Mehmet Ozyurek Perşembe 11:05 Paylaş Perşembe 11:05 Bildiri Allianz'dan geldi. İçeri şöyle Marka kasko işbirliği yapmakta olduğumuz Stellantis Türkiye, markalarından Citroën ile ilgili aşağıdaki şekilde bir kampanya yapmaktadır. “2009 ve 2016 yılları arasında üretilen Citroën C3 ve Citroën DS3 model araçlarda geri çağırma kampanyası vardır. İşlem hava yastığı ile ilgilidir. Bu kapsamda herhangi bir kaza anında hava yastığına bağlı hayati veya yaralanma risklerinin önlenmesi ve araçtan her zaman aynı performansın alınabilmesi amacıyla her iki hava yastığının değiştirilmesi gerekiyor.” 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Perşembe 11:09 Paylaş Perşembe 11:09 Tarcanlar sami bunu beğendi. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 11:10 Paylaş Perşembe 11:10 Ben sattım Opelde de geri çağırma başlamış. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:26 Paylaş Perşembe 11:26 (düzenlendi) Ben yaptırdım ya abi. İlk benim arabayı yaptılar. Ben 9 mayıs günü şase numarasını çek ederken aynı gün 9 mayısda 3 saat önce şaseme havayastığı değişimi işlemi yazılmıştı. Hemen kayıt açtırıp yaptırttım. Perşembe 11:27 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts