İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Flair 1.25 2000 Model. Yağ Yakma Duman Atma Sorunu İçin Yağ Katkısı

FAİK DEMİR
Çözüme git Mehmet Dagdeviren tarafından,

Recommended Posts

FAİK DEMİR

Merhaba arkadaşlar. Az da olsa yağ yakma duman atma sorununu bertaraf etmek için hangi yağ ve yağ katkısını tavsiye edersiniz ? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR

Arkadaşlar merhaba. Motoru komple bi bakıma sokmak istiyorum. Triger, baskı , gerekirse rekfefiye. Bizim arabadalardan anlayan ezbere iş yapmayan kıblesi para olmayan usta bulmak çölde su bulmak gibi bir şey. Bu bölgelerde tavsiye edebileceğiniz ustalar var ise desteğinizi rica ederim. Benim lokasyon Kocaeli/Körfez. 

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Mehmet Dagdeviren
FAİK DEMİR yazdı:

Arkadaşlar merhaba. Motoru komple bi bakıma sokmak istiyorum. Triger, baskı , gerekirse rekfefiye. Bizim arabadalardan anlayan ezbere iş yapmayan kıblesi para olmayan usta bulmak çölde su bulmak gibi bir şey. Bu bölgelerde tavsiye edebileceğiniz ustalar var ise desteğinizi rica ederim. Benim lokasyon Kocaeli/Körfez. 

Merhaba

Körfezde yok ama,eğer yol sıkıntı olmayacaksa Maslak Oto Sanayide Osman Usta var.Herkes Tanır.

Ford Araçları ciğerine kadar bilir.

Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Merhaba

Körfezde yok ama,eğer yol sıkıntı olmayacaksa Maslak Oto Sanayide Osman Usta var.Herkes Tanır.

Ford Araçları ciğerine kadar bilir.

Mehmet kardeşim merhaba. Osman ustanın numarası yada dükkanın ismi var mıdır ? Ford dan genel olarak anlayabilir ama bu Flair lar ayrı bi dünya. Önce onu konuşmak lazım usta ile. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
FAİK DEMİR yazdı:

Mehmet kardeşim merhaba. Osman ustanın numarası yada dükkanın ismi var mıdır ? Ford dan genel olarak anlayabilir ama bu Flair lar ayrı bi dünya. Önce onu konuşmak lazım usta ile. 

Merhaba

Mesaj olarak ilettim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
FAİK DEMİR yazdı:

ama bu Flair lar ayrı bi dünya.

kendisinde bile flair i vardı bahçede şanzıman felan sökmüştü tailde.. osman işte... limon sandığından motor sehpası yapmıştı

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Yağ yakma, duman atma gibi sorunların katkı ile giderilmesi sonrası, motordaki hasar gün geçtikçe artacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
FAİK DEMİR yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Az da olsa yağ yakma duman atma sorununu bertaraf etmek için hangi yağ ve yağ katkısını tavsiye edersiniz ? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 

Bunu Sakın Denemeyin.(yağ katkısını)

Araç yağ yakıyorsa en kralınıda kullansan farketmez.

Bende bi ford ka vardı,Mavi duman yağ yakma mevcuttu.Kullanmadığım yağ kalmadı hepsini yaktı.

Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR
Çağlar Bayur yazdı:

kendisinde bile flair i vardı bahçede şanzıman felan sökmüştü tailde.. osman işte... limon sandığından motor sehpası yapmıştı

Çağlar abi o zaman Osman usta bu Flair'in ciğerini biliyordur. Mesaj attım kendisine getir ilgilenirim dedi az önce. 

Mehmet Dagdeviren yazdı:

Bunu Sakın Denemeyin.(yağ katkısını)

Araç yağ yakıyorsa en kralınıda kullansan farketmez.

Bende bi ford ka vardı,Mavi duman yağ yakma mevcuttu.Kullanmadığım yağ kalmadı hepsini yaktı.

Aynı fikirdeyim. Sanırım ciddi bir masraf beni bekliyor. 

Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR
Sani Gerşon yazdı:

Osman usta candır :wub: 

Forumun duayenleri Osman usta da buluşuyorsa bir bildikleri muhakkak vardır. İnş fiyat konusunda da yardımcı olur :) 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Piyasadan farklı fiyat yoktur kendisinde. Önemli olan, nokta atışı sorunu çözer, iki kere para harcatmaz.

Yorum bağlantısı
FAİK DEMİR
Sani Gerşon yazdı:

Piyasadan farklı fiyat yoktur kendisinde. Önemli olan, nokta atışı sorunu çözer, iki kere para harcatmaz.

Keşke bu kadar eziyet çekmeden bulsaydım kendisini. Siz öyle diyorsanız kesinlikle altı boş değildir. İlk fırsatta gideceğim kendisine. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...