Burak Yildirim 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bu lastik nasıldır kullanıp memnun olan var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı. Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı. Kârlı havada çıkarmıyorum zaten normal kullanımda nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Evren Erakçora yazdı: Epey eski bir desen bu. Kar aynı kar 😁 ug8 iyidir yeni üretim ise gönül rahatlığı ile iş görür Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ben hiç memnun kalmamıştım. Sonra continental aldım. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Testlerde öyle çok bir başarısı yok.Diğer firmalar kendini geliştirirken goodyear geride kalmış gibi görünüyor.İş görmez mi görür ama geliştirilmediği için performansı artık diğer firmaların gerisinde kalıyor. Testleri inceleyip ona göre karar verin bence. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 2 sezon kullandım sadece çekiş lastiklerde. Bir sezon ful karlı idi ve yaklaşık 20 cm karda performansı gayet iyidi duraksamadan çıkabildim. Diğer sezon kar yoktu ama soğuk hava vardı. Ekstrem bir durum için sınırları zorlamadım ama yeterli geldi mi evet… Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Kar aynı kar bak bu iyiydi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela. . Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela. . O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. Islak zeminde 80,100 km ile yapılan frende lastik çok büyük fark yaratıyor. Kuru zeminde daha çok fren kuvveti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts