İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Kervanında Bir Teslim Daha

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Tesla hayırlı olsun. Çok çok güzel bir seçim olmuş. Evden elektrik şarj imkanım olursa ilk yapacağım iş Tesla almak olacak. Akrabalardan iki tanesi Tesla kullanıyor, öve öve bitiremiyorlar. 

Merak etme hocam aç kalmayız. Normalde bizim buğday bize yetiyor. Biz buğday ithalini buğdayı işleyip makarna vs üretip ihraç etmek için yapıyoruz. 

Teşekkürler. 

Limon ihracatı vardı fiyat yükselmesin diye yasakladılar ağaçlar kesildi. Dediğiniz gibi olursa makarna fabrikaları da kümes olur.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

makarna fabrikaları da kümes olur.

yumurta 10 tl , zengin oluruz 20 civciv alalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Limon ihracatı vardı fiyat yükselmesin diye yasakladılar 

Ama ne hikmetse limon sadece çiftçiden alırken düştü.. Son baharda tezgahta 100 liraya limon gördük. 

Portakal limon çiftçide 2-3 lira. pazarda 30-40 lira. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yahudi esnaf ne demiş? "alacaksin satacaksin"..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:rolleyes: 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Dolubatarya gibi çöp kanalların anlattıklarına inanıyorsanız, benzinli otomobillerin kışın %50 verim düşüklüğü yaşadığına da inanmalısınız

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dolubatarya gibi çöp kanalların anlattıklarına inanıyorsanız, benzinli otomobillerin kışın %50 verim düşüklüğü yaşadığına da inanmalısınız

Bilmediğimden soruyorum. Olayı ne bu arkadaşların? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Bilmediğimden soruyorum. Olayı ne bu arkadaşların? 

Fanatik şekilde elektrikli otomobilleri savunuyorlar. Dünyada elektrikli harici otomobil çöp niteliğinde bunlar için. Hepsi kötü, elektrikli iyi. Toyota’ya da ayrı bi garezleri var

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fanatik şekilde elektrikli otomobilleri savunuyorlar. Dünyada elektrikli harici otomobil çöp niteliğinde bunlar için. Hepsi kötü, elektrikli iyi. Toyota’ya da ayrı bi garezleri var

Bunları ben sevmiyorum. Ses tonlarında bi ukalalık sürekli var. Kalender konuşma tarzı değil. 

Tansu elektrikli kullandıktan sonra başka birşeyi kullanmak canın çekmiyor. Bu enteresan birşey. Araba süper mi hayır. Ucuz mu hayır. Elektriksiz araç bi daha alır mıyım hayır.

Böyle yani.

Sen test sürüşü yaptın mı? Sanırım kağıthaneye açmışlar test sürüşü showroom. Bi dene. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yüzde 50 düşmüyor. %25 diyelim. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Bunları ben sevmiyorum. Ses tonlarında bi ukalalık sürekli var. Kalender konuşma tarzı değil. 

Tansu elektrikli kullandıktan sonra başka birşeyi kullanmak canın çekmiyor. Bu enteresan birşey. Araba süper mi hayır. Ucuz mu hayır. Elektriksiz araç bi daha alır mıyım hayır.

Böyle yani.

Sen test sürüşü yaptın mı? Sanırım kağıthaneye açmışlar test sürüşü showroom. Bi dene. 

Yüzde 50 düşmüyor. %25 diyelim. 

tesla sürdüm. Togg epey sürdüm. Yakın arkadaşımda seal dmi var. Elektrikli sayılır. Onda pro EV diye bir mod var. Gazın dibine de bassan benzinli çalışmıyor. Çok güçlü. 

ben de elektrikli alabilirim ama şu an bunun için arabamı değişmem yani

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sosyal medya dediğimiz şeyi çözmüşler demek. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Araba süper mi hayır. Ucuz mu hayır. Elektriksiz araç bi daha alır mıyım hayır.

Böyle yani.

Güzel tespit

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

içten yanmalının verdiği zevki pilli veremez :tongue: bu hep böyle olacaktır: ilerde müzede gördüğümüz arabaya ah keşke olsada kullanabilsem diye bakacağız, ama hemen değil 4-5 kulak sonrakiler belki, ama o müzede pilli olmayacak çünki bir değeri olmayacak, içten yanmalıların bittiğini biz zaten görmeyizde bizden sonrakilerde göremeycek, daha çoook yolu var bunların,  öte yandan pilliler ekonomi için şimdilik güzel, parasal olarak durum bozulursa hangisi cazipse onu kullanır millet, 2. bir konuda pillilerin gelecekte neye evrileceği, bunların geleceği tam otonom araçlar, bu olduğunda artık kişisel araba alma gereği duyulmayacak, zaten şehirlerdede gereksiz olacak araba sahibi olmak, tam kontrol altına alınan toplumların aracı tam otonom pillilerdir, şu dönüşüm evresine keyfini sürün, sonraki nesiller için bu dünya zaten çok farklı bir hal alacak.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Daha boşu da var, boş batarya

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim tek çekincem, Elon kafayı bozar da, araçların hepsini uzaktan kontrol ile bir yere toplarsa :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

tek çekincem,

elin afrikalısı komple kuzey kutbuna çöküyor tek derdin araba olsun

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Benim tek çekincem, Elon kafayı bozar da, araçların hepsini uzaktan kontrol ile bir yere toplarsa :)

e olacağı o zaten, tam kontrol, boşamı tüm gezegen starlinkle çevrildi, ayrıca bir zaman sonra ilk örneğide çıktığı gibi, direksiyon vs. de olmayacak, zevksiz araçlar olacak ve seninde olmayacak, işin olduğunda sokaktan çevirip bineceksin, tam kontrol :) şimdilik millet keyfini sürsün bakalım,   o yüzden diyorumya içten yanmalı candır, satmayın lazım olacaktır...

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben de elektrikli alabilirim ama şu an bunun için arabamı değişmem yani

aynı şekilde düşünüyorum. benim kullanım alışkanlığıma uymuyor.

o kadar uçup kaçsa ne faydası var ki bana? menzil lazım başka birşey lazım değil. ama eğe rşehir içi ağırlıklı bir trafikte kullanıyro olsaydım sadece elektrikli bir araba isterdim ki, zaten şarj imkanım var evde ve işte. ev dediğimde lafın gelişi, şato da yani.

• Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Cihangiroğlu yazdı:

e olacağı o zaten, tam kontrol, boşamı tüm gezegen starlinkle çevrildi, ayrıca bir zaman sonra ilk örneğide çıktığı gibi, direksiyon vs. de olmayacak, zevksiz araçlar olacak ve seninde olmayacak, işin olduğunda sokaktan çevirip bineceksin, tam kontrol :) şimdilik millet keyfini sürsün bakalım,   o yüzden diyorumya içten yanmalı candır, satmayın lazım olacaktır...

birer w123 almak lazim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Hayırlı olsun, bende ailecek bir test sürüşü yapmıştım çocuklar için en can alıcı noktası Kw yada tork değeri yakıtı vs değil ossuruk sesi çıkarmasıydı :)

Yorum bağlantısı
Serkan Derya

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah hocam:nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

birer w123 almak lazim. 

minimum elektronik olacak, bu şart, araba saklamak lazım.... şu bilim kurgu filmler varya, hepsi olacak, bu net, kaçışımız yok, sisteme direneceğiz... özgür bölgeler.... ohooo nerelere gittim, şaka bir yana gelecek gerçekten böyle olacak gibi....

blade-runner-2049-trailer-spiegato-0.jpgAAAABWDYcHIqteK_bOOP77FyQy_ntS3f4I-UrZEc

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Doğan Arşiray yazdı:

birer w123 almak lazim. 

Ben düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi hayırlı olsun güle güle kullan yeni gördüm :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

birer w123 almak lazim. 

reno gts?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...