Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Gittigim yerdeki servis ustasi biseyler anlattı ds aklimda degil.Şu yag konacak filan ama,geçmişte ne kullanılmış belli değildi.Ayrica 80 binde triger değişir ama bazen 40 binde de değişen var filan filan. Ford transitlerde filan da kullanılıyor bi triger dedi ama ben pek dinlemedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat Paylaş 12 Şubat artık ilk yağ değişimi gelince arabaları satacağız anlaşıldı Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Çağlar Bayur yazdı: artık ilk yağ değişimi gelince arabaları satacağız anlaşıldı Yag değişiminde araba satacak yer bulamazsanız 1 2 isim verebilirim burdan 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Çağlar Bayur yazdı: artık ilk yağ değişimi gelince arabaları satacağız anlaşıldı Yağlı araba mı kaldı ya 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Selim Bilgin yazdı: Yağlı araba mı kaldı ya hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayırlı olsun Pejo almam ben ya. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: Pejo almam ben ya. İd4 hayırlı olsun diyelim mi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İd4 hayırlı olsun diyelim mi A6’dan sonra ufak gelmez mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: A6’dan sonra ufak gelmez mi? id7 hayırlı olsun diyelim o zaman 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Selim Bilgin yazdı: A6’dan sonra ufak gelmez mi? A6 dan sonra A6 veya E olur gerisi ufacık kalır, hatta yeni A6 ve E omuz mesafesi bakımından cm olarak 1~2 cm dar bile olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: A6 dan sonra A6 veya E olur gerisi ufacık kalır, hatta yeni A6 ve E omuz mesafesi bakımından cm olarak 1~2 cm dar bile olabilir. boy varsa, E kasvetli, G lere M lere geçmeli en az Yorum bağlantısı
Emrah Altun 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: A6 dan sonra A6 veya E olur gerisi ufacık kalır, hatta yeni A6 ve E omuz mesafesi bakımından cm olarak 1~2 cm dar bile olabilir. 1-2 cm nin de lafı edilmez şimdi Hocam. İşlevine bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Şubat Paylaş 14 Şubat İlkay Başaran yazdı: Mercedes g de biter. valla önce biz biteceğiz sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Emrah Altun yazdı: 1-2 cm nin de lafı edilmez şimdi Hocam. İşlevine bakmak lazım. Koltuklara oturunca fark ediyor, 2020 e ye bindiğimde ön taraf eski kasa e gibi gelmedi. Renault latidue ile mondeo arasında 1~2 cm fark var oturunca fark ediliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Parçanın ucu kırılır da içeri düşerse o zaman görürüm 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Sani Gerşon yazdı: Parçanın ucu kırılır da içeri düşerse o zaman görürüm Onun için de aparat var 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Kayış kontrolü için aparat yapmışlar geçen sene bir kullanıcı yaptı. Facebook gruplarında yayıldı. Servis de aldı ve isteyene veriyor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Sani Gerşon yazdı: Parçanın ucu kırılır da içeri düşerse o zaman görürüm Sonra olacak olanı önceden görürüz, ha kayış ha aparat Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Şubat Paylaş 17 Şubat O değil de dışarıdan birinin yaptığı, aynı tolerans bile dese, alıp kullanmak, bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts