Metin Akbal Dün saat 11:33 Yazar Paylaş Dün saat 11:33 Değerli abilerim arkadaşlarım herkese tek tek teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:35 Paylaş Dün saat 11:35 Hocam şaka bir yana iyi yaptın. Yeni araç yeni yüz. Kazasız belasız kullan. Geçerken bana da leblebi bırak öyle git 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:45 Paylaş Dün saat 11:45 Hayırlı olsun Metin hocam güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 12:19 Paylaş Dün saat 12:19 Servet Aydın yazdı: Hocam şaka bir yana iyi yaptın. Yeni araç yeni yüz. Kazasız belasız kullan. Geçerken bana da leblebi bırak öyle git Ankara'da abi hocam, yeni arabayı denemek için sana gelebilir tabi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:40 Paylaş Dün saat 12:40 Cem Işık yazdı: Ankara'da abi hocam, yeni arabayı denemek için sana gelebilir tabi. Lan? İstanbuldan aldı sandım. Gitti leblebiler 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 Servet Aydın yazdı: Lan? İstanbuldan aldı sandım. Gitti leblebiler Fındık iste abi.. Fındık daha faydalı 😈 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 13:47 Paylaş Dün saat 13:47 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. İnşallah YSK seçim sonuçlarına itiraz etmez. Yoksa forum karışır. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:50 Paylaş Dün saat 13:50 Servet Aydın yazdı: Hocam şaka bir yana iyi yaptın. Yeni araç yeni yüz. Kazasız belasız kullan. Geçerken bana da leblebi bırak öyle git gidip dövelim leblebi de alırız 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 14:23 Paylaş Dün saat 14:23 hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. renk bana hitap etmiyo :P 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 14:35 Paylaş Dün saat 14:35 Hayırlı olsun Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 Hayırlı olsun tekrardan renk güzel ama bakım zor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 45 dakikalık Taiga uzun yol videosu çekde izleyelim. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Dün saat 14:57 Paylaş Dün saat 14:57 Bilgi sızdırıldı. 5bine paylaşırım Ohoo paylaşılmış bile 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Acılı, tuzlu, kakaolu, şekerli, tarçınlı 🤔 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: 🍆 Rehin alındıysan Sesle 😂 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Rüşvet almadan salmayız🍆 Senin ev değil burası, nerde kıstırdın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Lan? İstanbuldan aldı sandım. Gitti leblebiler Ankara kaç saat ki, 15 dakka sonra kapıda ol. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Alpay Sumer yazdı: Rehin alındıysan Sesle 😂 Gebze bebesini rehin alacak çorumlu daha doğmadı aslanım🔪 Köksal Yılmaz yazdı: Senin ev değil burası, nerde kıstırdın Evimi benden başka herkeş biliyor🍆 allianz rezidans Önder Özcan yazdı: Ankara kaç saat ki, 15 dakka sonra kapıda ol. Olmuycam Ohhh ne güzel taze taze 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Leblebi vermeden geçip gidiyormuş.. Konum atıp emrivaki yaptık.. Geri dönüp geldi Taigoyu kurcaladık. Hem de kırmızı 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Metin Hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts