Fikri Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun Ya yoldayken telefonun şarjı biterse noluyo 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Ya yoldayken telefonun şarjı biterse noluyo 3. kez olacak ama kart vardır 😬 hayırlı uğurlu olsun Hocam 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Ya yoldayken telefonun şarjı biterse noluyo Bu araçlar LPG li araç gibi. LPG li araçların bir bölümünde benzin olmaz ya da benzin otomatiği bozuktur. Sık sık lpg alırlar. Depo kabaca o kadardan biraz daha fazla. Pil biterse lpg bitmesinden çok daha kolay. her yerde şarj edebilirsin. diğerinde lpg satılan yer lazım. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tüm yorumları tek tek okudum çok teşekkür ederim herkese. En kısa zamanda leblebi yahut keçiboynuzu olur. merak ediyorum evet roller performansını. İlk şarjımı yaptım bilerek 8 amper 3 p. Hocam cihaz normal fişe mi takılı(monofaz 220 v) yoksa ayrıca hat mı çektirdiniz? Bu arada cihaz güzelmiş, nereden aldınız? Tesla artık ev tipi şarj cihazı vermiyor galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Bu gördüğün 5.5kw 3faz ev elektriği kırmızı fiş. Ama düz fiş de var panomda. yahut dağda bayırda. Alet her ikisini de destekliyor. Düz fişe takarsan max 3.5kw alıyor ama sen daha düşürebilirsin 1.kw e kadar. Evet siparişi verdiğim hafta çektirdim ne olur olmaz. Şu an 3 arabayız sitede. Alet şu (şu an kalmamış ama gelir ithalatçısı düzgün türkiyede bir firma, başka operasyonu da var) https://www.trendyol.com/coswatt/elektrikli-araba-tasinabilir-sarj-cihazi-11-kw-16a-tip-2-5x16a-fis-380v-cantali-p-835804909 ithalatçının kendi sayfası şurada: https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-tasinabilir-sarj-cihazi-11-kw-3p-16a-8m-kablolu-tip-2-5x16a-fis-380v-ac-ev-tipi-donusturucu-kablo-ve-tasima-cantasi-hediyeli Ben begendim cihazı şimdilik. Mesela 8 A ayarladım 1 ay evvel çalışıyor mu diye baktığımda. dün taktım ayarladığım ayarlar duruyor. unutmamış 8 den devam etti. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bi gün pilli araç alırsam mıtlaka bagajda 2kw jeneratör koyacam sabit kalsın kamp çadırının yanında 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Mehmet Hocam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts