Metin Akbal Perşembe 08:52 Yazar Paylaş Perşembe 08:52 Mahmut Yıldız yazdı: 1,5 tsi dsg o zaman Yok tatlılar opsiyon 😊 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 08:57 Paylaş Perşembe 08:57 Metin Akbal yazdı: Kavga edersem o el freni carrrtt diye çekilecek. Prensibim gereği düğmeli el freni olan araç sahipleri ile dövüşmem 😬 Ay ne kadan banaaal 😂 Metin Akbal yazdı: Cümleye nokta koydum ya 😅 Hayır duana teşekkür ettim. Ben ona donanım sordum böyle böyle diye. Geçen ay adaptif yoktu maliyet ne oldu diye sormuştum. Sonra yeni gelenler yarı otonom ve ACC ile geldi o sebepten birşeyler danıştım. Aslında senin biryerlerde görmen lazımdı takip etmemissin demekki 😊 Ayrımcılık yok takipsizlik var sen tarafından 😊 inanma çiçeeeem ayak yapıyor 😂 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 09:06 Paylaş Perşembe 09:06 Hayırlı olsun, 1.5 tsi ise uvvv evlere şenlik Alpay Sumer yazdı: Ay ne kadan banaaal 😂 Allaaam ne kadan da kelline donanım bakışı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 09:09 Paylaş Perşembe 09:09 Taigo dur diye umuyorum hele birde Ascot Gri renginde ise çok hoş görünüyor. Çağlar Bayur yazdı: bundan alsana bir tane şey denicem 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 09:15 Yazar Paylaş Perşembe 09:15 Alpay Sumer yazdı: inanma çiçeeeem ayak yapıyor 😂 Bizde herşey ispatli cicim 😘 Edit: O kısım whatsapta değilmiş telefon kayıtlarına ulascam BTK dan 😅 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Taigo dur diye umuyorum hele birde Ascot Gri renginde ise çok hoş görünüyor. Renkle alakalı VTR var aslında ilk fotoda 😊 Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, 1.5 tsi ise uvvv evlere şenlik Bizimki apartmana şenlik oldu 😅 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 09:21 Paylaş Perşembe 09:21 Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, 1.5 tsi ise uvvv evlere şenlik Allaaam ne kadan da kelline donanım bakışı He yaa görüyosun dimiii? 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 09:32 Paylaş Perşembe 09:32 Metin Akbal yazdı: Renkle alakalı VTR var aslında ilk fotoda 😊 modelin doğru olduğunu düşünerek mesaja göre kırmızı ama siyah detaylı diyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 09:38 Paylaş Perşembe 09:38 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: modelin doğru olduğunu düşünerek mesaja göre kırmızı ama siyah detaylı diyorum Ön panjurdan ilerleyen siyah piyano black tasarimlar tavanda tavan raylarıyla bir ahenk kurarak arka silecege kadar ilerliyor 😀 yutıbırlar gibi oldu biraz ,😂 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 09:43 Paylaş Perşembe 09:43 Alpay Sumer yazdı: Ön panjurdan ilerleyen siyah piyano black tasarimlar tavanda tavan raylarıyla bir ahenk kurarak arka silecege kadar ilerliyor 😀 yutıbırlar gibi oldu biraz ,😂 O zaman kelline donanım diyoruz siyahsa 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 09:52 Yazar Paylaş Perşembe 09:52 Mert Yeldan yazdı: O zaman kelline donanım diyoruz siyahsa Üst donanımda o yok ama 🤭 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Perşembe 10:27 Paylaş Perşembe 10:27 Metin Akbal yazdı: Cümleye nokta koydum ya 😅 Hayır duana teşekkür ettim. Ben ona donanım sordum böyle böyle diye. Geçen ay adaptif yoktu maliyet ne oldu diye sormuştum. Sonra yeni gelenler yarı otonom ve ACC ile geldi o sebepten birşeyler danıştım. Aslında senin biryerlerde görmen lazımdı takip etmemissin demekki 😊 Ayrımcılık yok takipsizlik var sen tarafından 😊 Ben bilirim bunları da şimdi burda renk vermek olmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 10:35 Paylaş Perşembe 10:35 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yenilen artık Perşembe 11:32 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 10:36 Paylaş Perşembe 10:36 Mert Yeldan yazdı: O zaman kelline donanım diyoruz siyahsa hemde mat siyah Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 10:43 Paylaş Perşembe 10:43 Metin Akbal yazdı: 😅 Hayır duana teşekkür ettim. Ben ona donanım sordum böyle böyle diye. Geçen ay adaptif yoktu maliyet ne oldu diye sormuştum. Sonra yeni gelenler yarı otonom ve ACC ile geldi o sebepten birşeyler danıştım. Aslında senin biryerlerde görmen lazımdı takip etmemissin demekki 😊 Ayrımcılık yok takipsizlik var sen tarafından 😊 hayır mı aaa olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 10:44 Yazar Paylaş Perşembe 10:44 Doğan Arşiray yazdı: hayır mı aaa olmadı. Burada da virgül koymadım 😬 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 10:49 Paylaş Perşembe 10:49 Alpay Sumer yazdı: hemde mat siyah Siyah sac mı yoksa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 10:51 Paylaş Perşembe 10:51 Hocam hayırlı olsun. güle güle kullan.. Güzel renk 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 11:26 Paylaş Perşembe 11:26 Mert Yeldan yazdı: Siyah sac mı yoksa Komşular havaaar 😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Perşembe 11:50 Paylaş Perşembe 11:50 Alpay Sumer yazdı: pisliiiik yapayımmı Nokta atışı Aştide üstlerine pekmez döküp kuş tüyü yapıştıayım mı ? İstanbula gidemezler 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Perşembe 11:55 Paylaş Perşembe 11:55 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 12:12 Paylaş Perşembe 12:12 Güle güle kullanın hocam. Merzifon üstü daha yakın değil mi? Karadeniz'den gelen otobüslerle her saat gidilebilirdi. Gerçi Tokat seyahatle memleketim kazansın 😀 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 12:31 Yazar Paylaş Perşembe 12:31 İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın hocam. Merzifon üstü daha yakın değil mi? Karadeniz'den gelen otobüslerle her saat gidilebilirdi. Gerçi Tokat seyahatle memleketim kazansın 😀 Osmancık üzeri gidelim dedim ev orda ya. Yine aynı hesaba gelecekti hem nakit hem vakit olarak çocuklar hızlı trenle tecrübe etmek istiyordu bu da bir fırsat oldu daha iyi oldu anı olarak kalır inşallah Teşekkür ederim Alpay Sumer yazdı: Metin hocam hediye aldım sana 😀 Yıl olmuş 2020 bilmem kaç hala hayalet göstergesi olmayan arabalar var 😘 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 12:39 Yazar Paylaş Perşembe 12:39 Yav onu da geçtim arabasındaki farın ne olduğunu bilmeyen var 😬 İsmini bilerek yazmadım kim olduğunu edebim müsade etmedi 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts