İçeriğe Yönlendir

Goodyear Ultra Grip 8 Nasıldır?

Burak Yildirim

Recommended Posts

Burak Yildirim

Bu lastik nasıldır kullanıp memnun olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı.

Yorum bağlantısı
Burak Yildirim
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı.

Kârlı havada çıkarmıyorum zaten normal kullanımda nasıl acaba?

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

En son F/P ürünüydü benim gözümde.  

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Evren Erakçora yazdı:

Epey eski bir desen bu.

Kar aynı kar 😁

ug8 iyidir yeni üretim ise gönül rahatlığı ile iş görür

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit

Ben hiç memnun kalmamıştım. Sonra continental aldım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Testlerde öyle çok bir başarısı yok.Diğer firmalar kendini geliştirirken goodyear geride kalmış gibi görünüyor.İş görmez mi görür ama geliştirilmediği için performansı artık diğer firmaların gerisinde kalıyor. Testleri inceleyip ona göre karar verin bence.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

2 sezon kullandım sadece çekiş lastiklerde. Bir sezon ful karlı idi ve yaklaşık 20 cm karda performansı gayet iyidi duraksamadan çıkabildim. Diğer sezon kar yoktu ama soğuk hava vardı. Ekstrem bir durum için sınırları zorlamadım ama yeterli geldi mi evet…

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Kar aynı kar

bak bu iyiydi

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela.

.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela.

.

O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Metin Uzunoğlu yazdı:

O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. 

Islak zeminde 80,100 km ile yapılan frende lastik çok büyük fark yaratıyor. Kuru zeminde daha çok fren kuvveti. 

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

3 kıştır kullanıyorum. Erzurumda kar, buz, soğuk koşullarında bir sorun yaşamadım. Şehirlerarası kullanma fırsatım da oldu. Pahalı lastiklerle karşılaştırma şansım olmadı ancak ben ug8 den memnun kaldım

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

yakın zamanda taktırdım bende 225/45R17 ebatında jant korumada var (ne kadar işe yarar bilmiyorum belkide pazarlama hilesi). Şimdilik aşırı karda kullanmadım ama uzun yol düşük derece sıcaklıkta yağışlı havada ve taşrada önden çekişli araçta sorun yaşamadım. Yumuşak bir lastik ve adı çok duyulmamış lastiklerle ya aynı fiyat ya daha düşüğe denk geliyor.

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Eski bir desendir ancak, hala geçerliliğini sürdürür. Mesela eski desen olup da, yeni desenlerden çok daha iyi sonuç veren Continental TS 850 gibi.

Mondeo' ya UG 8 ya da, Santa' da kullandığım Nexen Winguard Sport 2 alacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Continental TS 850

efsane idi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

efsane idi

Tss 20 demedi, farkındasın di mi? :crazy:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Önder Özcan yazdı:

çok orantısız ağır oldu ama bu leblebi gibi çifter çifter  takım alır takardık orcinal olanı hemi de

• Teşekkür 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

efsane idi

Diğer efsane ise, Sport Contact 5 XL FR Y MO (Bir miktar farklı desen, geniş su kanalları ve zenginleştirilmiş hamur bileşeni ile daha dayanıklı, daha yumuşak).

Yazın 225/40/18 kışın ise, 205/55/16 kullanırdım.

Zengindik.

Boogeyman.jpg.44ab199b704d9ddfc3cc7106cdbb3848.jpg

Çağlar Bayur yazdı:

çok orantısız ağır oldu ama bu leblebi gibi çifter çifter  takım alır takardık orcinal olanı hemi de

Önder Özcan yazdı:

Kırmızı çizgidir. Evde durur kimse bilmez. 6955' de vardır. Delikli mıknatıs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Çok eskiden kullanmıştım UG8, soğukta tutuş ilk sene iyiydi ama biraz sesli bir lastik olduğunu hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hala lassa snoways 1 yerini tutan yok misal lassa içinde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...