İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Kervanında Bir Teslim Daha

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Fikri Keleş

Hayırlı olsun 

Ya yoldayken telefonun şarjı biterse noluyo:biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Fikri Keleş yazdı:

Hayırlı olsun 

3. kez olacak ama kart vardır 😬

hayırlı uğurlu olsun Hocam

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fikri Keleş yazdı:

Hayırlı olsun 

Bu araçlar LPG li araç gibi. LPG li araçların bir bölümünde benzin olmaz ya da benzin otomatiği bozuktur. Sık sık lpg alırlar. Depo kabaca o kadardan biraz daha fazla. 

Pil biterse lpg bitmesinden çok daha kolay. her yerde şarj edebilirsin. diğerinde lpg satılan yer lazım. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Mehmet hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mehmet Göktürk yazdı:

Tüm yorumları tek tek okudum çok teşekkür ederim herkese. En kısa zamanda leblebi yahut keçiboynuzu olur.

merak ediyorum evet roller performansını. İlk şarjımı yaptım bilerek 8 amper 3 p.

IMG_0526.jpeg

Hocam cihaz normal fişe mi takılı(monofaz 220 v) yoksa ayrıca hat mı çektirdiniz? Bu arada cihaz güzelmiş, nereden aldınız? Tesla artık ev tipi şarj cihazı vermiyor galiba. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu gördüğün 5.5kw 3faz ev elektriği kırmızı fiş. Ama düz fiş de var panomda. yahut dağda bayırda. Alet her ikisini de destekliyor. Düz fişe takarsan max 3.5kw alıyor ama sen daha düşürebilirsin 1.kw e kadar. Evet siparişi verdiğim hafta çektirdim ne olur olmaz.  Şu an 3 arabayız sitede. 

Alet şu (şu an kalmamış ama gelir ithalatçısı düzgün türkiyede bir firma, başka operasyonu da var)

https://www.trendyol.com/coswatt/elektrikli-araba-tasinabilir-sarj-cihazi-11-kw-16a-tip-2-5x16a-fis-380v-cantali-p-835804909

ithalatçının kendi sayfası şurada: 

https://www.cosmosparts.com.tr/urun/coswatt-tasinabilir-sarj-cihazi-11-kw-3p-16a-8m-kablolu-tip-2-5x16a-fis-380v-ac-ev-tipi-donusturucu-kablo-ve-tasima-cantasi-hediyeli

Ben begendim cihazı şimdilik. Mesela 8 A ayarladım 1 ay evvel çalışıyor mu diye baktığımda. dün taktım ayarladığım ayarlar duruyor. unutmamış 8 den devam etti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bi gün pilli araç alırsam mıtlaka bagajda 2kw jeneratör koyacam sabit kalsın kamp çadırının yanında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Mehmet Hocam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mehmet Yeter
  • Yeni Oluştur...