İçeriğe Yönlendir

Goodyear Ultra grip 8 Nasıldır?

Burak Yildirim

Recommended Posts

Burak Yildirim

Bu lastik nasıldır kullanıp memnun olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı.

Yorum bağlantısı
Burak Yildirim
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı.

Kârlı havada çıkarmıyorum zaten normal kullanımda nasıl acaba?

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

En son F/P ürünüydü benim gözümde.  

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Evren Erakçora yazdı:

Epey eski bir desen bu.

Kar aynı kar 😁

ug8 iyidir yeni üretim ise gönül rahatlığı ile iş görür

Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit

Ben hiç memnun kalmamıştım. Sonra continental aldım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Testlerde öyle çok bir başarısı yok.Diğer firmalar kendini geliştirirken goodyear geride kalmış gibi görünüyor.İş görmez mi görür ama geliştirilmediği için performansı artık diğer firmaların gerisinde kalıyor. Testleri inceleyip ona göre karar verin bence.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

2 sezon kullandım sadece çekiş lastiklerde. Bir sezon ful karlı idi ve yaklaşık 20 cm karda performansı gayet iyidi duraksamadan çıkabildim. Diğer sezon kar yoktu ama soğuk hava vardı. Ekstrem bir durum için sınırları zorlamadım ama yeterli geldi mi evet…

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela.

.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela.

.

O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Metin Uzunoğlu yazdı:

O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. 

Islak zeminde 80,100 km ile yapılan frende lastik çok büyük fark yaratıyor. Kuru zeminde daha çok fren kuvveti. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...