Mehmet Göktürk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tüm yorumları tek tek okudum çok teşekkür ederim herkese. En kısa zamanda leblebi yahut keçiboynuzu olur. merak ediyorum evet roller performansını. İlk şarjımı yaptım bilerek 8 amper 3 p. 7 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Araç telefonla uğraşmayı sevmeyen benim gibiler için çok uygun değil anlaşılan. Normal bir okur yazarlık yeterli oluyor mu, yorumlarınızı bekliyorum. Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hocam, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız cezasın güzel günlerde binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiç telefona bulaşmadan kullanılabilir kartı var Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? Yorum bağlantısı
Recep Demirci 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun. Elektrikli araçlar gittikçe çoğalıyor. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hocam Hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullan.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce En ucuz michelin lastiği 8000 bin lira. Oyş Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Atletiniz Hayırlı olsun Model Y tasarımının arkadan bakınca Atlete benzediğini sizin yazdığınız mesajları okuduktan sonra fark etmiştim. O zamanlar Performans sahibiydim. Atlete benzemesi konusunu hala aşamadım. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun hocam. Sr ı beğeniyorum gerçekten. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Şu an sıfır ama ikinci eli 2,1m ama liste fiyatı 1,86m Mehmet hoca ne zaman yazılmıştınız? Belliki sıra var Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Evden şarj imkanı var sanırım. Varsa süper 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Metin Uzunoğlu yazdı: Kart nfc tabanlımı yoksa başka bir sistemmi var? Nfc Yorum bağlantısı
Recommended Posts