Mehmet Göktürk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tüm yorumları tek tek okudum çok teşekkür ederim herkese. En kısa zamanda leblebi yahut keçiboynuzu olur. merak ediyorum evet roller performansını. İlk şarjımı yaptım bilerek 8 amper 3 p. 7 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hocam, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız cezasın güzel günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun. Elektrikli araçlar gittikçe çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hocam Hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce En ucuz michelin lastiği 8000 bin lira. Oyş 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Atletiniz Hayırlı olsun Model Y tasarımının arkadan bakınca Atlete benzediğini sizin yazdığınız mesajları okuduktan sonra fark etmiştim. O zamanlar Performans sahibiydim. Atlete benzemesi konusunu hala aşamadım. 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun hocam. Sr ı beğeniyorum gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Şu an sıfır ama ikinci eli 2,1m ama liste fiyatı 1,86m Mehmet hoca ne zaman yazılmıştınız? Belliki sıra var 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Evden şarj imkanı var sanırım. Varsa süper 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? Nfc Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an sıfır ama ikinci eli 2,1m ama liste fiyatı 1,86m Mehmet hoca ne zaman yazılmıştınız? Belliki sıra var 15 ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: En ucuz michelin lastiği 8000 bin lira. Oyş Öyle 19 jantlar şimdilik yüksek Yorum bağlantısı
Recommended Posts