Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bazı arkadaşlar biliyor ama duyurmak adetten. Beyaz bir tesla sr da ben almış bulunuyorum. İİk izlenimim çok çok iyi. Başka araç artık kullanmam dedirtecek kadar enteresan bir duygu. Test sürüşü yapmıştım ama tabi alınca daha farklı hissettim çok begendim. İçi siyah. standart trim. zaten en üst ile en alt seviye diye birşey yok. Teslimi orhanlıdan gittim görevli kimlik sordu. telefonumu aktif yaptı. aracı kontrol edin ve kabul edin dedi. Aracı tanıtmamızı istiyor musunuz dedi yok hayır dedim. Bindim çıktım. %27 şarj ile teslim edildi. İnsanı sakin kullanmaya teşvik eden bi sessizlik var. dışarıyı da duymuyorum kendi kornamı bile cam kapalıyken zor duyuyorum. Arabanın kenarlarına tam alışamadım çok korkağım şu an. Jantlar 19 lastikler 255 45 19 104 XL Motor 160KW ama 220Kw den yazılım ile düşürülmüş. son hız 220. 420NM tork ve 0-100 7.5 saniye. Batarya 60Kwh ama 53 kullanılıyor. WLTP 455km ama pratikte 350 diyor kullanıcılar. Aracı almamdaki önemli bir sebep motorun orjinal olarak 220KW olması ve yazılımla düşürülmesi oldu. Bir de tai %10 ÖTV. Ayrıca MTV bunda senelik 10.500 lira. Bi tane de klasik resim atayım bildiğiniz beyaz broadway gibi satan beyaz tesla işte. Giriş anahtarsız kartsız. Kart iki tane verdiler ama olmasa da olur daha kullanmadım. Tüm operasyon telefonla. 23 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet hocam Hayırlı olsun iyi günlerde kullanılsın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun. Güle güle kullanın hocam arabanızı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı olsun, beyaz en rahat renk, iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İyi günlerde kullanın hocam hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Darısı benim başıma 😄😄 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hocam Hayırlı Olsun Kazasız Belasız 🧿. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 12 saat önce Paylaş 12 saat önce hayırlı olsun, güzel günlerde bin inşallah hocam. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullanın Hocam 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayirli olsun. 🧿 Fotografını keske kendi cekseydi 😂 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun hocam. Yazıp moralinizi bozmak istemezdim ama tesla cybertruckdan başlar 4 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun Mehmet hocam. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hocam hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah. Çook güzel maşallah... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Hocam hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 🧿 10 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın Mehmet abi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun hocam. Servet abi leblebi almadan gecirtmiyor yoldan haberiniz olsun. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts