Metin Akbal 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Şimdi ziyaretlerdeyim de cevap vereceğim inşallah 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taigonun leblebisini yiyoruz fotoşop bu Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Gebze bebesini rehin alacak çorumlu daha doğmadı aslanım🔪 🍆 sen degil abi.. metin hoca rehin alınmış gibi baksana koltuğa bile rahat oturamamış Elleri.. vucut dili.. Efendim noluur kesmeyin beni deer gibi 😂 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Arkadaş araba Ankaradan alınmadımı geçerken yol nasıl gebzeye döndü Çorum'a dönerken İstanbul, Edirne Bugatistan Romanya Ukrayna Gürcistan Artvin Rize Samsun üzerinden tekrar Çorum'a mi gidecek 9 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 3 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben de Ankara’dan alındı sandım çökmeyelim diye hedef şaşırtmış. Yer mi gebze çocuğu, çökmüşler ellerine sağlık 5 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Arkadaş araba Ankaradan alınmadımı geçerken yol nasıl gebzeye döndü Çorum'a dönerken İstanbul, Edirne Bugatistan Romanya Ukrayna Gürcistan Artvin Rize Samsun üzerinden tekrar Çorum'a mi gidecek Aynı şeyleri düşünmüşuz Mehmet abi. Kavşağı kaçırınca gebzeden dönmek zorunda kaldı demek ki. 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İnşallah en kısa sürede taze bilgilerle yeni konusu açılacak haftasonunu bağladığım için şu an biraz gezmeklerdeyim Aslında tüm detayları paylaşmıştım ama bayağı gözden kaçmış 😊 Bu arada bilgi bayiden paspas sigortacımdan kabak çekirdeği 😂 Onunda kesesine bereket. 4 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 116 beygirmiş. Kaparım bunu 34 beygiri kurban ederim çiçeeeme 😂 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Arkadaş araba Ankaradan alınmadımı geçerken yol nasıl gebzeye döndü Çorum'a dönerken İstanbul, Edirne Bugatistan Romanya Ukrayna Gürcistan Artvin Rize Samsun üzerinden tekrar Çorum'a mi gidecek oyun büyük yiğen Yorum bağlantısı
Recommended Posts