Mehmet Göktürk Dün saat 06:53 Yazar Paylaş Dün saat 06:53 Tüm yorumları tek tek okudum çok teşekkür ederim herkese. En kısa zamanda leblebi yahut keçiboynuzu olur. merak ediyorum evet roller performansını. İlk şarjımı yaptım bilerek 8 amper 3 p. 8 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hocam, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız cezasın güzel günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun. Elektrikli araçlar gittikçe çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hocam Hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Atlet paket sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce En ucuz michelin lastiği 8000 bin lira. Oyş 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Atletiniz Hayırlı olsun Model Y tasarımının arkadan bakınca Atlete benzediğini sizin yazdığınız mesajları okuduktan sonra fark etmiştim. O zamanlar Performans sahibiydim. Atlete benzemesi konusunu hala aşamadım. 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun hocam. Sr ı beğeniyorum gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Şu an sıfır ama ikinci eli 2,1m ama liste fiyatı 1,86m Mehmet hoca ne zaman yazılmıştınız? Belliki sıra var 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Evden şarj imkanı var sanırım. Varsa süper 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? Nfc Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an sıfır ama ikinci eli 2,1m ama liste fiyatı 1,86m Mehmet hoca ne zaman yazılmıştınız? Belliki sıra var 15 ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: En ucuz michelin lastiği 8000 bin lira. Oyş Öyle 19 jantlar şimdilik yüksek 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts