Aytac Sakal 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Zamanında Modifikasyona Peugeot ile başladık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Zamanında Modifikasyona Peugeot ile başladık. Genişlet Çocukken şundan isterdim hep.... hey gidi... Hala istiyoruz hale bak 29 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: Çocukken şundan isterdim hep.... hey gidi... Hala istiyoruz hale bak Genişlet Bu işin Piri Puch idi ben çok az gördüm.Peugeot 103 Gilardoni efsaneydi.Bizim yaş Grubumuzda mevcut imkanlarla ne bileyim bunlara ulaşmak zordu. Puch benzeri Bionic 52 kullanmışlığım vardır. 29 Aralık 2024 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Aytac Sakal yazdı: Bu işin Piri Puch idi ben çok az gördüm.Peugeot 103 Gilardoni efsaneydi.Bizim yaş Grubumuzda mevcut imkanlarla ne bileyim bunlara ulaşmak zordu. Puch benzeri Bionic 52 kullanmışlığım vardır. Genişlet 2T bitti mertlik gitti, Japonlar duman etti ortalığı, neyseki 2T Simson duruyor heves alabiliyorum biraz.... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2T bitti mertlik gitti, Japonlar duman etti ortalığı, neyseki 2T Simson duruyor heves alabiliyorum biraz.... Genişlet Çok Şanslısınız 🙂🧿. Benim hayalimde bu koyacak yerim olsa edinmek için elimden geleni yaparım 350 Jawa gerçi Ustasıda pek kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Billur geçiyorsunuzda adamlar hala satıyor o makineleri parayıda kasaya koyuyorlar. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Biraz evvel bi c3 alacaktım 1.2 pure tech,sonra aklıma bu olay geldi.notere gitmeden geri döndüm.Araba daha 60 binde ama servis kayıtlı değildi.Iyi mi yaptım bilmiyorum 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Fikri Keleş yazdı: Biraz evvel bi c3 alacaktım 1.2 pure tech,sonra aklıma bu olay geldi.notere gitmeden geri döndüm.Araba daha 60 binde ama servis kayıtlı değildi.Iyi mi yaptım bilmiyorum Genişlet iyi yaptın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Fikri Keleş yazdı: Biraz evvel bi c3 alacaktım 1.2 pure tech,sonra aklıma bu olay geldi.notere gitmeden geri döndüm.Araba daha 60 binde ama servis kayıtlı değildi.Iyi mi yaptım bilmiyorum Genişlet Emmi kasa a3, honda jazz gibi araçlara neden bakmıyorsun, lpgli, sağlam otomatik , günlük işe git-gelde mis gibi. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Emmi kasa a3, honda jazz gibi araçlara neden bakmıyorsun, lpgli, sağlam otomatik , günlük işe git-gelde mis gibi. Genişlet Yeni model olsun,sanayi ile dostlugum pekismesin derdindeyim.marka model takıntım filan yok bilirsiniz.Panda da kullandım,c max,focus,308 de 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Kuzende c3 aircros ful yetkili servis bakımlı 66 binde yağ pompası tıkanmış trigerden yağ lambası yakıomuş servis trigeri değişti pompayı süZgeci temizledi Yağ ve filtre parası almışlar 2500 lira Ful yetkili servis bakımlısı bu kadar gitti Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Gök yazdı: Kuzende c3 aircros ful yetkili servis bakımlı 66 binde yağ pompası tıkanmış trigerden yağ lambası yakıomuş servis trigeri değişti pompayı süZgeci temizledi Yağ ve filtre parası almışlar 2500 lira Ful yetkili servis bakımlısı bu kadar gitti Genişlet Şimdi iyiki diyorum düşündükçe Bi gaza alıyordum,gerçi bisiy olmaz bakımı yapılınca da İlerde de sorun olurdu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Fikri Keleş yazdı: Biraz evvel bi c3 alacaktım 1.2 pure tech,sonra aklıma bu olay geldi.notere gitmeden geri döndüm.Araba daha 60 binde ama servis kayıtlı değildi.Iyi mi yaptım bilmiyorum Genişlet Ali Cihangiroğlu yazdı: iyi yaptın. Genişlet Çok iyi yaptın az bile yapmışsın 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Metin Akbal yazdı: Çok iyi yaptın az bile yapmışsın Genişlet Sitröenle davalık mı olalımsessizce ayrıldım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Fikri Keleş yazdı: Sitröenle davalık mı olalımsessizce ayrıldım Genişlet 2024 ortası üretilen 1.2 püretechler ve 1.6 litre benzinli olanlar zincirli Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Metin Akbal yazdı: Çok iyi yaptın az bile yapmışsın Genişlet . 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Şubat Paylaş 12 Şubat İlkay Başaran yazdı: . Genişlet Kurstayim millet bana bakıyor noldu diye 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Darbaz yazdı: 2024 ortası üretilen 1.2 püretechler ve 1.6 litre benzinli olanlar zincirli Genişlet Burada fark var sanırım, çok emin değilim ama opel 1.2 ile citroen 1.2 motorda bu kayış zincir farkı vardı sanki. Citroende parça kataloğu var mı şasi no ile bakılabilen? Eğer varsa teyit etme şansım var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Gök yazdı: Kuzende c3 aircros ful yetkili servis bakımlı 66 binde yağ pompası tıkanmış trigerden yağ lambası yakıomuş servis trigeri değişti pompayı süZgeci temizledi Yağ ve filtre parası almışlar 2500 lira Ful yetkili servis bakımlısı bu kadar gitti Genişlet servisin doğru yağ kullandığından bile şüphe duyuluyor. Öyle bir piyasadayız 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: servisin doğru yağ kullandığından bile şüphe duyuluyor. Öyle bir piyasadayız Genişlet Neye doğru yağ kullanacak varilden döküyordur hepsine 5W30 u 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Ali Gök yazdı: Neye doğru yağ kullanacak varilden döküyordur hepsine 5W30 u 😂 Genişlet o varili citroen vermiyor ona. Kendi alıyor. Belki citroen’e soruyordur bu yağ oluyor mu diye? Citroen merkezdeki bile bilinçsiz olabilir. Olur olur deyip geçmiştir. Muhasebeci ne bilsin triger yağ falan Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Şu şu özeliklerde yağ alacaksın diyordur , ister PO al, ister Mobil. Spec belirtir ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts