Selçuk Bakış Perşembe 12:45 Paylaş Perşembe 12:45 Hayırlı olsun hocam, gülerek kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 12:59 Paylaş Perşembe 12:59 Metin Akbal yazdı: Yıl olmuş 2020 bilmem kaç hala hayalet göstergesi olmayan arabalar var 😘 Hahhaayt 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 13:07 Paylaş Perşembe 13:07 Selçuk Bakış yazdı: Ben dayanamayıp söyleyeceğim ben söyledim ya yukarıda ne kadar ayıp 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 13:10 Paylaş Perşembe 13:10 Metin Akbal yazdı: Yav onu da geçtim arabasındaki farın ne olduğunu bilmeyen var 😬 İsmini bilerek yazmadım kim olduğunu edebim müsade etmedi 😂😂😂 Farı degil tipinini... ayrıca bilmek zorundamiyiz , garantili araba Biz ugrasmiyoruz Yorum bağlantısı
İsa Acar Perşembe 13:13 Paylaş Perşembe 13:13 Hayırlı olsun Metin hocam, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 13:15 Yazar Paylaş Perşembe 13:15 Alpay Sumer yazdı: Farı degil tipini... ayrica bilmek zorundamiyiz , garantili araba Biz ugrasmiyoruz Ay o sen miydin kız tanıyamadım ya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 14:34 Paylaş Perşembe 14:34 Alpay Sumer yazdı: Farı bilmek zorundamiyiz , garantili araba Biz ugrasmiyoruz Tam bir VAG'cı bakış açısı 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 14:38 Yazar Paylaş Perşembe 14:38 Mehmet Ozyurek yazdı: Tam bir VAG'cı bakış açısı Avuntusu abi 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 14:49 Paylaş Perşembe 14:49 Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, 1.5 tsi ise uvvv evlere şenlik 1.5 hola değil 🙄 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 14:56 Paylaş Perşembe 14:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Tam bir VAG'cı bakış açısı neymis ben h lı bisey sanıyorken led teknolojili biseyler biseyler varmıs.. Metin hocada ordan yakalamaya calısıyor 😂 Metin Akbal yazdı: Avuntusu abi 😅 avuntusumu ? ne kadan ayıp 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 15:05 Yazar Paylaş Perşembe 15:05 Alpay Sumer yazdı: neymis ben h lı bisey sanıyorken led teknolojili biseyler biseyler varmıs.. Metin hocada ordan yakalamaya calısıyor 😂 avuntusumu ? ne kadan ayıp Jetta 6 ilk ciktiginda kaput amortisoru yok ne kadar saçma diye yorum yapınca servisin işi ne ben mi kaldiracagim kaputu şeysi yapmıştı eski takildigim forumda birisi Sanki hiç cam suyu koymayacak. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Perşembe 16:17 Paylaş Perşembe 16:17 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 16:23 Paylaş Perşembe 16:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala açıklanmamış. Teslimat kodunu söylemesi lazım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 16:31 Paylaş Perşembe 16:31 Alpay Sumer yazdı: Teslimat kodunu söylemesi lazım evde bulamamışlar 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 16:45 Paylaş Perşembe 16:45 Metin hocam,Hayırlı uğurlu olsun 🧿 Kazasız cezasız kullanılsın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 16:49 Paylaş Perşembe 16:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evde bulamamışlar E yazıyorya gemiye geri bindirildi geri gidiyor diye 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 16:51 Yazar Paylaş Perşembe 16:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala açıklanmamış. Ne çıkarsa bahtina diye o sebepten 😂 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 17:11 Paylaş Perşembe 17:11 Hocam hayırlı olsun. Ne aldık şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 18:05 Paylaş Perşembe 18:05 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hocam hayırlı olsun. Ne aldık şimdi? Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre vw b grubu t-cros veya taigo 1,0 tsi den biri. Kesin sonuç yüksek seçim kurulu tarafından, anayasa mahkemesi içtihatlarına göre yarın açıklanacak. Perşembe 18:05 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 18:12 Yazar Paylaş Perşembe 18:12 Tamam tamam sisteme düşen fotoyu ekleyeyim 😅 15 Yorum bağlantısı
Recommended Posts