İçeriğe Yönlendir

Tampondan Sprey Boya Nasıl Çıkar?

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu

Ön tamponun ortasını birkaç karış mat siyah sprey boya ile boyamıştım. Orijinal boyaya zarar vermeden nasıl siyah yerleri çıkarabilirim? Herhangi bir astar kullanmadım. Vernik de kullanmadım. Sadece sprey sıktım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sulu 1000 zımpara ile kontrollü şekilde sonrasında çevresi matlaşır oraya da pasta yapılmalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağlar Bayur yazdı:

sulu 1000 zımpara ile kontrollü şekilde sonrasında çevresi matlaşır oraya da pasta yapılmalı

tiner nasıl olur abi? ya da kil geliyor aklıma.. 

Edit : Pardon ben boya yaparken çevreye sıçradı da onları çıkarmak istediğinizi düşündüm.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

bi de çakmak çakalım yakalım tamponu? tiner akar gider sağa sola bulaşır ne var ne yok alır , temizleme tineri kullanılabilir ama o boyacı işi

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu
Cem Işık yazdı:

Edit : Pardon ben boya yaparken çevreye sıçradı da onları çıkarmak istediğinizi düşündüm.

Yok reis bildiğin boyadim 😃

Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı

Bir zamanlar zift lekelerini temizlemek içi margarin kullanmışlığım vardır. 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Polisaj makinesi varsa pastayla çıkar.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

vernik üzerine yapıldıysa zaten yüzeye tutunamamıştır, 2000 sulu zımpara veya direkt pasta cila ile bile çıkar

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bant izleri gaz yağı ile çıkar mı?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Mehmet Yeter yazdı:

wd40

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Mehmet Yeter yazdı:

izopropil alkol tek geçerim

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Coşku Mert yazdı:

izopropil alkol tek geçerim

Uygularken dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Ayrıca kaportaya uygulanacak. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Mehmet Yeter yazdı:

Uygularken dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Ayrıca kaportaya uygulanacak. Teşekkür ederim.

normal bi bezle silmeniz yeterli, dikkat edecek birsey de yok. boya veya vernige zarar vermez. sadece hedefe odaklanir :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Coşku Mert yazdı:

normal bi bezle silmeniz yeterli, dikkat edecek birsey de yok. boya veya vernige zarar vermez. sadece hedefe odaklanir :)

Harika oldu benim için yarın bir ezcaneden alayım hemen araba için başka hangi alanlarda kullanılabilir?

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Mehmet Yeter yazdı:

Harika oldu benim için yarın bir ezcaneden alayım hemen araba için başka hangi alanlarda kullanılabilir?

elektronik kartlarin temizliginde falan çokça kullanilir

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Yeter yazdı:

Yağ, kir veya oksitlenmiş aksamlarda kullanılabilir. Özellikle temizlik sonrası durulanamayacak, kalıntı oluşmaması istenen yerler için ideal. 

Coşku Mert yazdı:

elektronik kartlarin temizliginde falan çokça kullanilir

Kartlarda komple kullanılacak ise üzerinde baskı olarak bilgi/işaret olan noktalarda dikkat etmek lazım. Bazıları siliniyor 😂

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız

Oto boyacılardan pembe esnek zımpara takozu al, 1200 2000 zımpara al. Pet şişeye sabunlu su yap, orayı sürekli kaygan tutarak zımpara at. En son boya gidince pasta gerekecek. Elle atmaya uygun pasta lazım . Bende sintaş polish pasta var mesela. Bu ürün ayda bir yok oluyor ama bir süre idare ediyor. Bundan varsa alma

İlk olarak asperox sarı+ bulaşık süngeri dene. Bu ikisiyle astar tozu almıştım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...