Metin Akbal Perşembe 07:49 Paylaş Perşembe 07:49 Büyük gün geldi gece yolculuk var Tescil yapıldı, kasko sigorta yapıldı. Gelsin tahminler 10 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 07:56 Paylaş Perşembe 07:56 Metin Akbal yazdı: Büyük gün geldi gece yolculuk var Tescil yapıldı, kasko sigorta yapıldı. Gelsin tahminler Elektrikli mi? Değilse alternatif çok... Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 07:56 Paylaş Perşembe 07:56 Ti cros işte Max t Rock olur 4 kişi mi teslim alacak 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 08:07 Paylaş Perşembe 08:07 (düzenlendi) Şimdiden hayırlı olsun da Çorumdan İstanbula gelmek bu kadar zor olmamalı Tahminim taigo Perşembe 08:08 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:07 Yazar Paylaş Perşembe 08:07 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Elektrikli mi? Değilse alternatif çok... Hayırlı olsun. Elektrikli reklamlarda 4 5 tane görünüyordu 😅 Fikri Keleş yazdı: Ti cros işte Max t Rock olur 4 kişi mi teslim alacak Benim yaşadığım heyecanı ailecek yaşamalarını istedim Köksal Yılmaz yazdı: Şimdiden hayırlı olsun da Çorumdan İstanbula gelmek bu kadar zor olmamalı Otobüs 10 saat falan sürüyor saatler ters Birde hızlı trene binelim dedik çocuklar heves etmişti 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 08:14 Paylaş Perşembe 08:14 Metin Akbal yazdı: Elektrikli reklamlarda 4 5 tane görünüyordu 😅 Ama 2 tane model satılıyor şimdilik. İD 7 yeni başladı. Benim araçtan mı aldın yoksa Metin Hocam. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:14 Yazar Paylaş Perşembe 08:14 Alpay Sumer yazdı: pisliiiik yapayımmı Kışlığı da hallettim zinciri yanıma aldım fizana giderim seni bulurum tekerini patlatırım koltuk ısıtmalı ergoaktif bilmem nesi koltuklarını sökerim camlarını kırarım üstüne kar atarım 😈 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ama 2 tane model satılıyor şimdilik. İD 7 yeni başladı. Benim araçtan mı aldın yoksa Metin Hocam. Yok bizimki benzinli 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 08:19 Paylaş Perşembe 08:19 Metin Akbal yazdı: Kışlığı da hallettim zinciri yanıma aldım fizana giderim seni bulurum tekerini patlatırım koltuk ısıtmalı ergoaktif bilmem nesi koltuklarını sökerim camlarını kırarım üstüne kar atarım 😈 Bu ne ya.. Aliex den lamba almış gibi kurye gecmisi yapmışlar Hah böyle gel bana.. Donanımların güzelliğine bak çiçeeem simdilik tek soru soracağım : el freni kocaman mı? üzerinde cizilmesin diye yesil renk jelatin varmı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:22 Yazar Paylaş Perşembe 08:22 Alpay Sumer yazdı: Bu ne ya.. Aliex den lamba almış gibi kurye gecmisi yapmışlar Hah böyle gel bana.. Donanımların güzelliğine bak Hocam simdilik tek soru soracağım : el freni kocaman mı? üzerinde cizilmesin diye yesil renk jelatin varmı Kavga edersem o el freni carrrtt diye çekilecek. Prensibim gereği düğmeli el freni olan araç sahipleri ile dövüşmem 😬 Şu arabada arka koltuktan saldıran adama elektrikli koltukla cevap vermeye çalışan kadın videosunu bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:26 Paylaş Perşembe 08:26 Metin Akbal yazdı: üstüne kar atarım 😈 bu sert oldu ama , kartopu savaşı var dediler geldik 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 08:27 Paylaş Perşembe 08:27 hayırlı olsun şimdiden. ama kışlık lastik şart. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:27 Yazar Paylaş Perşembe 08:27 Çağlar Bayur yazdı: bu sert oldu ama , kartopu savaşı var dediler geldik Aslında karı arabadan nasıl temizliyorsa o aleti çalmak gerek. Eliyle uğraşsın dursun 1 metre kar. Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun şimdiden. ama kışlık lastik şart. Aynen hallettim onu bayiden çıkınca ilk iş lastikci. Teşekkür ettim. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 08:29 Paylaş Perşembe 08:29 Metin Bey ID.7 size yakisir diye yazacaktim; ama benzinli demissiniz; o zaman Yeni Passat SW diyecektim; ancak cart diye cekilecek el freni dendigi icin bilemedim :-) Hayirli olsun; her ne ise, guzel gunlerde kullanin. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 08:31 Paylaş Perşembe 08:31 Araç her ne ise hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanılsın hocam. Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 08:33 Paylaş Perşembe 08:33 Metin Akbal yazdı: Teşekkür ettim. lastik satıcısına mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:36 Yazar Paylaş Perşembe 08:36 Gökhan Tuna yazdı: Metin Bey ID.7 size yakisir diye yazacaktim; ama benzinli demissiniz; o zaman Yeni Passat SW diyecektim; ancak cart diye cekilecek el freni dendigi icin bilemedim :-) Hayirli olsun; her ne ise, guzel gunlerde kullanin. ID ye peşinat yetmezdi kredi kartına vade farkı ile 12 taksite aldık, krediden daha uyguna geldi, birde elektrikli için onyargim yok ama menzil korkum var o sebepten bakmadım araci çok beğendim ama. Astram hb algımı yıktı Clio küçük araç algımı yıktı gemileri de o sebep istemiyorum fare gibi her yere girsin çıksından biraz daha büyük olacak inşallah 😊 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Perşembe 08:37 Paylaş Perşembe 08:37 1 öğretmen ha sınıf ayrımcılığı falan mı bu ne böyle ? Alpay abi bana söyledi hayırlı uğurlu olsun inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:37 Yazar Paylaş Perşembe 08:37 Doğan Arşiray yazdı: lastik satıcısına mı? Cümleye nokta koydum ya 😅 Hayır duana teşekkür ettim. Zafer Bakar yazdı: 1 öğretmen ha sınıf ayrımcılığı falan mı bu ne böyle ? Alpay abi bana söyledi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben ona donanım sordum böyle böyle diye. Geçen ay adaptif yoktu maliyet ne oldu diye sormuştum. Sonra yeni gelenler yarı otonom ve ACC ile geldi o sebepten birşeyler danıştım. Aslında senin biryerlerde görmen lazımdı takip etmemissin demekki 😊 Ayrımcılık yok takipsizlik var sen tarafından 😊 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 08:41 Paylaş Perşembe 08:41 Taigo hayırlı olsun. Bir mi, bir buçuk mu? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 08:46 Yazar Paylaş Perşembe 08:46 Mahmut Yıldız yazdı: Taigo hayırlı olsun. Bir mi, bir buçuk mu? Ekmek arası. Yanına da tatlı verdiler 😅 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 08:49 Paylaş Perşembe 08:49 Metin Akbal yazdı: Ekmek arası. Yanına da tatlı verdiler 😅 1,5 tsi dsg o zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts