Çağlar Bayur 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Sani Gerşon yazdı: Bu işe yaramaz zira ilk kayıt yeri cache olarak kullanılan ana disktir. Wifi yerine kablo ile denesenize @Doğan Arşiray koca şato, 500 mt kablo mu çekecek yahu 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık Sani Gerşon yazdı: Bu işe yaramaz zira ilk kayıt yeri cache olarak kullanılan ana disktir. Wifi yerine kablo ile denesenize @Doğan Arşiray bu lokasyon olarak mumkun degil. pc ile modem arasinda 1 kat var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık güncelleme: 1 saat kadar önce denemelere başladım. Modemi resetledim. Kingston SSD için sağlık uygulamasını indirdim. Arıza bulamadı. yüzde 95 ömrü var diyor. Ram zaten sağlam gibi. Diğer bilgisayarım ile kablosuza bağlanıp birşeyler indirdim sorunsuzca tamamlandı. Sonra PC ye dönüp, AMD nin ekran kartı sürücülerini indirmeye çalıştım. Daha 3. saniyede failed deyip kaldı. Başka bir usb wifi alıcısı ile yeniden bağlandım yine başlar başlamaz yarım kaldı. Ipconfig /flusdns yaptım. Tamam dedi. ( bu başlığı açmadan önce belki 20 kere yaptığım şey) Telefonda wifi bağlıyken, wifi ile ve peşinden USB ile paylaştırdım. aynı şekilde sırasıyla yarım kaldı denemeler. Sonra tekrar eski usb wifi aparatım taktım ve yine indirme başlattım, ve indirme bu sefer başarılı oldu?! bunları yaparken restart yapmadım, modemi tekrar başlatmadım. 1 saat sonrasında bağlantı uçarcasına çalışıyor. Bilgisayarı az önec yeniden bağlattım yine indirmeler başarı ile tamamlanıyor. Modem arabiriminde baktığım zaman CRC hatalarında dün gece 200 yazıyordu. Bu o akşamki reset sonrası değeriydi. Bugün gün içinde reset den sonra bu değer sadece 3. Bu değer bağlantı sorunlarıın iaşret ediyor olabilirmi? Hat üzerinde bir sorun varsa bu sorunun günün saatine göre değişmesi mantıksız değilmi? Yada akşam saatinde evde pekçok alet modemi sürekli ısıttığı için sistem saçmalıyor da olabilirmi? Çok fazla değişken var sanki. ( ilana koyduğum bir 4 aylık TPLINK modem var yeni ve garantili, o mesela birşeyi çözmedi hatta bozuk bu diye servise gönderdiğimde hadi len yazmışlar kibarca, geri yollamışlar) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: Sonra PC ye dönüp bu sorunun yaşandığı pc nin anakartı nedir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık Çağlar Bayur yazdı: bu sorunun yaşandığı pc nin anakartı nedir HP pavillon Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: HP pavillon laptop mu bu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: bu lokasyon olarak mumkun degil. pc ile modem arasinda 1 kat var. Deneme amaçlı camdan cama da mı olmuyor? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Deneme amaçlı camdan cama da mı olmuyor? kablom yokki o uzunlukta.. 22 Aralık tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: kablom yokki o uzunlukta.. Kaç metre? Bir elektrikçi her türlü yapabilir Sıralaması şöyle olacak damarların: Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık indirmeler kendiliğinden düzelmiş görünüyor. ISP ile alakalı olabilirmi durum? Çağlar Bayur yazdı: koca şato, 500 mt kablo mu çekecek yahu ayrıca niye ben çekiyorum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: hayir, desktop. yahu işte anakartı ne? model felan mesela B320, A520 felan Doğan Arşiray yazdı: ayrıca niye ben çekiyorum? uşak yani.. cek derken, onu da belirtmeyeyim taiki ıyhhhh kaplo felan toz toz şimdi köşeler öf ruhum daraldı Sani Gerşon yazdı: Kaç metre? Bir elektrikçi her türlü yapabilir Sıralaması şöyle olacak damarların: ka subapı gibi, şair tam ortada damarlrarın yerini değişmiş sonra subapa ayrı nede tumadu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık Yazar Paylaş 22 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yahu işte anakartı ne? model felan mesela B320, A520 felan uşak yani.. cek derken, onu da belirtmeyeyim taiki ıyhhhh kaplo felan toz toz şimdi köşeler öf ruhum daraldı ka subapı gibi, şair tam ortada damarlrarın yerini değişmiş sonra subapa ayrı nede tumadu Hewlett-Packard 2AF7 intel H87 (lynx) diyor. işlemci Intel Core i7-4790. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Doğan Arşiray yazdı: Hewlett-Packard 2AF7 intel H87 (lynx) diyor. işlemci Intel Core i7-4790. kendisine yaptırmış galiba.... ben olsam o ana kart üreticisinden bi bios güncellmesi var mı bakardım. algıda seçicilik yeni bir bios vakası atlatttım da kendime güldüm ondan Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Sani Gerşon yazdı: Kaç metre? Bir elektrikçi her türlü yapabilir Sıralaması şöyle olacak damarların: Renk sıralamasının bir anlamı yok aslında. Cross kablo olmayacaksa düz ethernet kablosu için iki ucu da aynı sırayla basabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Aralık Yazar Paylaş 23 Aralık Çağlar Bayur yazdı: kendisine yaptırmış galiba.... ben olsam o ana kart üreticisinden bi bios güncellmesi var mı bakardım. algıda seçicilik yeni bir bios vakası atlatttım da kendime güldüm ondan evet ben ozel urettirdim... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Renk sıralamasının bir anlamı yok aslında. Cross kablo olmayacaksa düz ethernet kablosu için iki ucu da aynı sırayla basabilirsiniz. Tam olarak öyle değil. Bazı bilgisayar ve switch'ler bunu seçiyor. Bu sebeple mutlaka renk sıralaması ile yapılması şart. Bu gözler neler gördü neler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Doğan Arşiray yazdı: evet ben ozel urettirdim... klavyeme vurdum tabiğğ yağğğğ biz de fakir fakir ana kart dioz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts