Mehmet Kazancıoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bununla gelsene bununla gelirse hiç şansı yok geri götüremez o kadar net söylüyorum 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: arabam mercedes olsun sıkıntısı bol olsun bence... Mutfaktan fazla masraf eşe ilgiden daha fazla vakit 😁 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kompresörlü alınmaz diosun yani? Bahsi geçen kompresör motor değil. Turbo , biz turbo sevmiyoz çok ama 2009 sonrası kompresör kalkıyor e lerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bahsi geçen kompresör motor değil. Turbo , biz turbo sevmiyoz çok ama 2009 sonrası kompresör kalkıyor e lerde turbo alınmaz diosun yani merso da 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: turbo alınmaz diosun yani merso da Ben sevmiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben sevmiyorum başkası severse sorun yok mu diyorsun? kayseri usulü ile bir yere kadar, burada kasımpaşalı var Yorum bağlantısı
Recommended Posts