Burak Yildirim 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Bu lastik nasıldır kullanıp memnun olan var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı. Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 20 Aralık Yazar Paylaş 20 Aralık Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Yılların lastiği, sanırm artık Türkiye üretimi. Hala bir çok markadan üstün performans veriyor. Karlı zemin performansı baya başarılı. Kârlı havada çıkarmıyorum zaten normal kullanımda nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Evren Erakçora yazdı: Epey eski bir desen bu. Kar aynı kar 😁 ug8 iyidir yeni üretim ise gönül rahatlığı ile iş görür 1 Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Ben hiç memnun kalmamıştım. Sonra continental aldım. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Testlerde öyle çok bir başarısı yok.Diğer firmalar kendini geliştirirken goodyear geride kalmış gibi görünüyor.İş görmez mi görür ama geliştirilmediği için performansı artık diğer firmaların gerisinde kalıyor. Testleri inceleyip ona göre karar verin bence. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 21 Aralık Paylaş 21 Aralık 2 sezon kullandım sadece çekiş lastiklerde. Bir sezon ful karlı idi ve yaklaşık 20 cm karda performansı gayet iyidi duraksamadan çıkabildim. Diğer sezon kar yoktu ama soğuk hava vardı. Ekstrem bir durum için sınırları zorlamadım ama yeterli geldi mi evet… Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Servet Aydın yazdı: Kar aynı kar bak bu iyiydi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela. . Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Evren Erakçora yazdı: Abi sürekli geliştiriyorlar ya lastikleri, 10 sene evvel 50.metrese duran araba şimdi 40 metrede duruyor mesela. . O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Metin Uzunoğlu yazdı: O disk, balata ve destek sistemleri kaynaklı bence lastik o kadar etki etmez toplamda. Islak zeminde 80,100 km ile yapılan frende lastik çok büyük fark yaratıyor. Kuru zeminde daha çok fren kuvveti. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Aralık Paylaş 22 Aralık 3 kıştır kullanıyorum. Erzurumda kar, buz, soğuk koşullarında bir sorun yaşamadım. Şehirlerarası kullanma fırsatım da oldu. Pahalı lastiklerle karşılaştırma şansım olmadı ancak ben ug8 den memnun kaldım Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Aralık Paylaş 23 Aralık (düzenlendi) yakın zamanda taktırdım bende 225/45R17 ebatında jant korumada var (ne kadar işe yarar bilmiyorum belkide pazarlama hilesi). Şimdilik aşırı karda kullanmadım ama uzun yol düşük derece sıcaklıkta yağışlı havada ve taşrada önden çekişli araçta sorun yaşamadım. Yumuşak bir lastik ve adı çok duyulmamış lastiklerle ya aynı fiyat ya daha düşüğe denk geliyor. 23 Aralık tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Eski bir desendir ancak, hala geçerliliğini sürdürür. Mesela eski desen olup da, yeni desenlerden çok daha iyi sonuç veren Continental TS 850 gibi. Mondeo' ya UG 8 ya da, Santa' da kullandığım Nexen Winguard Sport 2 alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Tamer Topaç yazdı: Continental TS 850 efsane idi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Çağlar Bayur yazdı: efsane idi Tss 20 demedi, farkındasın di mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Önder Özcan yazdı: Tss 20 demedi, farkındasın di mi? çok orantısız ağır oldu ama bu leblebi gibi çifter çifter takım alır takardık orcinal olanı hemi de 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Çağlar Bayur yazdı: efsane idi Diğer efsane ise, Sport Contact 5 XL FR Y MO (Bir miktar farklı desen, geniş su kanalları ve zenginleştirilmiş hamur bileşeni ile daha dayanıklı, daha yumuşak). Yazın 225/40/18 kışın ise, 205/55/16 kullanırdım. Zengindik. Çağlar Bayur yazdı: çok orantısız ağır oldu ama bu leblebi gibi çifter çifter takım alır takardık orcinal olanı hemi de Önder Özcan yazdı: Tss 20 demedi, farkındasın di mi? Kırmızı çizgidir. Evde durur kimse bilmez. 6955' de vardır. Delikli mıknatıs. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Çok eskiden kullanmıştım UG8, soğukta tutuş ilk sene iyiydi ama biraz sesli bir lastik olduğunu hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık Paylaş 23 Aralık Hala lassa snoways 1 yerini tutan yok misal lassa içinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts