İçeriğe Yönlendir

İlham Perisi

Haşmet Güngör

Recommended Posts

Haşmet Güngör

Ufak bir bar sahibiyim. Geçen akşamüstü bir müşteri geldi, kelli felli birine benziyordu. Hafızamı biraz zorlayınca tanıdım. Buyurun dedim, “bugün çok gergindim, rahatlatıcı bir şey istiyorum, ne tavsiye edersiniz” dedi. Tam yerine geldiniz dedim. ülkede en ucuz viskiyi biz satarız dedim. 18 yıllık viskimiz var. “Öylemi, ne kadar dedi” bir shotu 200 TL dedim “o gerçekten çok ucuzmuş, duble olsun” dedi. Hay, hay dedim. Bardağınız var mı ? diye sordum. “Kim yanında bardak taşır tabii ki yok” dedi bizim bardaklar var efendim, 100 TL şaşırdı ama tamam dedi. İçkisini aldı bardan masaya geçip oturdu.  Efendim internet den 10 TL rezervasyonuz yoksa masa ücreti 100 tl dedim,” hayda” dedi ama verdi oturduğu sandalye ufaktı, sığmıyordu. “Daha büyük sandalye yok mu “ dedi var tabi dedim ama internetten 10 TL koltuk seçmediğiniz için, 100 TL. Sinirlendiği belli oluyordu.” Yeter ama bu ne saçmalık, bu ne biçim işletme, sahibinizle görüşmek istiyorum” dedi. Elbette dedim, burada değil ama her Pazartesi ve Salı sabah 9.00 ile 9.10 arasında bu numaradan kendisine ulaşabilirsiniz. Aramalar ücretsiz bağlanabilir ancak saniyede 10 Tl tutar. " iyice sinirlendi, bağırmaya başladı” Bu resmen soygunculuk sizi şikâyet edeceğim. Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz.” sakince cevap verdim. Elbette biliyorum. Ali Sabancı’sınız. Bende bir Pegasus müşterisiyim. Bu fikirlerin ilhamını sizden aldık. Unutmayın, en ucuz viskiyi biz satıyoruz.

• Beğen 5
  • Mutlu 23
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

iyi ki hacı sabancıyı örnek almamış 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

"bi daha sordun 150 lira oldu şimdi"  diye de bir replik eklemeyi unutmuş yazar...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Mehmet Göktürk yazdı:

"bi daha sordun 150 lira oldu şimdi"  diye de bir replik eklemeyi unutmuş yazar...

Yazının orijinali Ryan air ve ceosu  O'Leary için yazılmış ben arak.. şey yani  uyarladım. Geliştirilebilinir.  Çantanız çok büyük, yanınıza alamasınız vestiyere koyalım 100 TL

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Metin Akbal yazdı:

Bara girmek ucretsiz çıkmak 1000 lira 😬

Marina da böyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Servet Aydın yazdı:

Peri yenir mi?

Yok ama senin en sevdiğin gibi, dövülebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Haşmet Güngör yazdı:

Yok ama senin en sevdiğin gibi, dövülebilir.

Kanatlarını yolarım

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Kanatlarını yolarım

ızgarası nefis olur , acılı marine ederiz

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Haşmet Güngör yazdı:

Yazının orijinali Ryan air ve ceosu  O'Leary için yazılmış ben arak.. şey yani  uyarladım. Geliştirilebilinir.  Çantanız çok büyük, yanınıza alamasınız vestiyere koyalım 100 TL

küçük 10 büyük 20 ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

küçük 10 büyük 20 ?

uludağ da sezon 40 tan açıldı

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

uludağ da sezon 40 tan açıldı

Karda iz bırakır sakat

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Karda iz bırakır sakat

ben olsam bırakırım bu paralarla.

Servet Aydın yazdı:

Bayıldım

"Servet Bayıldı."

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...