Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce sonuç olarak sorularımın cevabını alamadım 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sonuç olarak sorularımın cevabını alamadım millet olarak az dinler hiç okumaz en iyisini kendimiz biliriz. he bide işimize gelene işimize geldiği gibi cevap veririz. bu sebeple mantıklı bir soruya cevap alamamak bizim toplumda doğaldır 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sonuç olarak sorularımın cevabını alamadım Birbiri ile bağlantısı olmayan/kurulamayan sorular manzumesi var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Hayda kurye işi başka şeye döndü. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayda kurye işi başka şeye döndü. Arkadaşının 20 sene sonraki arabasının fotosunu atarsan onu da masaya yatırırız 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkadaşının 20 sene sonraki arabasının fotosunu atarsan onu da masaya yatırırız Arkadaşın arabasını zaten biliyonuz 70 bin km kullandım Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ha kruuuz desene. İşi rast gitmiyor yine.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Binayı yıkıp kuryeye iş bulduk mu? binayı yaptıran kurye yahu kredilere biraz sıkışmış bu ay Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: binayı yaptıran kurye yahu kredilere biraz sıkışmış bu ay Yarından tezi yok ktm ile kurye işine giriyom 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Yarından tezi yok ktm ile kurye işine giriyom Dağda kampçıların eksiği gediği çok oluyor. Pahalı ücret karşılığında neden olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Yarından tezi yok ktm ile kurye işine giriyom sabahları karavanlara taze ekmek sat. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Ha kruuuz desene. İşi rast gitmiyor yine.. Allah nasip ederse Kardeşimi evlendiriyoz. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Allah nasip ederse Kardeşimi evlendiriyoz. Allah tamamına erdirsin 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts