterlar bence bizler için falza uygun

125 cc lik pcx scooter ile Türkiye turu gibi uzun mesafeler yapanları gördükçe 250 cc scoterlar fazla bile

vallahi aslında en rahatı, öyle dağ bayırda gezmeyeceksen maksi skutır derim, DCT alabilsek oda ayrı bir alem ama işte, NC 750 ile dağ bayır olmaz onu unut yalnız, asfalt dışına olmaz bu motor, neyse ben tam karar vermiş değilim, zevk için almayı düşünüyorum ama öte yanda günlük kullanımda daha çok kullanacağım sanırım, hiç düşünmeden direk atla git bir tur at, yada markete bas git, birşey lazım oldu bas git al gel, tarzı işlerde ve hava güzel hele bir tur atayım tarzı durumlarda skutır çok rahat, bakayım hele, dediğim motordan almazsam alacağım alet Forza falan olur sanırım...

PCX te olurda bence bu aletlerde alt sınır 250 cc olmalı, bazen keşke dediğin anlarda oluyor çünki, hatta 350 cc tam ideal, motor dediğin alette biraz güçte olacak, bu bence olmazsa olmaz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ali Cihangiroğlu yazdı:

vallahi aslında en rahatı, öyle dağ bayırda gezmeyeceksen maksi skutır derim, DCT alabilsek oda ayrı bir alem ama işte, NC 750 ile dağ bayır olmaz onu unut yalnız, asfalt dışına olmaz bu motor, neyse ben tam karar vermiş değilim, zevk için almayı düşünüyorum ama öte yanda günlük kullanımda daha çok kullanacağım sanırım, hiç düşünmeden direk atla git bir tur at, yada markete bas git, birşey lazım oldu bas git al gel, tarzı işlerde ve hava güzel hele bir tur atayım tarzı durumlarda skutır çok rahat, bakayım hele, dediğim motordan almazsam alacağım alet Forza falan olur sanırım...

PCX te olurda bence bu aletlerde alt sınır 250 cc olmalı, bazen keşke dediğin anlarda oluyor çünki, hatta 350 cc tam ideal, motor dediğin alette biraz güçte olacak, bu bence olmazsa olmaz...

mtv yüzünden 350 cc bile hayal oldu ülkede scooter için voge markasına da bakabiliriz

sr3 250 cc sr4 350 cc ve standart donanımda tuşla ayarlanabilir ön cam ve elcik ısıtma gibi özellikler var

birde videolarda bmw alt yapısını kullanıp motor bloğunun piaggio olduğu söyleniyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

mtv yüzünden 350 cc bile hayal oldu ülkede scooter için voge markasına da bakabiliriz

sr3 250 cc sr4 350 cc ve standart donanımda tuşla ayarlanabilir ön cam ve elcik ısıtma gibi özellikler var

birde videolarda bmw alt yapısını kullanıp motor bloğunun piaggio olduğu söyleniyor

hepsinde bir sıkıntı eksikte var, Voge yi biliyorum ve kenarda Sr4 modelide aklımda, alet güzel fiyat güzel... bmw c400 gt zaten bu voge , hatta parça lazımsa bmw den alabillirsin :)

forza 2025 tede yine bir kalitesizlik var, ekranı zaten olmamış, eskisi daha iyiydi, xmax a kayıyor aklım, bu olsun desek daha pahalı ve sert motor, tmax desek fiyat saçmalıyor bu sefer skotera bu para verilmeze geliyorum, kararsızım, ya skutır ya royal enfield, şu alet gelsin bakacağım, Voge sr4 üde silemiyorum bu arada, bakıcaz artık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hepsinde bir sıkıntı eksikte var, Voge yi biliyorum ve kenarda Sr4 modelide aklımda, alet güzel fiyat güzel... bmw c400 gt zaten bu voge , hatta parça lazımsa bmw den alabillirsin :)

forza 2025 tede yine bir kalitesizlik var, ekranı zaten olmamış, eskisi daha iyiydi, xmax a kayıyor aklım, bu olsun desek daha pahalı ve sert motor, tmax desek fiyat saçmalıyor bu sefer skotera bu para verilmeze geliyorum, kararsızım, ya skutır ya royal enfield, şu alet gelsin bakacağım, Voge sr4 üde silemiyorum bu arada, bakıcaz artık...

Ne scooteri Ali abi taburede oturur gibi..

Ata biner gibi bineceksin motora.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Ne scooteri Ali abi taburede oturur gibi..

2 saattir yine bir sürü modelin inceleme videosunu izledim ve sonuç, sen haklısın :D tabure işi harbiden sinir bune  yav...

onu şusu bunun burası, yok aga ya bu skutır işi kesmeyecek sanki beni, şöyle düşeneyim en güzeli; bunu zevk için alıyorum ben, marketede giderim olsun büyük motor olsun, takarız çantayı olur, yada market için arabaya-bisiklete binerim boşver, imkan olsa Nc750X dct alırdım ama fazla pahalandı alet, hele gelsin şu Bear da bakalım, çift silindir tortor ata biner gibi dimi yaa :crazy:

bu arada Royal 750 cc yeni motoruda piyasa sürecek az kaldı, birde bu çıktı al bakalım, şimdide bumu 650cc mi...

https://www.visordown.com/news/new-royal-enfield-interceptor-750-cant-escape-spy-shots

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

2 saattir yine bir sürü modelin inceleme videosunu izledim ve sonuç, sen haklısın :D tabure işi harbiden sinir bune  yav...

onu şusu bunun burası, yok aga ya bu skutır işi kesmeyecek sanki beni, şöyle düşeneyim en güzeli; bunu zevk için alıyorum ben, marketede giderim olsun büyük motor olsun, takarız çantayı olur, yada market için arabaya-bisiklete binerim boşver, imkan olsa Nc750X dct alırdım ama fazla pahalandı alet, hele gelsin şu Bear da bakalım, çift silindir tortor ata biner gibi dimi yaa :crazy:

bu arada Royal 750 cc yeni motoruda piyasa sürecek az kaldı, birde bu çıktı al bakalım, şimdide bumu 650cc mi...

https://www.visordown.com/news/new-royal-enfield-interceptor-750-cant-escape-spy-shots

Avrupada scooter kullananları motorcu saymazlar. Bakma 3 5 tane 150 cc vespa ile dünya turu yapan deli var da geneli market, alışveriş için kullanılan alet işte.

Birde tutturmuşsun abi bi dct. Motosiklet manuel olmalı bence. Virajlı dağ yollarında vites düşürüp yavaşlamak vsvsvs. Tenere 660 olacak yeter mis gibi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bak benim haftasonu aktivitem aşağı yukarı bu videodaki gibi. Scooter verir mi bu keyfi?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Bak benim haftasonu aktivitem aşağı yukarı bu videodaki gibi. Scooter verir mi bu keyfi?

yok ya dct yide boşverdim artık, vitesin tadı hiçbirinde yok, şu benim tarihi aletle geze geze alıştım zaten :) hem zukutırla dağa bayırada gidemeyiz, vites şart, arka abs kapanacak, tork sağlam olacak vs. o yeeeaa :D

download-4.jpg..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yok ya dct yide boşverdim artık, vitesin tadı hiçbirinde yok, şu benim tarihi aletle geze geze alıştım zaten :) 

Videoyu izle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Videoyu izle

budur, torrrrr :) trafik korkutucu ama :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Kararlılıkta/Kararsızlıkta Ali abi gibi olun :D

İlkay Başaran yazdı:

vuracan kırbacı vuracan kırbacı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Murat Gedik yazdı:

Naked istemiyorum. Biraz yarış motoru gibi göründüğü için hanım izin vermiyor :biggrin: zaten benim de tarzıma uygun değil. Adventure tarzı motorlar hoşuma gidiyor. Zirvem Yamaha Tenere ya da Honda Africa Twin olabilir ama şu anda gönlümdeki Ktm 390 Adv - Honda Nx500 - cf 450 mt - Royal Enfield Himalayan  450 (belki) 

Hayırlı olsun. CRF / XPulse ile başlaman daha uygun. Tecrübeni artırıp tarzını oturtunca zaten gerisi gelecektir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Selçuk Keleş yazdı:

Hayırlı olsun. CRF / XPulse ile başlaman daha uygun. Tecrübeni artırıp tarzını oturtunca zaten gerisi gelecektir. 

Teşekkür ederim. Fiyat açısından da daha alınabilir. Ben bu Xpulse modelini biraz araştırayım. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Gedik yazdı:

Teşekkür ederim. Fiyat açısından da daha alınabilir. Ben bu Xpulse modelini biraz araştırayım. 

Xpulse burada kullanan çok insan var memnunlar tavsiye ederim bende.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...